Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moj je pa skor tri leta mlajši od mene...jst sm 25, on bo 23...skupaj sva že tri leta in pol, tri leta že skup živiva...in nama vse lepo lavfa. Bla sm pa zlo skeptična, ko sva začela hodt, bil je star 19 in me je ful skrbel, ča je že dost zrel za resno zvezo, tud zgonu (po domač rečen) se še ni...ampak me je pozitivno presenetu, ker je ful zrel človk in zlo pametn razmišla. Prej sm mela tipa, k je bil 7 let starejši od mene...ampak po obnašanju in razmišljanju je bil totaln froc. Tko da leta za moje pojme ne igrajo vloge, bistven je karakter in zrelost.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Moja kolegica ma tut tipa starejšega od nje 16 let ... men to res ni jasn, ker men bi se tak tip k bi bil lah moj fotr dobesedno gabu in bi mela sam to v glavi ... in ona poj hodi na piknike kjer so že vsi družinski pa z mejhnimi otročki ne vem no sam to je pa res že čist druga generacija.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Nu$k@ napisal/-a:TIP MORE BIT VSAJ 5 LET STAREJŠI! zj mam že 2. poletje enga dobrga prjatla (fuck frenda) 10 let starejšiga od mene
sj za f** bo njemu vsaka dobra...
mislm da je kle mislen kukr tip v zvezi. ker vcasih take zveze ne funkcionirajo za dalj casa
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
V v bistvu mi je vseeno. Moj lubi je dve leti mlajši od mene pa se čist štekama, ok res je da se včasih vidi ta razlika, ampak mi ne dela problemov.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
- vedezevalci.com
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Z mojim sva 13 let razlike, pa je vse kul.
Je ravno pravšnji zame.
Je ravno pravšnji zame.
- rastalove
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2005
shania napisal/-a:Tko kot je rekla Nina Osenar, saj ni važno koliko je star, važno je kako je zrel, kako se da z njim pogovarjat in kako se ujemeva. Nekaj takšnega.
V tem primeru se pa celo strinjam z njo (nino)... Med nama je sicer 7 let razlike, pa se nič ne sekirava...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Mi 2 sva skor 3 leta razlike (on je starejši). Se ok razumeva. Mislim, da leta ne bi smela bit ovira (razn če nisi stara 20 in je tvoj partner 45-naprej..ker to mi je pa pretirano že) .
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov