Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- debilka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2006
- Kraj: Celje
Jst mam 2leti mlajšega od sebe, in morm rečt da se mu sploh ne vidi, kr mu tud vsi vedno dajo več let, men pa glih kontra-da mlajša zgledam tak da sma tu na istem. Kar se pa razmišljanja tiče pa nasploh pogovora, mi je ful fajn k se lahk z njim pogovarjam, hecam...Men tak bol odgovarja no, čeprav nism zej z namenom šla iskat mlajšga...pač zgodil se je tak, in mi je fajn.vem sam da s starejšim neb mogla bit kr sm že tud probala pred tem pa ni šlo
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
Kramer napisal/-a:Gospodične, tista znana enačba:
F = M/2+7
kjer je F starost ženske, M starost moškega, odlično deluje.
pri meni enačba skoraj deluje. eno leto je starejši kot naj bi po njej bil (jaz 19, on 25).
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
zanimivo...očitno sem ena rekih na forumu ki pada prej na mlajše kot starejše. Pa privlači me ravno tisto kar druge odbija-otročjost.ne lih ekstremna ampak... men so ušeč ker majo več živlenja u seb, ko so še tko mal zmedeni, iskrice u očeh...se mi zdi da se to z leti spremeni in tut starejši tipi se ponavadi ne navdušujejo nad usako rečjo kot mlajši, ker so že dal tolko čes da jim ni nič več tok zanimivo.ok sej to je zdej itak odvisn od usakega posameznika sam na splošno je pr men ponavadi tko.
- parizanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
jp, tudi meni se je zdajle zgodilo, da sem bila z mlajšim in bilo je točno tako...iskrice v očeh, strast, življenje in nič mi ni pomagalo, da sem se upirala z vsemi štirimi. Ampak končalo se ni dobro...ampak ne zaradi starosti in razlike v letih pač pa enostavno zato, ker se nisva našla v pravem trenutku. Tisto zanimivo vprašanje, ki se mi je pojavilo pa je bilo: " Koliko staro se počutim jaz ?" In to veliko mlajšo kot pa kaže moj EMŠO (mal čez polnoletnost )) skratka, saj smo lahko razumni ampak to še ne pomeni, da tudi z mlajšim ne gre...važno je kako se ujameta...skratka, vse punce, ki se vam to zgodi, jaz za vas držim fige....kdo pa je rekel, da s starejšim vedno rata ? In kaj, če je tak veliko večji pubertetnik? No, kdo bo pameten?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ma najti je treba pravega in tu leta ne igrajo vloge.
pr men je blo pač tako, da sva bila s tipom istih let preveč različna, in tud občutek sem imela, da sem nekako pred njim;
z 10 let starejšim je pa super, se ful bolj ujameva. pa je tudi on daleč od odrasle resnosti, ampak na povsem drugačen način, ne na tak "nezrel"
pr men je blo pač tako, da sva bila s tipom istih let preveč različna, in tud občutek sem imela, da sem nekako pred njim;
z 10 let starejšim je pa super, se ful bolj ujameva. pa je tudi on daleč od odrasle resnosti, ampak na povsem drugačen način, ne na tak "nezrel"
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
jaz sicer padam bolj na svojo generacijo ampak lahko pa povem zgodbico od moje kolegice.
Ona je stara 21 let, njen tip 28. Preden sta prišla skup smo skoraj vsak teden skupaj žurali, hodli po faxu kam na drink...odkar sta skupaj hodita samo še na večerje z njegovim starejšim bratom in njegovo punco ali z njeno starejšo sestro in njenim fantom, vsi so stari od 27-30 let. Po predavanjih nima več časa, hodi domov da mu skuha. On dela doma in to samo par urc na dan. Govori da si želi družino (pri 21?!)... skratka meni je groza da se je tak spremenila...zdi se mi ko da je sploh ne poznam več.
Saj ne pravim da je pri vseh tak, dosti ma pri tem dejstvo da je on tak luzer. Po moje so lahko take zveze ful uspešne, ampak ne na tak način da eden potem kar odraste za 10 let.
Ona je stara 21 let, njen tip 28. Preden sta prišla skup smo skoraj vsak teden skupaj žurali, hodli po faxu kam na drink...odkar sta skupaj hodita samo še na večerje z njegovim starejšim bratom in njegovo punco ali z njeno starejšo sestro in njenim fantom, vsi so stari od 27-30 let. Po predavanjih nima več časa, hodi domov da mu skuha. On dela doma in to samo par urc na dan. Govori da si želi družino (pri 21?!)... skratka meni je groza da se je tak spremenila...zdi se mi ko da je sploh ne poznam več.
Saj ne pravim da je pri vseh tak, dosti ma pri tem dejstvo da je on tak luzer. Po moje so lahko take zveze ful uspešne, ampak ne na tak način da eden potem kar odraste za 10 let.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Pa si pomislila, da morda njej tako paše, da si tega želi?
Če je to njena želja in jo to osrečuje, bi morala biti zanjo vesela, ne pa, da ti je ob tem "grozno".
Sej ti boš imela svoj lajf in ga žćivi po svoje, tako kot ga ona sedaj živi po svoje.
pa to niti ni neka razlika v letih, se mi zdi...
Če je to njena želja in jo to osrečuje, bi morala biti zanjo vesela, ne pa, da ti je ob tem "grozno".
Sej ti boš imela svoj lajf in ga žćivi po svoje, tako kot ga ona sedaj živi po svoje.
pa to niti ni neka razlika v letih, se mi zdi...
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
js do letos nisem mela kakih razlik v letih... zalublala sme se v mojo generacijo in/ali +1 leto... grozno mi je blo da bi bla z mlajšim pa več ko 3 leta starejšim tut...
a ka se nardi... najprej mi je začel bit všeč en 5 let starejši... sem se en mesec prepričvala da to ni taka vlka razlika... sem se končno prepričala... pa tipo uleti s familijo... da bi on mel otroke kr zdej takoj ko si najde eno rasno punco pa si najde en konkretn šiht... (cca čez 2 leti...). no to je bil cajt ko sma nekot oba hodla ko mačka okol vrele kaše... on bol ko js... pa sem po tej izjavi spet rabla kr velik časa da sem se nekot sprjaznala pa samo sebe prepričala da če bi ostala skupi da me ne bi silu met pr 20 otroka (zdej sem 18). drgač sma mele iste želje pa vse... sam on 5 let prehiter....
no in ko sem se js ubadala z razliko v letih pa kk to ne bi funkcioniralo... pa sem se čorava zalubla v njega... je njega minalo... (ok so ble še druge stvari o katerih bi se mogla pogovorit (pa jih on ni omenu), pa bi se vse dalo rešit... pa dober)
zdej... zdej mi je pa všeč dve leti mlajši... najhujš je ko pomislim da je letnik '90... da je šele 1. letnik končal... no groza u glavnem... aja pa še manjši je za povrh... podiram vsa svoja pravila izpred enega leta... no sam zdej mi je vseen... ne bom še enkrat zavozla vsega skupi zarad tega ko bi se obremenjevala z razliko v letih...
a ka se nardi... najprej mi je začel bit všeč en 5 let starejši... sem se en mesec prepričvala da to ni taka vlka razlika... sem se končno prepričala... pa tipo uleti s familijo... da bi on mel otroke kr zdej takoj ko si najde eno rasno punco pa si najde en konkretn šiht... (cca čez 2 leti...). no to je bil cajt ko sma nekot oba hodla ko mačka okol vrele kaše... on bol ko js... pa sem po tej izjavi spet rabla kr velik časa da sem se nekot sprjaznala pa samo sebe prepričala da če bi ostala skupi da me ne bi silu met pr 20 otroka (zdej sem 18). drgač sma mele iste želje pa vse... sam on 5 let prehiter....
no in ko sem se js ubadala z razliko v letih pa kk to ne bi funkcioniralo... pa sem se čorava zalubla v njega... je njega minalo... (ok so ble še druge stvari o katerih bi se mogla pogovorit (pa jih on ni omenu), pa bi se vse dalo rešit... pa dober)
zdej... zdej mi je pa všeč dve leti mlajši... najhujš je ko pomislim da je letnik '90... da je šele 1. letnik končal... no groza u glavnem... aja pa še manjši je za povrh... podiram vsa svoja pravila izpred enega leta... no sam zdej mi je vseen... ne bom še enkrat zavozla vsega skupi zarad tega ko bi se obremenjevala z razliko v letih...
LOVE hurts
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ta tema je itak totalno brezvezna, če mene vprašaš...
Ker vidim, da se folk dejansko na pol krega, zakaj npr. preveč stari niso dobri, itd. Kar itak ni pomembno, pa lahko se tisti, ki ma največ proti npr. 15 let starejšim tipom zgodi, da se zacopa ravno v takega, ali pa se ena v 5 let mlajšega, ki ji je to čist out.
Če se mata 2 res rada, pol se da vse zmenit in te stvari pridejo same od sebe, tako kot tudi prilagajanje, itd. Tok da... Vaši argumenti so čist brezpredmetni.
Ker vidim, da se folk dejansko na pol krega, zakaj npr. preveč stari niso dobri, itd. Kar itak ni pomembno, pa lahko se tisti, ki ma največ proti npr. 15 let starejšim tipom zgodi, da se zacopa ravno v takega, ali pa se ena v 5 let mlajšega, ki ji je to čist out.
Če se mata 2 res rada, pol se da vse zmenit in te stvari pridejo same od sebe, tako kot tudi prilagajanje, itd. Tok da... Vaši argumenti so čist brezpredmetni.
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
moja ljubavi je stara 26 let....je full odrasel in se full dobr štekam z njim.....ne morem met tipa svoje starosti, ker nisem nobenga dovolj zrelega spoznala vse še full trga..mam frende stare tok kt sm sam jih mam tko da gremo žurat skupi tipa morm met pa starejšega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov