Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1066 prispevkov
• Stran 3 od 72
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72
Naslednja
- diva_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2004
Hm...v bistvu je tud meni enkrat bil všeč 17 let starejši moški in me to tisti trenutek ni motlo. sam pol ,ko pa sem vidla,da je star skor tolk kot moja mama,pa me je mal streslo...sem vidla,da zdaj ko sem tko mlada,to ne bi funkcioniralo,razen kakšne avanturice...ko pa si star že čez 40 let,pa me te razlike ne motijo tolk...ko si mlad pa je treba uživat z mladimi,v starosti se bomo itak že dovolj s starimi družli 

Smej se danes, jutri bo še slabše!
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
[Skychi] napisal/-a:Na sploh pa se mi zdi da leta niso pomembna... predvsem potem, ko si starejši...
jah,ta je pa res zanimiva teorija....a bi ti še zmeraj verjela v to,če bi mela fanta ali moža,ki je 20let mlajši od tebe in bi ti pri svojih 70 letih komaj še na nogah stala on bi pa pri svojih 50 letih frajle lovil???
-
Romancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2004
Sama sem vedno gledala na starjse.
Sem sicer probala tudi z mlajsim in vem, da sem napacnega izbrala, ker njemu je blo vseeno, bo kdaj solo naredil, ni mel nobenih zelj in pricakovanj za naprej, brigal se je samo za to, da je imel za pir.
Mogoce, ce bi bil kaksen, kateremu ni za vse ravno, me tudi tiste tri leta, koliko je bil manjsi, ne bi motile.
Sedaj pa imam 4 leta starejsega in se zelo dobro razumeva.
Sem sicer probala tudi z mlajsim in vem, da sem napacnega izbrala, ker njemu je blo vseeno, bo kdaj solo naredil, ni mel nobenih zelj in pricakovanj za naprej, brigal se je samo za to, da je imel za pir.

Sedaj pa imam 4 leta starejsega in se zelo dobro razumeva.
Nič ni dobro ali slabo samo po sebi; vse je odvisno od našega razmišljanja. (William Shakespeare)
-
[Skychi] - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2004
kathy napisal/-a:[Skychi] napisal/-a:Na sploh pa se mi zdi da leta niso pomembna... predvsem potem, ko si starejši...
jah,ta je pa res zanimiva teorija....a bi ti še zmeraj verjela v to,če bi mela fanta ali moža,ki je 20let mlajši od tebe in bi ti pri svojih 70 letih komaj še na nogah stala on bi pa pri svojih 50 letih frajle lovil???
hmm js zihr nebi mela tazga tipa, če bi pa katera hotela met tazga pa tut nebi nč čudno gledala. Tisto je blo napisano u smislu če bi druge mele js nebi mela nič proti... (se opravičujem, če je blo nerazumljivo

-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ubistvu bi bila težko z 40 let starim moškim,tam nekje 10 let. Ampak obstajajo izjeme, če bi bil kakšen dober žrebec pri peddestih bi tud šlo.če bi se zdaj pred mano pojavil Richard Gere in ne bi imela fanta me živ bog in nobena leta nebi ustavla,da ga ne bi napadla. 

pa pa
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
z leti pač ta razlika ni tok upadljiva kot pa recimo pri kakih 13-14 letnicah če hodjo s starejšim...men pač tu ni lih...je pa spet upadljivo če neka starejša ženska hod z mlajšim...kaku zdej tu vse skup komenterat...ql je če punca ve kaj bi rada. s kom je..oz..kdo je in se s to osebo šteka pol je vse ql..če pa ta oseba ni še dorasla( 13-15 let) in je sposobna še kake neumnosti delat se mi pa veza s starejšim zdi totalna bedarija oz.pedofilija
-
Beba - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
no js mam pa smolo da naletim zmiri na mlajse......moj bivsi je tak 19...js pa sem 21!!tk da.....
lej ni tolk vazna starost!!!!ce se zastopta pa mata rada...je vse dovoljen!!sam kok pa drugi to vzamejo je pa njihov problem!!!ti sam pazi da ne bos enkrat rabla svobodo ko bo to ze prepozn....on more bit ze kr dost zrel!!!??kaj pa starsi pravijo?vejo?...vglavnem pa imas ti itak svojo pamet da z njo studiras kaj teb odgovarja pa kaj ne!!!

lej ni tolk vazna starost!!!!ce se zastopta pa mata rada...je vse dovoljen!!sam kok pa drugi to vzamejo je pa njihov problem!!!ti sam pazi da ne bos enkrat rabla svobodo ko bo to ze prepozn....on more bit ze kr dost zrel!!!??kaj pa starsi pravijo?vejo?...vglavnem pa imas ti itak svojo pamet da z njo studiras kaj teb odgovarja pa kaj ne!!!

ne počni nekomu nekaj,kar ne želiš da bi on počel tebi......
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
No js sm bla let pa pow z enim 12 let starejšim... Zdj sm z enim k je tok str k js in vem d se ne grem več s starejšimi (usaj ne toooooook)! Sm misnla skos d je moja generacija nezrela in sm ugotovila d sploh ni res! Un 12 let starejši je pa bil zlo nezrel!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Prvi neprebran prispevek • 1066 prispevkov
• Stran 3 od 72
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]