Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 02. Jun. 2006 8:16

Kileldear napisal/-a:in kaj pol uni ki smo stari 20 naj iščemo 16 letnice ??

Ste očitno tako obupani, da ne morete zapecat ene polnoletne. :twisted:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 02. Jun. 2006 8:18

ne to pa ni res ! koncal sem z 20 letnico glihkar. Sam ti je malo bad ko probaš s kako 20 letnico recimo pa ti rece da si premlad za njo ... :(
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 02. Jun. 2006 8:21

Hja, jo potem pač na hitro odpikaš. Če ti to reče, bodi vesel. Greš lahko naprej iskat. ;) (Si misliš, da bi ri kaj takega povedala ko bi z njo že neki zares začel....)
Imaš, da me vikaš!
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 02. Jun. 2006 8:26

trapa napisal/-a:Hja, jo potem pač na hitro odpikaš. Če ti to reče, bodi vesel. Greš lahko naprej iskat. ;) (Si misliš, da bi ri kaj takega povedala ko bi z njo že neki zares začel....)

Po takšnem govorjenju se vidi, da ne veš kaj je prava ljubezen. V igri je le sex in status, da punca ni samska :lol:
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 02. Jun. 2006 8:27

Kileldear napisal/-a:in kaj pol uni ki smo stari 20 naj iščemo 16 letnice ??? če ste pa use zaseden e s 25+ letniki hehe ;)

jao glede uzdržljivosti pa, če mi je ene ženska preveč huda je cela pizdarija ;) Samo morate vedet da če izkušenemu tipu pride hitr je to samo zaradi vas ker ste ali prehude ali pa obvladate te veščine v nulo :)

Točno tako, se podpišem :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 02. Jun. 2006 8:30

In kako naj potem ženska ve: ali obvlada, ali mu je huda, ali preprosto ne more zadržat? :roll:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 02. Jun. 2006 8:59

Ma men je pa vzdržljivost tud neki druzga - recimo pr bivšem sva vedno seksala, dokler ni njemu pršlo, pol on ni več mogu, je imel pač mehkega :lol:

Ker zdaj, s sedanjim tipom pa sm bla kar mal šokirana, ker ima potem še vedno trdga in lahko še naprej seksava normalno, kot mu ne bi pršlo, in to mi je ful dobr. :razz:
Pa lohk mu kr kmalu spet pride. :D
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 02. Jun. 2006 9:02

Mimi_M srečo imaš, da si zamenjala tipa, he he, ker prejšnji je le nase gledal, da bo njemu pršlo, hm,.....to res ni OK. je pa še nekaj, mislim, da je enako kot pri ženska kot tudi pri tipih. Če ženski večkrat zaporedoma pride, je orgazen manjši kot če enkrat zelo močno, tako pa je tudi pri tipih. Če tip vidi "nebesa", potem si v drugem svetu in je nemogoče, da bi bil kar naprej trd.
Zadnjič spremenil Dr.Tom, dne 02. Jun. 2006 9:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 02. Jun. 2006 9:04

Hehe, res bo neki na tem - seks definitivno ni bilo najino "močno" področje, a-a.
Drugače bi mogoče še lahk pelala skupi naprej, sam kaj, ko se je pri seksu vse nehalo. :twisted:

Zdej je pa prov ful kul, yeah! :D
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 02. Jun. 2006 9:06

Ja, spet je odvisno kako zahtevni smo. Sam vem, da od vseh še nisem naletel na eno, za katero bi lako rekel to je to. Nič ne rečem, vse je lepo in prav ampak vem, da bi lahko bilo še boljše in spet je odvisno koliko je komu to pomembno. Še najhujše pa je, če smo izbirčni še na vizuelnost :?
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Xenna » 02. Jun. 2006 10:35

Pravila ni. Vsi mlajši niso boljši in vsi starejši niso bolj zreli in resni. Pač vsak ima svoje izkušnje ali z enimi ali drugimi ali obojimi. Predvsem pa je važno kaj si posameznik želi in kakšen je partner glede na te želje.

Imamo pa vsak svoje izkušnje. Bolj kot razmišljam, bolj se mi zdi, da lahko rečem tudi tako: Ne da mi ustrezajo maljši in ne da mi ustrezajo starejši, ampak mi ustreza ta s katerim sem trenutno, in slučajno je naneslo, da je nekaj let mlajši.

Mislim pa da sama vzdržljivost je povezana z vsakim posameznikom (neglede na leta), željo po seksu, koliko ga partnerka privlači, kako spočit ali utrujen je tisti dan, včasih celo prehrana,...
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 02. Jun. 2006 11:19

ja dddd a kar tako da grem stran če mi je ena ušeč, bi pa res bil bedak da ne bi usaj še malo vstrajal in dokazal da sem lahko boljši kot tisti ki so 2 leti starejši od nje, se ti ne zdi ?

ponavadi če sem s kako hudo žensko prvič mi je težko seksat več kot urco, sicer sem pa tak tip da mi po orgazmu še stoji in mi dokaj hitr spet otrdi tako da ni panike, drugega orgazma pri meni ponavadi ni ... pa VELIKA razlika je če seksam s kondomom ali brez, s kondomom mi sploh pride ne in se lahko ženska celo noč nasaja če ji paše, potem je pa tudi dosti odvisno od poze itd.

Pa seveda hitrosti, če nabijam in si zamišljam da seksam z eno hudo ali pa je huda pol je že kriza zato to hranim za konc ;)

hehe, lp.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Jun. 2006 12:55

Kileldear napisal/-a: sicer sem pa tak tip da mi po orgazmu še stoji in mi dokaj hitr spet otrdi tako da ni panike, drugega orgazma pri meni ponavadi ni ... pa VELIKA razlika je če seksam s kondomom ali brez, s kondomom mi sploh pride ne in se lahko ženska celo noč nasaja če ji paše, potem je pa tudi dosti odvisno od poze itd.

Pa seveda hitrosti, če nabijam in ...
hehe, lp.

evo moj je tut tak vzdržljiv tip. zdrži dlje od mene, včasih res prav ne morem več k me že vse boli :D
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 02. Jun. 2006 14:38

Ja res je, včasih je zanimivo, ko je že ženski dost ti bi pa še kar naprej :D
brazilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brazilka » 01. Jul. 2006 16:44

Živjo vsem :D Skratka, zaljubila sem se v sedem let mlajšega fanta, on 26 in jaz 33 let. Oba delava, on je že doštudiral, jaz sem lansko leto šele začela ampak mi gre zelo dobro in delam izpite kot za stavo :wink: Ampak, da se vrnem k mojemu cukru. Počutim se odlično in ful sem zaljubljena in imava se lepo ampak vseeno me leta malo strašijo. Zaenkrat izgledam dosti mlajša in tudi počutim se tako, tudi "sošolci" na faksu ne morejo verjeti, da sem že čez trideset ampak vseeno EMŠO je.Poleg tega pa ima moj ljubi neke težave oz. daje ga nespečnost, kar je povezano z nekim stresom iz preteklosti in zdi se mi, da je to povezano s čustveno izkušnjo in je zato včasih malo rezerviran. Nekajkrat sem tudi že poskušala orazumiti samo sebe ampak vsakič, ko sem se hotela pogovoriti z njim in se prijateljsko raziti ga je panika, da bom res odšla, čeprav se mi npr. prej ni odprl in me je zaradi "krize" malo ignoriral. Čutim, da me ima rad ampak mene je strah. Čutim tudi, da je iskren in da mi želi povedati in da mi bo zato trenutno nič ne silim vanj ampak ga imam rada, seveda pa se ves čas soočam malo tudi z dvomi. Zanima me, ali ima kdo pozitivno izkušnjo z mlajšim fantom ali je to VEDNO BREZUPNO? :cry: Sranje, z nobenim mi še ni blo tko fajn, res, čist zmaga tole :evil:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov