Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
t-e-a napisal/-a:A ma ker tip sploh kej proti starejši ženski ( tm do 5 let razlike) in če ma kakšni so lahko vzroki!!!
evo mene tud zanima kaj si tipi mislijo o starejši ženski, oz kako gledajo nanjo...
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
s tistim, ki trenutno bluzim je star 26let (6let starejši od mene) pa mi je full dobr bit z njim, ker se lohka pogovarjava, me razume, mah najboljši je pa.......z mlajšimi se to ne da, ubistvu me ne privlačijo, ker nekako nisem na isti valovni dolžini kot oni.....vedno sm se družila s starejšimi od sebe tko, da je verjetn vse s tem povezan, da sm bla v starejši družbi vedno
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
mah ne vem, največ kar sem imela starejšega je bilo 10 let, pa sva se definitivno klikala bolje, kot s kakšnim mlajšim... sva bila na dovolj isti strani, ni tišal v neko hudo resno zvezo, tečnaril o otrocih že po kakem mesecu... se mi zdi da je najpomembnejše,da sta oba nekje v istem obdobju, počutju. Starost je pa pač še vedno številka, ne nek točen indikator odraslosti,zrelosti, namenov...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
moj zdejsnji je star tok k jz, ok, 3tedne je mlajsi. drugac si pa sploh ne predstavljam da bi mela starejsega al pa mlajsega tipa, ne vem, ce mi je ze tko na viudez kul, me kr odvrne k zvem kok je star. kr eni brezvezni predsodki, se sama ne vem zakaj
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Moj je od mene starejsi 12let. Pa se mava supeeer! Sicer sm jst res se mlada pa to... pa so najini prjatli rabl kr neki casa da so se navadl, da sva skupej. Od njegovih je blo ful velikrat slisat 'a ves s kok mlado hod?!?!' Sam zdej so se pa vsi navadl, ker sva ze kar nekaj casa skupi. Sej... tko kot ste ze ostale rekle... jst se tud bol ujamem s starejsimi, tko zenskami kot moskimi. Nevem... moja generacija so mi vsi se prevec otrocji, jst pa nism taka, pol se pa nimam kej pogovarjat z njimi.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
trapa napisal/-a:Torej te je mel že pri tvojih 17h in on jih je takrat mel 30....
kiri 30 letnik si pa ne želi mladoletnice....
marsikateri... pa bila sem polnoletna mimogrede...pa v glavi sem imela že konkretno vse na svojem mestu...in to je zelo velik faktor pri razliki v letih..in ravno zaradi tega je marsikateri ne bi imel...ker ima samo probleme z njo...ali pa ona z njim..poznam tudi take primere....
pri naju na srečo ni tako...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- skatebaby
- Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 20. 4. 2006
- Kraj: Primorska :)
do enga 16.leta sm skos padala na mlajše, neizkušene (do 2h let mlajši, če je biu ful hud tut 3 leta mlajš, več ne) pa tut s starejšmi mam dost iskušn (do 23 let) ... drgač mam pa tipa k je en let starej od mene, seprav bo letos 19 jz pa 18
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hi hi.. Jaz imela fanta, ki je bil 5 let mlajši od mene.Ljudje okoli mene so se zgražali in se mi smejali v glavo. Ati mi je rekel zakaj študiram, če potem delam take neumne poteze. Uglavnem vsi so se delali norca z mene.
Na koncu sem pa ugotovila, da so imeli prav. Bila sem zaljubljena in zato nisem videla resnice. Nisem videla, da "mlajši" še nimajo razčiščenih pojmov, tako glede ljubezni kot tudi glede življenja na splošno. Nikomur ampak res nikomur ne priporočam razmerje z več let mlajšim!!!
Na koncu sem pa ugotovila, da so imeli prav. Bila sem zaljubljena in zato nisem videla resnice. Nisem videla, da "mlajši" še nimajo razčiščenih pojmov, tako glede ljubezni kot tudi glede življenja na splošno. Nikomur ampak res nikomur ne priporočam razmerje z več let mlajšim!!!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
white_sharky - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
jaz pa imam starejso zensko in se cudovito razumeva... z mlajsimi pa se ne da debatirat...
lp
w_s
lp
w_s
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]