Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Erinija - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2005
že od nekdej padam na mlajše od mene (manj kot 20 zihr ne!!!), če ne po starosti pa na take, ki so starejši in mladi zgledajo.
zdej kot samska pa opazujem tut tiste malo starejše, do (njihovih) 40 let nekje... znajo bit blazno privlačni, sploh spedenani v oblekah in kravatah. al je pa to zarad okolja v katerem delam
sem pa menda na šihtu všeč menda enmu starejšmu (js ga ocenjujem zihr 50+), pa rata ves slinast, ko se poskuša spelat pogovor, pa še glas mu tak čist pocukran rata - fuj. sam ga na velko ignoriram, ker mi je že sama misel na kej tazga gravž
zdej kot samska pa opazujem tut tiste malo starejše, do (njihovih) 40 let nekje... znajo bit blazno privlačni, sploh spedenani v oblekah in kravatah. al je pa to zarad okolja v katerem delam
sem pa menda na šihtu všeč menda enmu starejšmu (js ga ocenjujem zihr 50+), pa rata ves slinast, ko se poskuša spelat pogovor, pa še glas mu tak čist pocukran rata - fuj. sam ga na velko ignoriram, ker mi je že sama misel na kej tazga gravž
...girls just wanna have fun...
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
bejbika napisal/-a:boh mene ma ful starejši tipi ne privlačijo .. ne bi mela tipa, ki je cca 15 let starij ... matr k bi bla s fotrom
Res ne vem kaj punce vidite na starejših. Ker mene tisti ki so več kot 10 let starejši odbijajo. Jih sploh ne obravnavam kot "možne kandidate" so mi čisto anti.
Najstarejši je bil od mene 4 leta starejši.
Zdej mam enega 3 leta mlajšega in moram priznat, da mi mlado meso tekne.
Imaš, da me vikaš!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
trapa napisal/-a:Res ne vem kaj punce vidite na starejših. Ker mene tisti ki so več kot 10 let starejši odbijajo. Jih sploh ne obravnavam kot "možne kandidate" so mi čisto anti.
Jst tud ne bi mogla bit z tipom, k bi bil 10 let ali več starejši od mene. Sploh ne vem kaj bi mela recimo jst pa en 30 ali 35 letnik skupnega???
Taki tipi razmišljajo že o družinah, ne hodjo več žurat, zresnijo se....enostavno ma drugačne cilje kot jst.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
sm bla z dvema enake starosti..drugače pa vse strejše..sj vete kak pravijo- v glavi ma moški dve leti manj od dejanske starosti moj lubi je eno leto pa en mesec starejši pa se super poklapama
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Em, jz mam pa mešano.
Ta prvi je biu tok str k jz (par mescev starejši), sam to je blo čist uno neki poletno, tko krneki. Pol je bil 4 leta starejši, enkrat se je neki pletl z enim, k je (morm preštet) al 7 let starejši, sam sm ugotovla, da to verjetn ne bi klapal pa ni blo pol nč. Zdej je pa mlajši en mesec .
(K sm bla mlajša, mi je bil ideal uno dve leti starejši. Ne vem zakaj, ampak to sm mela v glavi. Pa do zdej še nobenga tazga ni blo naokol )
Drgač pa dobri za pogledat so lah in mlajši in dost starejši. Sam za mlajše ponavad rečm, da majo potencial pa nej se pazjo, k bojo večji.
Ta prvi je biu tok str k jz (par mescev starejši), sam to je blo čist uno neki poletno, tko krneki. Pol je bil 4 leta starejši, enkrat se je neki pletl z enim, k je (morm preštet) al 7 let starejši, sam sm ugotovla, da to verjetn ne bi klapal pa ni blo pol nč. Zdej je pa mlajši en mesec .
(K sm bla mlajša, mi je bil ideal uno dve leti starejši. Ne vem zakaj, ampak to sm mela v glavi. Pa do zdej še nobenga tazga ni blo naokol )
Drgač pa dobri za pogledat so lah in mlajši in dost starejši. Sam za mlajše ponavad rečm, da majo potencial pa nej se pazjo, k bojo večji.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Frenkie napisal/-a:trapa napisal/-a:Res ne vem kaj punce vidite na starejših. Ker mene tisti ki so več kot 10 let starejši odbijajo. Jih sploh ne obravnavam kot "možne kandidate" so mi čisto anti.
Jst tud ne bi mogla bit z tipom, k bi bil 10 let ali več starejši od mene. Sploh ne vem kaj bi mela recimo jst pa en 30 ali 35 letnik skupnega???
Taki tipi razmišljajo že o družinah, ne hodjo več žurat, zresnijo se....enostavno ma drugačne cilje kot jst.
Sploh ni res ... maš skupnga velik ... npr sex hja no tud kej druzga, pa ne se ne ustalijo, vsaj tisti 35-letniki, ki jih jz poznam ne!!! Še zmeri žurajo, pa čeprov majo zravn še kšn paket
Sj ni res, da je pol ko si čez 30 konc usega!!! Usega je dost sam na drugačn način
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
t-e-a napisal/-a:
Sploh ni res ... maš skupnga velik ... npr sex hja no tud kej druzga, pa ne se ne ustalijo, vsaj tisti 35-letniki, ki jih jz poznam ne!!! Še zmeri žurajo, pa čeprov majo zravn še kšn paket
Sj ni res, da je pol ko si čez 30 konc usega!!! Usega je dost sam na drugačn način
Se strinjam, čist nič ni drugače pri starejših tipih (če naletiš seveda na pravega, s katerim se ujameš - drugačni me pa itak ne zanimajo, pa naj bo mlajši ali starejši), samo več izkušenj imajo in znajo tud kakšno pametno povedat v tem smislu.
Pa tole o "resnosti" je tud totalno posploševanje, moj bivši je recimo pri 25 sanjal o otroku, moj sedanji pa si ga pri 36 ne želi, tako kot jaz.
Ma meni so pa ful privlačni, tud opažam, ko samo grem po cesti, me taki "mladiči" pod 30 sploh ne pritegnejo, res ne..Starejši znajo bit pa tako šarmantni, mmmm...
Midva se ful ujameva, dosti bolj, kot sm se s sebi enakim.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
t-e-a napisal/-a:Frenkie napisal/-a:trapa napisal/-a:Res ne vem kaj punce vidite na starejših. Ker mene tisti ki so več kot 10 let starejši odbijajo. Jih sploh ne obravnavam kot "možne kandidate" so mi čisto anti.
Ma pri meni ni problem v tem, da s starejšimi ne bi mela kej skupnega, še zdaleč ne. Gre se pač za to, da čim vidim da je čez 30 (ali pa zvem kasneje, da je čez 30), me mine. Pa ni važno, kolko "feelinga" je. Sem apriori proti prestarim moškim.
Mogoče zato, ker je moj očim 10 let starejši od moje matere in je.. s čisto drugega planeta....
Imaš, da me vikaš!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
No punce jaz vam ne priporočam mlajše. Sem imela par let mlajšega in je bilo prav preveč stresno. Zaljubljen je bil v namišljeno osebo in ne vame zaradi tega kar sem. Pa tudi nisem imela tistega občutka, da bi se lahko z njim pogovorila o svojih problemih, ker on pač ni imel teh izkušenj.Pa še marsikaj drugega je bilo...Sicer verjetno niso vsi taki, ampak moje izkušnje so me izučile, da mlajšega NIKOLI VEČ
Sicer so me pa vedno privlačili malo (kakšne 3 leta) starejši fantje oz. moški, tako da sploh ne vem kaj mi je bilo da sem se zaljubila v mlajšega. Srce očitno res razmišlja po svoje
Sicer so me pa vedno privlačili malo (kakšne 3 leta) starejši fantje oz. moški, tako da sploh ne vem kaj mi je bilo da sem se zaljubila v mlajšega. Srce očitno res razmišlja po svoje
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Frenkie napisal/-a:trapa napisal/-a:Res ne vem kaj punce vidite na starejših. Ker mene tisti ki so več kot 10 let starejši odbijajo. Jih sploh ne obravnavam kot "možne kandidate" so mi čisto anti.
midva z mojim imava popolnoma iste cilje...skupaj bova počasi tud načrtovala družino...pa bom jaz 22, on pa bo 34....pa še kako se zabavava skupaj...imava skupne prijatelje s katerimi se super štekamo...hodiva ven..včasih skupaj...največkrat pa vsak po svoje...na leta niti ne pomisliva...ker ostalo vse klapa...tako v postelji kot drugje....
še preden sem bila z njim sem imela zmeraj starejšo družbo...pa so me full dobro sprejeli...tako kot tudi jaz njih...tako je tudi sedaj....
meni paše tako..drugim tako...pa je to popolnoma moja stvar...in se na mnenja drugih tudi ne oziram...ker mi je že 4 leta...enostavno preveč lepo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov