Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 09. Nov. 2005 0:01

Meni se pa to ne dopade, ti še polnoletna nisi on pa je že konkretno odrasel. Ne! Saj sama razlika v letih me ne moti, sam glede na to, da si komaj 17 :roll:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 09. Nov. 2005 12:59

lilly_sky napisal/-a:no, evo, pa nism edina... mi2 z mojmu sva 17 let razlike.. pa nama je ubema ful lepo k sva skp.., pa tut uba se zavedava, kašna je razlika med leti, sam se nč ne obremenjujeva.. mugoče zdj še čudn zgleda, pa se sliš, k sm jst stara 17, on pa 34.. pa tut drugi.. frendi pa ostali so mal čudn gledal, sam so se "navadl". drgač pa tut moja mami ve za use, pa mi je še sama rekla, da ljubezen nima meja.. tko da sm prou vesela, da so saj starši lepo sprejel to.. :knuddel: mi2 sva za skp.. :hearts:

Ja, mogoče si res še mal premlada. Čeprav jaz ne bi obsojala, ker sem ga srala z zdajšnjim že nekaj pri 16, pa sva isto tok razlike. :oops: :oops:
Sam je blo res prezgodaj, zato ni blo nič iz tega. Če zdaj pomislim nazaj, sem bla res še otrok in sploh ne vem, zakaj sem takrat bla z njim. Sva se pa spet najdla ko sem zrasla vsaj do 20, zdaj je pa super in sva tut čist na isti valovni dolžini. Ne vem no, vsaj pri nama je blo prej tko, da se je takrat ful čutila razlika v letih, zdaj se pa sploh ne več. Sem morala jaz še mal zrast. :D :wink:
Sam to je spet ful odvisno od osebe... Jaz sem precej ''zrela'' za svoja leta, eden je mogoče še prej, eden je pa pri 40 še čist nezrel. :)
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 09. Nov. 2005 14:46

ja ta z otrokom je res mal tezka...
njemu lah kr naenkat klikne da bi pa otroka mel k je ze pac tok str...
no jz ne obsojam nobene zveze, ker vem kako je c se zalubs, k sta mami pa oci neki cez 25 let narazn...

mi2 z lubijem pa 2 leti
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 10. Nov. 2005 8:22

Hm to z otrokom zna bit problem, ja. Moj npr. vem da si ga želi, ziher si pa ne bo zmislu, da bi ga rad jutri. Tut nikol mi ne omeni skor, sploh pa ne, da se mu kam mudi. Ta bi bla pa huda, da ti kar zamori, da bi rad pa v roku dveh let otroka. Sploh pa... To bi bil bolj problem pri starejših ženskah, ki jim tik-taka biološka ura. :D Sploh sem pa jaz mnenja, da je najbolš met otroka med 25 in 30 letom. To pa itak ni več daleč. :lol:
Bolj se mi zdi blesavo, da majo stare ženske otroke... Ok, majo jih tut premlade, sam pri 40 pa ne mislim delat frocev. :D :wink:
Tukaj je spet problem samo v tem, da smo vsi karieristi. Poznam velik tok starih punc kot sem jaz (23), ki si že kar nekaj časa želijo otroka. Kot sem rekla, otrok ne mislim met pri 40, razen če bodo za to zdravstveni razlogi. :)

Res pa je to spet odvisno od primera do primera, kot pravte. Pr nama pač vse štima glede vsega in se ne bojim nobene take zadeve, kot je teženje za otrokom. :wink:

Pa to je tut res, da je mogoče v 10-20% odvisno tole teženje tipa, da bi mel otroka, od razlike v letih. Težijo tipi vseh starosti ženskam, ki bi pač raje delale kariero in mogoče mele froca pri 40. Tok da je to spet sam en izgovor, zakaj starejši tipi niso primerni... Ja za mladoletnice res ne, drugač naj se pa človk sam odloči. :wink:
magpie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a magpie » 10. Nov. 2005 23:05

...
Zadnjič spremenil magpie, dne 20. Jun. 2011 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 20. Nov. 2005 18:11

js sm 16, on 26... ne hodva ampk tko sva skupi, d se mav a občasno zlo rada :) men je ful dobra veza to, on pa tut prav d mu je kul.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 20. Nov. 2005 19:41

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
zasanjana_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zasanjana_ » 20. Nov. 2005 20:19

...
Zadnjič spremenil zasanjana_, dne 18. Jul. 2008 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: Moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a plankyca » 22. Nov. 2005 12:44

ja jst mam pa drgac 2 leti in pol mlajsiga od sebe. mogoce to niti ne bi bil tak problem ce bi bil on polnoleten ampak se ni. bo sicer zdele kmal ampak useen. tezave sem mela doma k niso znal tega sprejet. drugace pa jst mislm da mors ti sam pr seb sprejet dejstvo da mas mlajsiga al pa starejsiga tipa in ce to teb ene moti pol ni problema. jst sm ostala neomajna glede tega da mam mlajsiga in k povem folku da je to cist moja osebna odlocitev in da to mene ne mot pol tut oni utihnejo. mors pa res stat za svojimi besedami.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 22. Nov. 2005 21:38

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 10. Feb. 2009 9:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 23. Nov. 2005 16:09

kr.ena napisal/-a:Nu$k@, verjamem, da je njemu kul... ampak pazi, da ne boš razočarana.
js vbistvu nemorm rečt d nism zalublena,... k sm.... sam mam čist razjasnen sama pr seb d od njega resne zveze nemorm prčakovat. pa tut nwem... nebi pomojem mogla bit js z njemu resno k ga predobr poznam :) gadn mi je sam če ga vidm da je s kašno drugo, sicr sm js tut včasih s kašnim, sam takt mi je kr dost bed. itak pa js to kar mava rabm: kavice, telefonske pogovore, skupne žurke, lupčke, sex. to je vse kar js hočm met. js nočm enga k me bo skoz nadzirov, k bova čist skoz skupi.... midva sva skupi 2x na tedn, razn včasih se zmenva za kašno kavico. pa mi je res kul. in tut vem kaj lah prčakujem od njega.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 24. Nov. 2005 15:28

Ja, tudi sama moram povedati nekaj na to temo. Dolgo časa (9 let) sem bila s fantom svoje starosti, zadnje leto sva skupaj živela. Proti koncu sva si postala zelo različna, vsak v svojo smer sva se razvijala, dozorevala (25 let) in enostavno nisva več mogla biti skupaj, ker so bili najini inetresi preveč različni, postala sva drugačna človeka. Zdaj sem z deset let starejšim in to je nekaj popolnoma drugega, super se štekava, ful sva si podobna in imava rada iste stvari. Pa tudi seks je noro dober, s prejšnjim nisem nikoli tako uživala, on pa zna v meni prebuditi tisto najglobje, resnično strast. tako, da....glede starostne razlike nevem povedati nič slabega. :razz:
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 07. Mar. 2006 10:23

jst pa sem v taki situaciji da nevem kako naj!!!Sem se spentljala z osebkom ki je mlajši od mene šest let..Ful v redu oseba in on meni prav da leta niso važna,ampak zame v tem trenutku so!!!On je zlo mlad in jaz vem da ga še čaka v življenju marsikaj...Saj bi jaz ful bla z njim ampak men so ta leta tako važna.Drugi mi pravjo da niso ampak če mal pomisliš so....
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 07. Mar. 2006 10:30

CorfuGirl napisal/-a:jst pa sem v taki situaciji da nevem kako naj!!!Sem se spentljala z osebkom ki je mlajši od mene šest let..Ful v redu oseba in on meni prav da leta niso važna,ampak zame v tem trenutku so!!!On je zlo mlad in jaz vem da ga še čaka v življenju marsikaj...Saj bi jaz ful bla z njim ampak men so ta leta tako važna.Drugi mi pravjo da niso ampak če mal pomisliš so....

koliko pa je mlad ta osebek?
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 07. Mar. 2006 10:37

astra_mb napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a:jst pa sem v taki situaciji da nevem kako naj!!!Sem se spentljala z osebkom ki je mlajši od mene šest let..Ful v redu oseba in on meni prav da leta niso važna,ampak zame v tem trenutku so!!!On je zlo mlad in jaz vem da ga še čaka v življenju marsikaj...Saj bi jaz ful bla z njim ampak men so ta leta tako važna.Drugi mi pravjo da niso ampak če mal pomisliš so....

koliko pa je mlad ta osebek?

odštej od mojih let ki jih vidiš pr slikci 6!!! :lol:
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]