Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Zakaj bi se obremenjeval še z leti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men so tud zmer bli ušeč tipi ki so starejši in zj sm noro zalublena v tipa ki je 13 let starejši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj mnenje je tak, da če sta si usojena in se je usoda z razliko v letih samo mal poigrala z vama, je to samo ena ovira, ki jo morata skupej premagat oziroma jo ignorirat ... pa dons se itak nobenmu tipu ne pozna taprava starost!!! Pa starejši so bolj izkušeni, modri hahahaha ...
Ti samo uživej pa zmer ka te bojo kej leta matrala se spomn na tole - age is nothing but a number
Men so tud zmer bli ušeč tipi ki so starejši in zj sm noro zalublena v tipa ki je 13 let starejši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj mnenje je tak, da če sta si usojena in se je usoda z razliko v letih samo mal poigrala z vama, je to samo ena ovira, ki jo morata skupej premagat oziroma jo ignorirat ... pa dons se itak nobenmu tipu ne pozna taprava starost!!! Pa starejši so bolj izkušeni, modri hahahaha ...
Ti samo uživej pa zmer ka te bojo kej leta matrala se spomn na tole - age is nothing but a number
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Morda je razlika v razmišlanju in načrtovanju kaj bo naprej, ker 12 let ni malo ni pa veliko. Jaz sem imela razmerje s fantom, ki je bil 18 let starejši pa sva se dober ujela ampak kot par pa nikakor nosva prišla skupaj. Sicer pa kdo smo mi da bi obsojali? Če je ljubezen je ljubezen in takrat se ne misli na leta ampak na predanost in zaupanje drug drugemu! Pa srečno!
- andrea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: Maribor
heeey js sm pa nova tuki...vidm da je kr ql tuki na forumu!
no js mam en problem pa upam da mi bo lah kera kej pomagala...
js mam tipa s kirim sma skupi že skor en let, pa je 2 leti mlajši od mene. Sej problem ni v nama, midva se mama fuuuul dobr pa se ubistvu sploh ne poznajo leta, (pa še js mlajša zgledam), sam problem je, ko ne znam kej nazaj odgovort če kdo kej zeza! Je ena ženska, ko je tolk stara ko on, pa ma nonstop te fore, kao da sm js že stara..js sm pa kr tih...k po eni strani se mi zdi glupo ji dopovedvat da leta niso važna pa to, po drugi me pa mal prizadane pa bi ji rada kej nazaj zabila..ko te fore ma čist vedno ko se kej pogovarjamo al pa srečamo! Js nevem ka je tok zakompleksana al kaj!
Kak ve reagirate v takih situacijah??
prosm prosm za kak nasvet...
pa lepo se mejte!
papa
no js mam en problem pa upam da mi bo lah kera kej pomagala...
js mam tipa s kirim sma skupi že skor en let, pa je 2 leti mlajši od mene. Sej problem ni v nama, midva se mama fuuuul dobr pa se ubistvu sploh ne poznajo leta, (pa še js mlajša zgledam), sam problem je, ko ne znam kej nazaj odgovort če kdo kej zeza! Je ena ženska, ko je tolk stara ko on, pa ma nonstop te fore, kao da sm js že stara..js sm pa kr tih...k po eni strani se mi zdi glupo ji dopovedvat da leta niso važna pa to, po drugi me pa mal prizadane pa bi ji rada kej nazaj zabila..ko te fore ma čist vedno ko se kej pogovarjamo al pa srečamo! Js nevem ka je tok zakompleksana al kaj!
Kak ve reagirate v takih situacijah??
prosm prosm za kak nasvet...
pa lepo se mejte!
papa
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Povej ji, da bi tudi sama lahko sprobala mlajše in potem šimfala druge.
Ignoriraj jo. Ni čisto jasna.
Ignoriraj jo. Ni čisto jasna.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Ja ti jo samo ignoriraj, zgleda da je zelo otročja.
Pa da odgovorim na prejšno vprašanje iz te teme: moj tip je 8 let starejši.
Pa da odgovorim na prejšno vprašanje iz te teme: moj tip je 8 let starejši.
HASTA LUEGO
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Mi2 sva pa 4 leta narazen (16, 20) ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Mislim, da smo o tem že govorili. Soigurna sem, da smo govorili o tem, če je moški starejši...verjetno smo tudi o mlajših kakšno rekle
HASTA LUEGO
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Razlika v letih res nima nobene veze.Če se imata rada, in sta zadovoljna sama s seboj je to super.
Mene nprav nč ne moti tudi če je razlika velika.
Ljubezen šteje!!!!!!
Mene nprav nč ne moti tudi če je razlika velika.
Ljubezen šteje!!!!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov