Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jurre
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 136
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 24. Feb. 2013 19:08

*Abby** napisal/-a:Zelo me zanima, kam po jurretovi teoriji spadajo luštne, seksi, sposobne punce, ki ne gredo z vsakim, ki jim pomigne s prstom ... :gruebel:


Vsak ma svoje interese in vsakemu so druge stvari pomembe. Nekdo hoče od punce da je izobražena, da ma rada živali, da ima iste interese kot on. Meni pa je pač pomembno da je imela čimveč fantov in čimbolj razvratno spolnost, ker to pomeni da ima tržno ceno in je lepa dosti fantom.

Sicer pa ni pomembno, ker itak nisem dovolj dober za nobeno, ker sem nula.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Feb. 2013 9:25

Tržno ceno? Oprosti, gnusiš se mi. In še iskreno sem vesela, da ne boš nikoli dejansko prišel tako daleč, da bi imel kakšno punco.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Feb. 2013 9:29

Ta pogovor se lahko nadaljuje v temi Obsedenost s spolnostjo, ta pa je namenjena razlikam v letih.
Hvala:)
The world is as you are.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 191
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 27. Feb. 2013 18:02

popolnoma je odvisno od interesov in zmožnosti/želje prilagajati se nekomu in z nekom sprejemati kompromise... torej, moj nekdanji je bil 15 let starejši od mene... je funkcioniralo super, v bistvu boljše kot z naslednjim ji je bil nato mojih let, končalo se je pa zaradi ene čist banalne zadeve - ljubusumje za znoret iz moje strani... me je izučilo :) po drugi strani pa ima sestrična 8 let starejšega, ki ji je pričel težit, ja prav težit, da bi pa počasi lahko imela otroke. da fuck? kdo mu daje pravico da on njej teži okol tega, če se sama še ne čuti pripravljeno na ta korak? odkrito povem da sem znorela in mu povedala svoje...

se pa z mojim starejšim bivšim še zdaj slišiva, dobiva, greva na kavo, kaj pomeniva... na eni prijateljski ravni sva ostala, čeprav naju včasih še vleče skupaj... in ko se poslavljava mora biti to kar hitro, drugače... tudi sam ne rekel da se ne bi smelo tako končati kot se je, in da sem še vedno super punca, najboljša doslej... se mi pa pozna da sem odrasla :) zdaj pa nevem al čem bit ponosna na to al ne :lol:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Annastacia
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 4. 11. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Annastacia » 04. Nov. 2013 22:25

butterfly napisal/-a:js imam 14 let starejšega in moram povedat, da super funkcionirava v vseh pogledih... na začetku (pa še zdaj včasih s tistimi, ki jih na novo spoznavam) sem se edino neprijetno počutila v družbi njegovih prijateljev, ker sem imela občutek, da me imajo za "smrkljo"... zdaj mi je pa že kr kul... :wink:


Kaj lahko vprašam kako je blo ko sta se spoznala? Sta takoj začela bol resno ali sta mela na začetku samo bolj avanturice? Sama ne vem kaj naj naredim. Zaljubila sem se v 13 let starejšega. Nasploh sem vedno gledala po starejših, saj se sama počutim preveč odraslo za svojih 19 let in tudi on mi je sam to rekel. In ta fant je vse kar sem iskala pri drugih. Prvi problem je ta, da se malo vidiva, saj naju ločuje še razdalja, ker sem še na srednji šoli. Drugo leto, ko bova v istem mestu bo verjetno lažje. No, in začelo se je čisto nedolžno, ko sva se začela spoznavati in kasneje sva si postajala čedalje bolj všeč. Večkrat mi je že rekel, da me ima rad in da bi bla dober par, saj se zelo zelo razumeva. Po drugi strani pa malo dvomim v te besede, saj me je strah, da jim bom preveč nasedla in da se ne bo iz tega nič razvilo, jaz pa se bom še bolj zaljubila.. :(
Kakšen nasvet? :/
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Nov. 2013 22:31

Itak, ti si drugačna in veliko bolj odrasla kot tvoje sovrstnice. Še več, komot se lahko meriš s povprečno 32-letnico. Zagotovo je tudi on zrel odrasel moški, ki se zaveda, da lahko s tabo vstopi v resno zvezo, ki bo čisto normalno funkcionirala, ne glede na tvojo starost.
Res, go ahead.
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Nov. 2013 22:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:21, skupaj popravljeno 1 krat.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1107
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 04. Nov. 2013 23:29

Meni se pa zdi, da velik bolše funkcionira takšna zveza, ko je moški starejši, ker punce smo čustveno prej zrele, tak da.. Ka je blo pa še 20 let nazaj, med našimi mamami je veliko takšnih, ki so mele pri 18, 19, 20 letih zvezo z kar starejšimi.. Tudi 15 let. Da nebi o zgodovini sploh. Itak, da se 30letnice bojijo konkurence mlajših smrkelj :P

Sam malo še počakaj, da ti bo bolj jasno kam to pelje.. Lahko da ugotoviš, da ma že otroka, da ma punco .. ! itd. itd.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 04. Nov. 2013 23:47

dayđremer napisal/-a:Meni se pa zdi, da velik bolše funkcionira takšna zveza, ko je moški starejši, ker punce smo čustveno prej zrele, tak da.. Ka je blo pa še 20 let nazaj, med našimi mamami je veliko takšnih, ki so mele pri 18, 19, 20 letih zvezo z kar starejšimi.. Tudi 15 let. Da nebi o zgodovini sploh. Itak, da se 30letnice bojijo konkurence mlajših smrkelj :P

Sam malo še počakaj, da ti bo bolj jasno kam to pelje.. Lahko da ugotoviš, da ma že otroka, da ma punco .. ! itd. itd.

Lahko funkcionira boljše, lahko pa tudi sploh ne funkcionira. To je težko presojat. Se pa strinjam s sirovo, da je velika razlika v letih pogosto prav zaradi tega, ker samski tipi pri tridesetih iščejo bolj kratkoročne zadeve. Nevem, nekako utečeno je, da si pri tridesetih že poskušaš ustvarjat familijo in vse.

Glede zgodovine; hja, to že drži, ampak dlje kot brskaš po zgodovini, bolj weird so bili sistemi parčkanja, tako da to ni relevantno.

Avtorica, mislim, da dobro veš kaj si misli večina nas o tem, vendar upaš na kak spodbuden komentar, ki bi ti dal potrditev. Nam je nemogoče vedet kakšen odnos imata, vsekakor pa večina tipov pri tridesetih, ki padajo na 19 letnice ali ni resnih, ali pa imajo že kake druge probleme s sabo. Tretjih, normalnih je po mojem izredno izredno malo ..
Zadnjič spremenil mastermind, dne 04. Nov. 2013 23:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Nov. 2013 23:49

A si ti resna? Ne, resno?
Pa kje se bodo te t.i. smrkljice primerjale z odraslimi ženskami? Ne rečem, se najdejo ženske, ki so totalno nezrele pri 30-tih.
Ampak da bo pa ena najstnica, ki še srednje ni končala lahko furala eno normalno zvezo s toliko starim moškim, od katerega se že pričakuje neka stopnja zrelosti? V katerem svetu?
Njo še čaka (domnevam po napisanem) faks, še nekaj let takšnega, študentskega, z izpiti napolnjenega življenja,ona še bo rasla, si nabirala izkušnje, dobivala mogoče malo drugačen pogled na svet okrog sebe, medtem ko je on že v letih, ko bi lahko že komot imel familijo.
To, da smo pa tako oh in sploh zrele smo si pa tako ali tako vse mislile tam v najstniških letih, potem pa počasi stopiš z oblakov, da mogoče pa le nisi tako spešl in odrasla in oh in sploh.
Torej, o kakšni konkurenci govoriš? O tem, da se mogoče lahko s temi mladimi tip počuti mlajše, ker je sam nedorasel ženskam iste starosti? O postavi? Ker marsikatera 30-letnica vreže kakšno mlado na celi črti.
Jaz res ne vidim nič dobrega v tem, da se toliko star mota okrog ene najstnice, ki bo tako ali tako padla na njegove finte.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 05. Nov. 2013 4:45

dayđremer napisal/-a:Meni se pa zdi, da velik bolše funkcionira takšna zveza, ko je moški starejši, ker punce smo čustveno prej zrele, tak da.. Ka je blo pa še 20 let nazaj, med našimi mamami je veliko takšnih, ki so mele pri 18, 19, 20 letih zvezo z kar starejšimi.. Tudi 15 let. Da nebi o zgodovini sploh. Itak, da se 30letnice bojijo konkurence mlajših smrkelj :P


Pa od kod ta mit, da so punce oh in sploh bolj zrele od fantov? Blazno malo 19-letnic poznam, ki bi bile višek zrelosti, kar se tega tiče, so kar v istem košu z 19-letniki. Samo tega kot devetnajstletnica ne vidiš (ne govorim za tebe, dayđremer, čeprav tebe citiram, ker nimam pojma, koliko si stara :) ), ker se vse vidimo kot bolj zrele od povprečne vrstnice. Ne vem, ali sem jaz edina, ki se zaveda, da niti slučajno nisem dorasla svojim letom? :D Verjetno je ta modrost sicer prišla z leti, deset let nazaj sem se imela za neverjetno resno in zrelo osebo.
In tudi bolj zrela devetnajstletnica se po "zrelosti" ne more primerjati s 30-letnico. Zaradi vseh življenjskih izkušenj, načina življenja itd. Za resno zvezo je pa že fajn, če imamo ob sebi osebo, ki je nekje na podobni valovni dolžini. In tridesetletnik s službo, končano izobrazbo, neko finančno stabilnostjo itd... je zelo težko na isti valovni dolžini s srednješolko.

That said, poznam nekaj primerov, ko so se našli ljudje s precejšnjo razliko v letih, saj jih vsi, in pri nekaterih zadeva laufa.
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 130
Na forumu od: 18. 10. 2013
Kraj: Simulator

Neprebrana objavaNapisal/-a suzanne windlow » 05. Nov. 2013 9:03

Mene starost pri moškem, no ja fantu, ni nikoli zanimala. Ali mi je bil všeč ali pa ne. Zaradi mene je lahko 82, če mi je všeč.
Velik trun off so mi bili pubeci, ki so me prvo vprašali, koliko sem stara. 17 in tri mesece sem ponavadi odgovorila takim. Fak no. Da te hoče popredalčkat, kar vnaprej, glede na starost.
yes, I am avatar
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 05. Nov. 2013 11:41

Ti takoo zelo zrela za svoja najstniška leta ali on čisto nezrel za svojih 30+?

Pri takih navezah si ne morem pomagat ampak jaz vedno pomislim na tadrugo varjanto... (ne rečem pa, da ni izjem)
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 130
Na forumu od: 18. 10. 2013
Kraj: Simulator

Neprebrana objavaNapisal/-a suzanne windlow » 05. Nov. 2013 12:54

Ne, še danes na tako vprašanje odgovorim enako. Ampak sedaj je laž že očitna :lol:
yes, I am avatar
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 645
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 05. Nov. 2013 13:15

Jaz sem lani mela 13 let starejsega fukfrenda. Se je izkazalo, da ma tip veliko problemov, ce se mene vprasa. Nekak hoce izzivet neizziveta studentska leta in furat resno zvezo z druzino hkrati. Neizvedljivo po mojem. Never again.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov