Starejši fant z mladoletnico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 160 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
leoncinha - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
Edinka15! Svetujem ti, da pustiš zadevce mal pri miru in se osredotočiš na kšne druge stvari. Res je med vama precejšna razlika v letih, ampak glede na to da si ti 15, je tu še ZRELOSTNA razlika. Vem, da si zdej misliš, da ti neki tle nakladamo.... ampak čez neki let boš razumela, da v bistvu smo mele nekatere prav. Zdej si v letih k ti ta fant velik pomen in mogoč zapostavljaš druge stvari, ki jih 15-letnice počnejo( oz. ki smo jih vse počele).
Jst te razumem, kr sem tud jst pri 15 začela zvezo s fantom(5 let starejši) in takrat je bil on center mojega vesolja. Skup sva zdržala 5 let, potem sem ga pa pustla kr sem ugotovila, da sem izpustla tiste "najstniške norčije" zaradi njega.
Ni nujno, da se vajina zveza ne bi obnesla, ampak RES DOBRO premisli o tem. Če je tapravi bo že počakal še kšno leto...
Jst te razumem, kr sem tud jst pri 15 začela zvezo s fantom(5 let starejši) in takrat je bil on center mojega vesolja. Skup sva zdržala 5 let, potem sem ga pa pustla kr sem ugotovila, da sem izpustla tiste "najstniške norčije" zaradi njega.
Ni nujno, da se vajina zveza ne bi obnesla, ampak RES DOBRO premisli o tem. Če je tapravi bo že počakal še kšno leto...
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
shy girl napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a:shy girl napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
edinka15: zatipkati se je nekaj drugega.
Kaj pa tvoj tip pravi na starostno razliko?
Brez zamere, ampak po mojem mnenju mora biti neverjetno nezrel in neresen za svoja leta (da ne išče po letih sebi primerne punce), ali pa si ti tista ''za povrh'' (vem, da je ena že to napisala, ampak jaz sem pri tvojem prvem postu pomislila točno to -seveda je pa to le ugibanje).
med nama je 26 let razlike, se pravi ko sem bila jaz 15 je bil on 41. tega pa nisem že na začetku napisala ker tako ali pa tako vsak na tem forumu poskoči in takoj šinfa stvari, ki so njemu tuje. Fantje potrebujejo kar par let več, da "odrastejo" in je primerjava zamisli se da bi pri 27 ti bila s 15-letnim fantom popolnoma zgrešena!
Torej tebi se sploh ne zdi narobe da 15 let stara najstnica na skrivaj obiskuje bolanega 27-letnika s katerim ima spolne odnose(sama pa še tabletk ne ve poimenovat)?
Moram priznat, da nekateri ste pa res liberalni.
Poleg vsega, zakoni niso zato, da je zakonik bolj poln ampak so zato, da se pedofilom prepreči dostop do mladoletnic oz. se jih vsaj kaznuje, če storijo kriminalno dejanje( v tem primeru- posilstvo)
V ZDA, človek nebi videl niti sončne svetlobe iz zapora, če bi posilil mladoletnico.
Halo, dober dan! pa kaj je s teboj? Od kdaj pa smo zdej že kar na pedofiliji in posilstvu!? A potem ce sem bila jaz za spolne odnose sem bila že kar posiljena sam zato ker je toliko starejši od mene Strinjam pa se, da bi bilo bolje če bi s spolnimi odnosi še malce počakala.
Ja to pomeni, da jo je posilil(upošteva se, da je on izrabil moč in vpliv nad mladoletnico, čeprav je ona pristala na spolne odnose, sploh pri tej starostni razliki)
Torej ja, to pomeni da je bila posiljena.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
ČE ga prijav seveda... pa nehaj bluzit svoje, ker do tega itk še ni pršlo... kspirala pomoje itk nau, ker smo po njenem verjetn mi otročji in bedni, ker ji hočmo pomagat na podobn način kt njeni starši... ah ja hormoni to u najstniških letih precej zameglijo razum in misliš da si bolj zrel, kot si v resnici...
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
Ja to pomeni, da jo je posilil(upošteva se, da je on izrabil moč in vpliv nad mladoletnico, čeprav je ona pristala na spolne odnose, sploh pri tej starostni razliki)
Torej ja, to pomeni da je bila posiljena.[/quote]
Ja pol sem bila tudi jaz revica nevedna nevemkolikokrat posiljena Ah dej, dej...Edinka15 svetujem ti, da poveš svojim staršem, poskusi jim razložiti kaj čutiš do njega, da ga spoznajo potem boš pa videla kako in kaj naprej. Jaz pa se umikam iz te teme ker je citirana izjava pa res malo mimo!
Torej ja, to pomeni da je bila posiljena.[/quote]
Ja pol sem bila tudi jaz revica nevedna nevemkolikokrat posiljena Ah dej, dej...Edinka15 svetujem ti, da poveš svojim staršem, poskusi jim razložiti kaj čutiš do njega, da ga spoznajo potem boš pa videla kako in kaj naprej. Jaz pa se umikam iz te teme ker je citirana izjava pa res malo mimo!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:18, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
punca (mislim da mlajša od 16 let - ali 15, to nism prepričana) sexa z polnoletnim moškim, torej 18.. če starši ali skrbniki prijavijo.. nima veze a je blo sporazumno ali ne, tip je obtožen posilstva.. tut če punca reče, da si je to želela.. približno tak naj bi naš zakon bil. popravte me če se motim, sam se mi zdi da je kr tako
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No pa smo tle. Mlajša od 15 .
Po zakonu nj bi bli spolni odnosi "dovoljeni" pri starosti 15 let.
It was forever..but it didnt last long..
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
jst mislm da si še pramlada za kaj takega..zdej si zaljubljena in vidiš samo njega..
prehitro si začela z sexom..jst se spomnem ko sm mela prvič fanta pri 14, da mu niti lubčka nism upala dat (nerodno mi je blo )
kot je ena prej napisala če fant misli resno bo slej ko prej začel razmišljati o otrocih, nevem mogoče o poroki.. (vrjetno si tega še ne želiš?)
vsaj v mojem primeru je bilo tako, pa je bil on "samo" 6 let starejši od mene.. jst sm pa hotla še šolo narest, žurat, nevem kam vse it..
poslušaj starše in SESTRO..oni ti želijo najbol..
prehitro si začela z sexom..jst se spomnem ko sm mela prvič fanta pri 14, da mu niti lubčka nism upala dat (nerodno mi je blo )
kot je ena prej napisala če fant misli resno bo slej ko prej začel razmišljati o otrocih, nevem mogoče o poroki.. (vrjetno si tega še ne želiš?)
vsaj v mojem primeru je bilo tako, pa je bil on "samo" 6 let starejši od mene.. jst sm pa hotla še šolo narest, žurat, nevem kam vse it..
poslušaj starše in SESTRO..oni ti želijo najbol..
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:No pa smo tle. Mlajša od 15 .
kaj nam morajo zdej določat kdaj začet s spolnim življenjem? bog ne daj, da bi se šli v to vtikat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Glej nared kar se ti zdi da je najbolj prav, na koncu se boš itak v vsakem primeru sekirala.. Tudi jaz se za vse tiste bedarije ko sm jih delala pri 15ih. Sj zdaj nisn dost starejša, sam malo sem pa že prišla k pameti
- edinka15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
Nisem bla posiljena! Če še ne veste ka je:
posilstvo -a s (i)
1. spolno občevanje z žensko proti njeni
volji, na silo: posilstvo dekleta / tu se je
včeraj zgodilo posilstvo
2. ekspr. dejanje, ki ni v skladu z
bistvenimi značilnostmi česa: preprečiti
intelektualno posilstvo / nočno delo je
posilstvo nad naravo
Sama sem bila za... Sicer me je pri tem nekakx zavrnil potem pa je popustil in sva pač sexala. Ali me je po tem pustil? Ne ni me... Prenaša vse moje ljubosumna izpade, ki so vsak dan. Če neki 25 letnici paše sex, zaka nebi tudi meni pasal?
Ja večx sem začela temo o tem, da bi on moral imeti pri teh letih skoraj, da družino pa tak... Pa je reku le "js hočm tebe in bom pač še mal počakal, sej nism edini, ki je pri teh letih še nima."
Glede zrelosti, saj ne mislim, da sem zrela in sama sebe imam za največjega otročaja. Ampak zanjič mi je socialna rekla, da sem preveč zrela za svoja leta...... whatever.
Moj izgled? Izgledam starejša ljudje so mi dali 18,19 let. Zato se lahko z roko v roki potikava po svetu. Pa čez 2 meseca bom 16 tak, da potem ga nima noben razen mene pravice prijavit, čeprav se mi nesmisel.......
Js poslušam in berem vaša mnenja, ampak nekatera so taka, da še js umiram od smeha, če je z mano to pomen, da je motena oseba, manjak in neki nasilnež?! zanimiva teorija.. meni se to zdi obsojanje človeka, ki ga ne poznaš.
Glede staršev mami bi mogoče že nekako sprejela... Ati pa nikakor... tak da ne vem nekak ta možnost se mi ne zdi primerna.
Sicer pa moja mami pa ati imata 9 let razlike... In to je bilo v času 2 sv. normalno, zakaj danes ni to normalno?
Imam sosedo, ki ima 20 let starejšega moža in spoznala ga je pri 15ih...
Lahko me ima le za igračko, ampak zakaj potem le js njega izkoriščam?
pa hvala za mnenja.
posilstvo -a s (i)
1. spolno občevanje z žensko proti njeni
volji, na silo: posilstvo dekleta / tu se je
včeraj zgodilo posilstvo
2. ekspr. dejanje, ki ni v skladu z
bistvenimi značilnostmi česa: preprečiti
intelektualno posilstvo / nočno delo je
posilstvo nad naravo
Sama sem bila za... Sicer me je pri tem nekakx zavrnil potem pa je popustil in sva pač sexala. Ali me je po tem pustil? Ne ni me... Prenaša vse moje ljubosumna izpade, ki so vsak dan. Če neki 25 letnici paše sex, zaka nebi tudi meni pasal?
Ja večx sem začela temo o tem, da bi on moral imeti pri teh letih skoraj, da družino pa tak... Pa je reku le "js hočm tebe in bom pač še mal počakal, sej nism edini, ki je pri teh letih še nima."
Glede zrelosti, saj ne mislim, da sem zrela in sama sebe imam za največjega otročaja. Ampak zanjič mi je socialna rekla, da sem preveč zrela za svoja leta...... whatever.
Moj izgled? Izgledam starejša ljudje so mi dali 18,19 let. Zato se lahko z roko v roki potikava po svetu. Pa čez 2 meseca bom 16 tak, da potem ga nima noben razen mene pravice prijavit, čeprav se mi nesmisel.......
Js poslušam in berem vaša mnenja, ampak nekatera so taka, da še js umiram od smeha, če je z mano to pomen, da je motena oseba, manjak in neki nasilnež?! zanimiva teorija.. meni se to zdi obsojanje človeka, ki ga ne poznaš.
Glede staršev mami bi mogoče že nekako sprejela... Ati pa nikakor... tak da ne vem nekak ta možnost se mi ne zdi primerna.
Sicer pa moja mami pa ati imata 9 let razlike... In to je bilo v času 2 sv. normalno, zakaj danes ni to normalno?
Imam sosedo, ki ima 20 let starejšega moža in spoznala ga je pri 15ih...
Lahko me ima le za igračko, ampak zakaj potem le js njega izkoriščam?
pa hvala za mnenja.
Prvi neprebran prispevek • 160 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]