Starejši fant z mladoletnico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
butterfly_87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
koncentracijske sm nesramna sm to je pa res smešno.edinka15 napisal/-a:da jemljem koncetracijske...
- edinka15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
butterfly_87 napisal/-a:koncentracijske sm nesramna sm to je pa res smešno.edinka15 napisal/-a:da jemljem koncetracijske...
hehe... in vi bi temu rekli zrelost? lahko se pohvalm, da mam malo več sočutja kot ona pa zrelosti tudi... pa se ne norčujem če se kdo zatipka
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
edinka15 napisal/-a:butterfly_87 napisal/-a:koncentracijske sm nesramna sm to je pa res smešno.edinka15 napisal/-a:da jemljem koncetracijske...
hehe... in vi bi temu rekli zrelost? lahko se pohvalm, da mam malo več sočutja kot ona pa zrelosti tudi... pa se ne norčujem če se kdo zatipka
Glej brez zamere, ampak ti se nisi zatipkala, zatipkaš se enkrat, ti pa si isto napisala 2x in to kaže na tvojo napako. Vsak pri 15ih misli da je zrel, ampak če se malo zamisliš si ti še zeeeeelo daleč od tega(najstnica skupaj z odraslim moškim, ki bi že skoraj moral imet urejeno življenje).
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
edinka15: zatipkati se je nekaj drugega.
Kaj pa tvoj tip pravi na starostno razliko?
Brez zamere, ampak po mojem mnenju mora biti neverjetno nezrel in neresen za svoja leta (da ne išče po letih sebi primerne punce), ali pa si ti tista ''za povrh'' (vem, da je ena že to napisala, ampak jaz sem pri tvojem prvem postu pomislila točno to -seveda je pa to le ugibanje).
- edinka15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
metuljčica* napisal/-a:Brez zamere, ampak po mojem mnenju mora biti neverjetno nezrel in neresen za svoja leta (da ne išče po letih sebi primerne punce), ali pa si ti tista ''za povrh'' (vem, da je ena že to napisala, ampak jaz sem pri tvojem prvem postu pomislila točno to -seveda je pa to le ugibanje).
aha.. zakaj me je potem predstavil svojim prijateljem, če sem le nadomestek? pa njegovi starši vedo le da se z nekom dobiva....
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
okj, obsojala te ravn ne bom, ker sm pr 15ih tud sama začela s tipm, 6let starejšm ud mene ( še dons sva skp ) ... pr men sicr nihče ni delou problemov, ne starši in ne sestra ,res pa je tud to, da nisva seksala ( letos se je šele zgodilo prvič )...
js ti svetujem, da razmislš in razčistš sama pr seb, a si želiš dejansko tolk starejšga tipa met, poslušeej pa tud svoje starše + sestro, vrjem, anben ti ne želi nč slabga, v končn fazi se res lahko zgodi, da ga kdo prjau, tega pa mislm, da si ne želiš, ane?
lp
js ti svetujem, da razmislš in razčistš sama pr seb, a si želiš dejansko tolk starejšga tipa met, poslušeej pa tud svoje starše + sestro, vrjem, anben ti ne želi nč slabga, v končn fazi se res lahko zgodi, da ga kdo prjau, tega pa mislm, da si ne želiš, ane?
lp
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
metuljčica* napisal/-a:Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
Brez zamere, ampak po mojem mnenju mora biti neverjetno nezrel in neresen za svoja leta (da ne išče po letih sebi primerne punce), ali pa si ti tista ''za povrh'' (vem, da je ena že to napisala, ampak jaz sem pri tvojem prvem postu pomislila točno to -seveda je pa to le ugibanje).
med nama je 26 let razlike, se pravi ko sem bila jaz 15 je bil on 41. tega pa nisem že na začetku napisala ker tako ali pa tako vsak na tem forumu poskoči in takoj šinfa stvari, ki so njemu tuje. Fantje potrebujejo kar par let več, da "odrastejo" in je primerjava zamisli se da bi pri 27 ti bila s 15-letnim fantom popolnoma zgrešena!
-
metuljčica* - Cosmofrik
Punca je odprla temo in jasno je, da bo dobila raznorazna mnenja.
Tako ali tako je pa na njej, koliko sploh da na mnenja drugih.
Tako ali tako je pa na njej, koliko sploh da na mnenja drugih.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
shy girl napisal/-a:Saj jasno vsak ima svoje mnenje in tudi prav je tako
Jaz jo razumem in dejstvo je, da je možno da jo ima rad in da ni neki psiho in nezrel in ne vem kaj še vse.
mi loh samo mnenja povemo, ker te osebe dejansko ne poznamo, res pa je, da pač ljudje ne sprejemajo vsega iz takšnh in drgačnh razlogov.
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
shy girl napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
med nama je 26 let razlike, se pravi ko sem bila jaz 15 je bil on 41. tega pa nisem že na začetku napisala ker tako ali pa tako vsak na tem forumu poskoči in takoj šinfa stvari, ki so njemu tuje. Fantje potrebujejo kar par let več, da "odrastejo" in je primerjava zamisli se da bi pri 27 ti bila s 15-letnim fantom popolnoma zgrešena!
Torej tebi se sploh ne zdi narobe da 15 let stara najstnica na skrivaj obiskuje bolanega 27-letnika s katerim ima spolne odnose(sama pa še tabletk ne ve poimenovat)?
Moram priznat, da nekateri ste pa res liberalni.
Poleg vsega, zakoni niso zato, da je zakonik bolj poln ampak so zato, da se pedofilom prepreči dostop do mladoletnic oz. se jih vsaj kaznuje, če storijo kriminalno dejanje( v tem primeru- posilstvo)
V ZDA, človek nebi videl niti sončne svetlobe iz zapora, če bi posilil mladoletnico.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
jest ti predlagam, da še ne greš z njim v postlo in sexat, ker res nikol ne morš vedt, če misl resn al če te hoče sam položit... če te ma res rd bo čakou pa te ne bo nč prigovarjou... razlika v letih pa je kr velika ja, sploh za tvoje leta...
-
metuljčica* - Cosmofrik
^ Če jemlje KT, je za ta nasvet najbrž že prepozno.
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
/\/\4t3j napisal/-a:shy girl napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
Torej tebi se sploh ne zdi narobe da 15 let stara najstnica na skrivaj obiskuje bolanega 27-letnika s katerim ima spolne odnose(sama pa še tabletk ne ve poimenovat)?
Moram priznat, da nekateri ste pa res liberalni.
Poleg vsega, zakoni niso zato, da je zakonik bolj poln ampak so zato, da se pedofilom prepreči dostop do mladoletnic oz. se jih vsaj kaznuje, če storijo kriminalno dejanje( v tem primeru- posilstvo)
V ZDA, človek nebi videl niti sončne svetlobe iz zapora, če bi posilil mladoletnico.
Halo, dober dan! pa kaj je s teboj? Od kdaj pa smo zdej že kar na pedofiliji in posilstvu!? A potem ce sem bila jaz za spolne odnose sem bila že kar posiljena sam zato ker je toliko starejši od mene Strinjam pa se, da bi bilo bolje če bi s spolnimi odnosi še malce počakala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov