Starejši fant z mladoletnico

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 25. Apr. 2008 13:49

lolitaa ... zato ker veliko 15 letnic zgleda in se oblači kot 20 letne... :wink: :?
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 25. Apr. 2008 13:50

Ja, ampak če bi bil pameten bi jo pustil ko bi zvedel kolk je stara.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 25. Apr. 2008 13:56

lolitaa... to je isto kot pa ena horny 50 letnca k ma 20 letnega... se strinjam da bi jo mogel pustit, ker 41 in 15 je res mogoče malo preveč, res pa je, da je lahko kakšna 18 letna veliko bolj zrela kot pa 25 (velikooo takšnih poznam)...

sam veš kaj je za 41letnega 15 ali pa malo več -letno dobit :lol:
Uporabniški avatar
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenSoul » 25. Apr. 2008 14:25

Jst pa eno poznam, k ma krepko starejšega tipa in je po mojem v njem našla hkrati partnerja in očeta (ta ji je že kot mali punčki umrl) -- tko mal iz psihološkega vidika.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Apr. 2008 14:36

uf ljudje... :?

jst ne vidm nobenga problema v tem če je partner starejši od ženske.Ok, če je ženska stara 15, partner pa 50, to pač ni niti zakonsko dovoljeno, ampak če je pa 20 letnica s 50 letnikom, pa naj bo.
mislm nevem, jst nikol nisem gledala po teh merilih.če se ima folk rad in če se razume naj se pač ima, briga mene kok je kdo star in kako kdo zgleda.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 25. Apr. 2008 16:34

Zakonsko lahko pri 14ih letih začneš prosto izbirati svojega seksualnega partnerja. Tko za intermezzo.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 25. Apr. 2008 17:33

A ni od 15 leta?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Apr. 2008 19:12

Men tut tale konkretn primer (ona petnajst, on skor dvakrat tok) nekak ne gre skp :? .

Al je ona nadpouprečno zrela, preskočila otroštvo, mladost, tko glede pogledou na svet kt glede želja, potreb in pričakovanj al je pa on še vedno otrok, živi pr starših u mali otroški sobi, špila računalniške igrce in gleda terminatorja & co.

Če ne, js resnično tle nekak ne vidm skupnega imenovalca.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 25. Apr. 2008 19:54

ja jaz sem bila oz. sem še vedno zelo zrela za svoja leta kar pa se njega tiče...Hmmm vam bo situacija bolj jasna če rečem da je glasbenik in zato ni ravno obkrožen z ženskami svojih let... IN ŠE ENKRAT: nisva od mojega petnajstega leta "hodila" oz. da bi bila to neka veza - bolje bi bilo rečeno neko poznanstvo... Bolje? In zakaj pogleda moški 15-letnico kot spolni objekt je pa že Sharona05 lepo povedala saj se oblačijo in obnašajo kot 20-letnice zato jih je težko gledati kot punčke s kitkami....Zdaj pa o mojem primeru lepo prosim dovolj, ker imate resnično premalo informacij da bi si sestavile neko realno sliko kako funkcionira najina veza.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Apr. 2008 20:01

Js nism govorila o teb, ampak o autorci teme.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy girl » 25. Apr. 2008 20:02

ja sam jaz sem tisti primer 15 in 41 avtorica je 15 in 27...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Apr. 2008 20:04

Ja sej. Beri oklepaj!
Komentarja o tvojem primeru pa se sploh raj vzdržim.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 25. Apr. 2008 20:30

shy girl napisal/-a:ja jaz sem bila oz. sem še vedno zelo zrela za svoja leta kar pa se njega tiče...Hmmm vam bo situacija bolj jasna če rečem da je glasbenik in zato ni ravno obkrožen z ženskami svojih let... IN ŠE ENKRAT: nisva od mojega petnajstega leta "hodila" oz. da bi bila to neka veza - bolje bi bilo rečeno neko poznanstvo... Bolje? In zakaj pogleda moški 15-letnico kot spolni objekt je pa že Sharona05 lepo povedala saj se oblačijo in obnašajo kot 20-letnice zato jih je težko gledati kot punčke s kitkami....Zdaj pa o mojem primeru lepo prosim dovolj, ker imate resnično premalo informacij da bi si sestavile neko realno sliko kako funkcionira najina veza.

zakaj pa če je glasbenik ne bi mogel biti obkrožen z ženskami svojih let? a to je kakšno novo pravilo al kaj :lol:

drugače se pa tud men ne zdi normalno da si 15-letnice dobivajo takšne moške, ki so enkrat starejši od njih ali pa še več. drugače je, če si 20-letnica dobi 40-letnika, kot pa 15-letnica 30-letnika. mislim, da če bi že moški mev vse pošlihtano pr sebi, ne bi bil z njo.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuff » 25. Apr. 2008 23:46

shy girl napisal/-a:Hmmm vam bo situacija bolj jasna če rečem da je glasbenik in zato ni ravno obkrožen z ženskami svojih let...
Zdaj pa o mojem primeru lepo prosim dovolj, ker imate resnično premalo informacij da bi si sestavile neko realno sliko kako funkcionira najina veza.

Ker glasbenik pa je on, ime banda usaj? Ce bomo imele dovolj info, si bomo verjetno res lazje predstavljale...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 26. Apr. 2008 8:10

Ok, če prav razumem, se je tu zdaj pričel napad na dve pupi, ki mata 15 let, zaradi tega ,ker ma ena 27 let starega tipa, druga pa 41 let starega tipa.
Oba tipa sta bla menda označena kot prfuk**na, ker mata tolk mladi dekleti. Predvsem shy girl se poskuša neke ubranit, ampak ji ratava sam tolko, da si še bl jamo koplje. Zato shy gril, tiho bodi, če nočeš postat hrana lačnim tigricam :D .
Razlika v letih je dejansko velika. Napadene sta pa obe predvsem, ker sta stari 15 let in bi morali v teh letih živeti za drugče reči, ne pa da sta se obe spustili v neke resne zveze.
Če bi imeli 20 let in bi pisali, da je partner star 35 ali pa 50 let, bi katera sicer kaj krementirla, ne bi pa to bil neki hud problem.
Tle se pač gre predvsem zato, da sta obe zelo mladi in zaradi tega je starostna razlika zelo opazna. Ne rabita se razburjat in neke branit, se zagovarjat... ,ker tako pač je.
Jaz če bi imela npr. hčero, ki bi mela 15 let, pa bi zvedela, da sexa z 40 let starim tipom, bi se dejansko vprašala, kaj se dogaja v njeni glavi.
Za avtorico teme... Glej, če se mata rada vidva s tem modelom prikrivajta zvezo še nekaj časa. Ko boš mela 17,18 let razlika ne bo tolk opazna.
Moja nečakinja ma tut tipa ki je od nje starejši (ne vem čisto točno) med 10 in 13 let. In zveza laufa zlo dobro.
Jaz sem tudi zapaljena na tipa, ki je 11 let starejši od mene, pa me baš briga, kaj si kdo misli!
Konec koncu je to tvoje življenje, tvoj tip, tvoja prihodnost, .... in ti moraš živet tak ko tebi paše!
Kaj mi lahko poveš zakaj bi tvoja sestra karkoli povedala naprej? Je slučajno lubusumna na tvojega dedca? Kaj pa njo sploh briga, s kom sexaš in koliko je stara oseba, s katero sexaš??? Če maš poskrbljeno za zaščito, če sta entolk odgovorna, se naj mirno za sebe briga. Če bi bla to neka vredi sestra, bi ti svetovala pa stala ob strani, ne pa drkala neke brezveze in grozila da bo zlapala naprej. Glede sestre ne vem kaj ti naj rečem, res ne... Jaz vem, da če bi mela tako sestro, se ji nebi dobro pisalo. Meni bi taka oseba zagrozila samo enkrat pa nikoli več.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]