Starejši fant z mladoletnico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
No jaz pa sem napisala kaj zame je in kaj ni normalno. Sej na tem forumu itak vsi najprej napadete koga, ki ima problem da je oh in sploh vse narobe potem pa se sklicujete: Ja sej to je samo moje mnenje! To je vse lepo in prav samo potem ne uporabljajte besedne zveze NI NORMALNO, kaj pa na tem svetu sploh JE NORMALNO? Drugače pa peace, love and understanding
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
shy girl napisal/-a:Ja pol sem bila tudi jaz revica nevedna nevemkolikokrat posiljena
ja pol nisi bla nevemkolkrat posiljena,če sta prvič seksala šele en mesec pred tvoji 18. rojstnim dnevom
sej če vama paše bit skupaj ne glede na to,da sta 26 let narazen pa bodita.zase pa vem da pri 40. ne bi mogla imeti skoraj 70 let starega moža
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
Joj se obesite čisto na vsako besedico....Pa tudi če bi sexala z njim pri mojih 15 se ne pi čutila posiljene OK Namesto, da bi bili odprti tudi za stvari, ki jih ne razumete se vsi v en kup derete kaj je prav in kaj ni. Pac mene privlačijo starejši zavedam pa se in sprejemam da pač ne VSE! In hvala bogu da je tako...
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Kdaj sem pa jaz tebe napadla? Kdaj sem ti sploh kaj napisala?
In ja, mislim da lahko čisto v vsaki temi napišem, kaj za moje pojme ni normalno. Tako kot lahko napišem, da se mi ne zdi normalno, da nekdo posili ovco, ali da se mi ne zdi normalno, da nekdo nosi volnene štumfe na peeptoese, lahko tut tle napišem, kaj se mi ne zdi normalno. Kaj ti delaš in misliš, me pa čisto nič ne briga, tako da res ne rabiš bevskat nazaj. Sicer pa have a nice life.
In ja, mislim da lahko čisto v vsaki temi napišem, kaj za moje pojme ni normalno. Tako kot lahko napišem, da se mi ne zdi normalno, da nekdo posili ovco, ali da se mi ne zdi normalno, da nekdo nosi volnene štumfe na peeptoese, lahko tut tle napišem, kaj se mi ne zdi normalno. Kaj ti delaš in misliš, me pa čisto nič ne briga, tako da res ne rabiš bevskat nazaj. Sicer pa have a nice life.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
shy girl napisal/-a:Ja pol sem bila tudi jaz revica nevedna nevemkolikokrat posiljena Ah dej, dej...
..Evelyn.. napisal/-a:Mene posiljujejo še zdaj a vendar se veselim naslednjega posilstva
Če oseba privoli v spolni odnos, to ni posilstvo..
Je posilstvo in je kaznivo. Posilstvo je zato ker zakon tko pravi.
Zenske mate precejsno zascito. Ce ste premlade al pa ce ste bile pijane lahko to vedno kasneje prijavite kot posilstvo, neglede na to, kok ste takrat ble za seks. Torej nocete tistih zakonov?
Ni psiho, je pa izjemno otrocji.shy girl napisal/-a:Saj jasno vsak ima svoje mnenje in tudi prav je tako
Jaz jo razumem in dejstvo je, da je možno da jo ima rad in da ni neki psiho in nezrel in ne vem kaj še vse.
To je lingvisticna definicija, in je brez pomena, saj je to samo nastevanje pomenov, v katerih je beseda uporabljena v besedilih. Steje pravna definicija.edinka15 napisal/-a:Nisem bla posiljena! Če še ne veste ka je:
posilstvo -a s (i)
Mi nimamo pojma? Ti kar pises in pises kako ima lahko toliko starejsi moski tudi ljubec odnos in skrbi zate, da te nima sam za seks. Sploh ni to point. To da te on resnicno ljubi prav nic ne spremeni dejstva, da je on en pedo. In tvoja retorika je cist zgresena, ces bolje to kot odnos z enako starim, kjer me vara in ponizuje. Taki argumenti so cist zgreseni, ne mores necesa opravicevat s tem, da pac obstajajo se slabse stvari. Kot da ne obstaja se tretja moznost, da imas tipa normalnih let ki te ljubi in spostuje.shy girl napisal/-a:No zdaj pa se malo umirite, ker nimate sploh pojma o čem govorite!Če niste bili v taki situaciji...Pač zgodilo se je...Spoznala sem ga, bil mi je všeč, pa nisva sexala pri mojih 15, ampak 1 mesec pred mojim 18-najstim rojstnim dnevom. Sej pri mojih 15 letih nisva mela neki zelo resen odnos in govorila, da se bova poročila in ne vem kaj še vse - bilo je kakor je bilo. Danes pa je moj mož in mi ni niti za trenutek žal, da je bilo tako kot je bilo. Starši so bili tudi na začetku proti, normalno saj jih je skrbelo zame! Ko pa so videli, da me ima rad, da skrbi zame in da mu veliko pomenim pa so se pomirili s tem in danes imamo super odnos! Ali je boljše, da ima punca fanta "svojih" let samo zato ker je to za večino "ovac" to "normalno", pa ni važno ali jo tip pri 20 vara, ponižuje....ali tipa pri 30, ki jo ima rad in jo spoštuje? Sej ne rečem, da starejši tipi ne izkoriščajo punc, samo je pa možno tudi da se je zaljubil vanjo oz. sama sem primer tega, da ni šlo za izkoriščanje. Zdaj pa o tem kaj je normalno in kaj ni prosim vas! Meni osebno so marsikateri seksualni fetiši, ki jih imajo ljudje npr. scanje en po drugem itd. manj normalni kot je razlika v letih med partnerjema in moje izkušnje so, da je moja babica to čisto brez problema sprejela (pa so po mnenju mladih starejši omejeni ).
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Meni se tudi zdi razlika v letih prevelika, še posebej zdej ko je ona 15 let stara, sej čez 10 let se to tolk ne bo poznalo, ampak zdej je ona praktično še otrok.
Sploh pa ne morem razumet kaj počne 41 letni moški s 15 letnico??
Sploh pa ne morem razumet kaj počne 41 letni moški s 15 letnico??
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ah joj no. K da se je treba povsod neki kregat.
Usak ma svoj lajf in sam razpolaga z njim.
Edinka15 če si že odločena,da bi bla rada z njim pol itak nimaš nč novga za odkrit kle v tej temi. Predstav ga mami oz. povej ji kaj se dogaja. Če se ti zdi, da je v tej vezi prihodnost pol pač nared kot se ti zdi , da je prav. Glede sestre pa, najbrž jo skrbi zate. Tud jst ne bi bla glih vesela, če bi mela moja mlajša sestra (če bi jo mela) tok starejšiga fanta.
Moje mnenje je, da je prestar zate. Jst pr svojih 15 še pomislila nism na sex (tud moje kolegice ne), uni k so bli pa 20+ so se mi pa itak zdel čist nedostopni in niti v sanjah si nisem predstavljala met karkoli z njimi, oni so bli zame odrasli, pr 15 pa nisi nč druzga kot otrok oz. najstnik.
Usak ma svoj lajf in sam razpolaga z njim.
Edinka15 če si že odločena,da bi bla rada z njim pol itak nimaš nč novga za odkrit kle v tej temi. Predstav ga mami oz. povej ji kaj se dogaja. Če se ti zdi, da je v tej vezi prihodnost pol pač nared kot se ti zdi , da je prav. Glede sestre pa, najbrž jo skrbi zate. Tud jst ne bi bla glih vesela, če bi mela moja mlajša sestra (če bi jo mela) tok starejšiga fanta.
Moje mnenje je, da je prestar zate. Jst pr svojih 15 še pomislila nism na sex (tud moje kolegice ne), uni k so bli pa 20+ so se mi pa itak zdel čist nedostopni in niti v sanjah si nisem predstavljala met karkoli z njimi, oni so bli zame odrasli, pr 15 pa nisi nč druzga kot otrok oz. najstnik.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
O tem sploh nisem govoril. Pokazi mi kje sm omenil tebe ali tvoje bojazni. Rekel sem da je butast argument, da je nekaj dobro, zato ker obstajajo slabse stvari.shy girl napisal/-a:Se enkrat NORMALNIH LET? In nisem z njim zato ker se bojim, da bi bilo drugje slabše
Dokler ne pokazes, kje sm govoril o tem, da si ti z njim ker se bojis, da bi blo drugje slabse, lahko kar zapres gofljo o tem kdo bi moral boljse brati.shy girl napisal/-a: Pa malo bolje preberi in poglej širše kaj sem želela s tem povedati!
-
]{47|4 - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2004
glede na to da niti ne ves da so KONTRACEPCIJSKE tabletke lahko smao recem da si premlada za zvezo kaj sele za spolnost..in da je star 27 let ti pa 15 on ne more biti ravno uravnovesen.recimo da se je nekej tacga dogajal moji kolegici 5 let nazaj ( ko je bila stara 15) njen ''tip'' pa 26 ti lahko povem da sedaj ko pogleda nazaj obzaluje da ga je sploh spoznala. pri 15 tezko ves kaj je ljubezen...in seveda je drugace ce je zenska stara npr. 26 tip pa 36. ze to ej dovolj da si ti se v OŠ on pa redno zaposlen.mogoče se to ni kai pa ves...ce si pametna bos prekinila stike ce ne zaradi drugega zato da sebi prihranis use sranje ki te se caka pa se ne zavedas.vlajda misls da bosta skupaj do konca zivljenja...dream on se ceu lajf mas pred sabo c c c...on je res obsojanja vreden.lahko bi se prasala kaj vid na tolk mlajsi zenski.pa to da lazes starsem mislm halo? a si predstavla kaksn sok bi bli da poklicejo iz bolnice da si imela nevem prometno nesreco z enmu tipm k ga sploh ne poznajo oni pa misljo da si pri kolegici? ze to da lastnim starsem lazes o takih stvareh pove kaksna si.premlada za vse. raj se igrej z barbikam c c c...prehitro hoces odrast.
tudi črna ovca daje toplo volno!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Nism sicer čist vsega brala, ampak moje skromno mnenje je, da ni normalno, da ma 15-letna punca 27-letnega tipa. Pa ko pomislim - 15 let so stare od mojga brata kolegice, pa so še otroci, takih si js še npr. s svojimi vrstniki ne predstavljam. Pomoje je s takimi tipi resno neki narobe.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
je že velik punc napisal moje mnenje beži stran, bom pa še napisala kaj bi js nardila v primeru tvoje sestre. mam mlajšo sestrco 7 let, ki je ravno 15. ko je rekla, da ima fanta sm bla kr mal šokirana (sošolec), ko sem ga videla pa še bl (totalni peder je zgledal). sam sm rekla nej proba in se nism umešavala. no pametna odločitev,ker je fant kmalu priznal da je bisex. in ga je skenslala.vem, da če bi ji težila in povedala staršem, bi ona še raje za njemu letala, tako kot to počneš zdaj ti. toliko o zrelosti ane
če pa zvem da se okoli tamale smuka 27 letnik, mu lastoročno jajca odrežem! sploh nebi grozila preprosto bi isti dan policijo poklicala. sem imela izkušnjo s pedofilom ko sem bila 13 stara (me je poskušal posiliti) in nimam popolnoma nobene tolerance do takih ljudi.
pa še toliko, kot opažamo vsi ima stvar za mlajše punce, js si ne predstavljam imeti otroka s takim človekom, da dobi hčerko...tud un kreten k se je name spravu, je prvo vse doma sprobal na 5 in 10 let starim hčerkama.
toliko v razmislek
če pa zvem da se okoli tamale smuka 27 letnik, mu lastoročno jajca odrežem! sploh nebi grozila preprosto bi isti dan policijo poklicala. sem imela izkušnjo s pedofilom ko sem bila 13 stara (me je poskušal posiliti) in nimam popolnoma nobene tolerance do takih ljudi.
pa še toliko, kot opažamo vsi ima stvar za mlajše punce, js si ne predstavljam imeti otroka s takim človekom, da dobi hčerko...tud un kreten k se je name spravu, je prvo vse doma sprobal na 5 in 10 let starim hčerkama.
toliko v razmislek
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]