Starejši fant z mladoletnico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Ok, tamala, ti si stara 15 in imas starejsega tipa, zivis v prepricanju, da ti njega suces okoli prsta in ne on tebe, ne ves pa, da zveza ali karkoli se zdaj vidva igrata naj ne bi temeljila na tem, kdo koga bolje prinese okoli, ampak na nekem enakovrednem odnosu dveh, ki se imata rada.
Saj razumem, da se pocutis veliko in zrelo, ampak ne vem zakaj se bases z iluzijami, da si ti taglavna in podobno ... Tak odnos ne bi privedel dalec, ce bi bila isto stara, ne samo zdaj, ko sta starostno precej odmaknjena.
O tem, ali imata prihodnost ali ne, ni treba razpravljati, ker to bo itak pokazal cas, zelim ti sreco in veselje v dvoje, ampak znebi se takih prepricanj o tem, kako je fino, da ti njega izkoriscas, on pa tebe ne ... Zakaj pa to pocnes, ce ga imas rada?
Saj razumem, da se pocutis veliko in zrelo, ampak ne vem zakaj se bases z iluzijami, da si ti taglavna in podobno ... Tak odnos ne bi privedel dalec, ce bi bila isto stara, ne samo zdaj, ko sta starostno precej odmaknjena.
O tem, ali imata prihodnost ali ne, ni treba razpravljati, ker to bo itak pokazal cas, zelim ti sreco in veselje v dvoje, ampak znebi se takih prepricanj o tem, kako je fino, da ti njega izkoriscas, on pa tebe ne ... Zakaj pa to pocnes, ce ga imas rada?
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ma kaj je pa narobe s tvojo sestro?? A ti mogoče mal zavida, ali se boji zate? Sej je normalno da so sestre zaščitniške, ampak da omenja policijo, pa toži tvoji mamci... sej če se razumeta, če imaš občutek in če dejansko je tako da ne samo sexata, ampak uživata še drugače, da te pokaže tudi drugim itd, pol po moje ni da bi te izkoriščal. Drugače pa dokler je tebi lepo z njim in dokler se tebi zdi da te ne izkorišča je vse ok. Bi pa sam rekla, da mamci pa vseeno ne laži. Bodi iskrena, ker po mojem bo stvar slabša, če mami zve, da si lagala... ne vem bo
Always look on the bright side of your life.
- edinka15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
hehe... a sm rekla, da ga okoli prsta sučem? Ne rekla sm da ga izkoriščam (da me uči anglo, dojčlo, mta... pa še info me je.. da mi komp rihta itd) na kakšne način bi me pa izkoriščal? od mene ma le škodo k mora pridt usak vikend z lj pa me pelat u lj... kakor vem benzin ni voda.
ne ne nerazumeš, ker se tako ne počutim. a sm rekla, da sm js taglavna? ne govor mi kak se počutim, če me niti ne poznaš.
ne ne nerazumeš, ker se tako ne počutim. a sm rekla, da sm js taglavna? ne govor mi kak se počutim, če me niti ne poznaš.
- Gost
edinka15 napisal/-a:hehe... a sm rekla, da ga okoli prsta sučem? Ne rekla sm da ga izkoriščam (da me uči anglo, dojčlo, mta... pa še info me je.. da mi komp rihta itd) na kakšne način bi me pa izkoriščal? od mene ma le škodo k mora pridt usak vikend z lj pa me pelat u lj... kakor vem benzin ni voda.
Ja tak obcutek si dala glede na napisano, besede tudi niso megle, ali pac?
Pa ne razburjaj se, ce ti ves, da zivis prav, kaj te moti, kaj drugi mislijo? Zivi dalje, uzivaj pa ne se jezit ...
- edinka15
- Sramežljivka
MsN napisal/-a:Ja tak obcutek si dala glede na napisano, besede tudi niso megle, ali pac?
Pa ne razburjaj se, ce ti ves, da zivis prav, kaj te moti, kaj drugi mislijo? Zivi dalje, uzivaj pa ne se jezit ...
ja občutek in videz včasih varata... vrjetno sem se le narobe izrazila.
sej se ne razburjam, ampak moti me use to obsojanje... po drugi strani mate pa verjetno prav, js pa hočem dokaz....
-
Bejbika23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
Noben te ne obsoja. Zavedaj se, da če sprašuješ za mnenje na javnem forumu, boš dobila vse vrste odgovorov. Z večino se itak ne strinjaš. Kar je pač iz tvoje strani gledano, pravilno. Če se ti v tej zvezi dobro počutiš, jo pač furaj naprej. Rekel ti je, da je pripravljen še malo počakati nate in na pravi čas za otroke. Stara si 15 let! Koliko je to "malo" počakati? Tudi če je to 5 let, boš ti takrat še vedno dokaj mlada za družino (20), on pa ravno prav ali pa celo malo star (32). Če imaš kakšne ambicije v življenju, kot so faks ipd., te bo moral čakati še vsaj 10 let. Pa tudi primerjava, je tvoja soseda ne vem kok mlajša od partnerja pa d v času 2 sv. vojne to ni bil problem- v tistem času je bilo normalno, da so se poročali pri 18., 19. letih in si takrat ustvarili družine, danes gre pa tole malo drugače, ker je življenje težje in je treba malo več nardit iz sebe za dostojno življenje. Lahko, da se bosta obnesla in bosta do konca življenja skupaj, priznam pa, da jst osebno ne verjamem v to. Ker se bo najbrž naveličal čakanja. Tudi njemu biološka ura teče.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No glej brez zamere, ampak si ne morem zamisliti 27-letnika, ki si predstavlja 15-letno dekle kot bodočo mamo svojih otrok.edinka15 napisal/-a:Ja večx sem začela temo o tem, da bi on moral imeti pri teh letih skoraj, da družino pa tak... Pa je reku le "js hočm tebe in bom pač še mal počakal, sej nism edini, ki je pri teh letih še nima."
Tvoj nick mi pa nekako ne gre skupaj z zgodbo... edinka, sestra... ?
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
edinka15 napisal/-a:MsN napisal/-a:Ja tak obcutek si dala glede na napisano, besede tudi niso megle, ali pac?
ja občutek in videz včasih varata... vrjetno sem se le narobe izrazila.
sej se ne razburjam, ampak moti me use to obsojanje... po drugi strani mate pa verjetno prav, js pa hočem dokaz....
Ma na obsojanje pri vezi 15 - 27 let moraš bit pripravljena. Sama sem čisto brez besed in ne morem verjet, da ti lahko katera napiše "ne sekiraj se. Če je vama lepo, furajta vezo lepo naprej". Halo? Ona hodi v osnovno šolo, on je verjetno že zaposlen. A se nikomur tole ne zdi čudno?
Sama vem, da sem v osnovni šoli gledala na fante iz faksa kot na dedke in so se mi zdeli uber stari. Tiste, ki so meli že službo pa sem vikala.
Ne vem, no. Si tip, imaš 27 let. Kaj je narobe s tabo, da se zapleteš s 15 letnico? Ne mi rečt, da sta sorodni duši.
In si res tako obupan, da ne moreš dobit 25 letnice? 20 letnice? Vsaj polnoletnice?
Pa res mislite, da je sestra ljubosumna in da zato tako reagira? Ste tudi ve najstnice, al vam ne vklopi, da je punca pri 15h še napol otrok?
@edinka15: če si zares zaljubljena in misliš, da je TO, bodi iskrena do mame in ji povej lepo po pravici. Sooči se z njo, sooči se s svojimi dejanji in njihovimi posledicami.
Mogoče bo na začetku oporekala vajini zvezi, a če bo videla, da je vse OK, se bo tudi sama potem omehčala.
Zaupaj njeni presoji, ne nazadnje je edina, ki jo ZARES skrbi zate in počne vse samo v tvoje dobro.
Imaš, da me vikaš!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men se to ne zdi prveč normalno,vsaj z njegove strani ne. ona še hodi v osnovno šolo se pravi ji še pri domačih nalogah pomaga al kako
sicer poznam par,pri katerem je on star malo čez 30,ona pa še 20 ni,začela pa sta,ko je bila ona v tretjem letniku SŠ se mi zdi.on ma iz prejšnjega zakona dve hčerki,od katerih je starejša le par let mlajša od njegove punce(očka je namreč postal takoj po koncu SŠ).precej bolano vse skupaj,še posebej ko grejo vsi skupaj na dopust
sicer poznam par,pri katerem je on star malo čez 30,ona pa še 20 ni,začela pa sta,ko je bila ona v tretjem letniku SŠ se mi zdi.on ma iz prejšnjega zakona dve hčerki,od katerih je starejša le par let mlajša od njegove punce(očka je namreč postal takoj po koncu SŠ).precej bolano vse skupaj,še posebej ko grejo vsi skupaj na dopust
- edinka15
- Sramežljivka
trapa napisal/-a:...
@edinka15: če si zares zaljubljena in misliš, da je TO, bodi iskrena do mame in ji povej lepo po pravici. Sooči se z njo, sooči se s svojimi dejanji in njihovimi posledicami.
Mogoče bo na začetku oporekala vajini zvezi, a če bo videla, da je vse OK, se bo tudi sama potem omehčala.
Zaupaj njeni presoji, ne nazadnje je edina, ki jo ZARES skrbi zate in počne vse samo v tvoje dobro.
v srednji šoli sem, če slučajno ne znate brati in računati.
Ja sej se nameravam sočiti... in se bom! sicer pa niso vsi fantje enaki tak da khm...
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
ok, no, vse tukaj ste tak črnoglede.... jaz sem s svojim začela, ko sem dopolnila 17 let,zdaj sem 20, bila sva leto in pol skupaj + 8 mesecev skupnega življenja, pa je 11 let starejši od mene, ampak zadeva laufa super.... tak da poslušaj samo sama sebe... držim pesti.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Jaz se popolnoma strinjam s trapo...Kar se tebe tiče, edinka, že lahko razumem, da se ti zdi normalno...Ampak z njegovega vidika... Jaz imam dvajset let, pa si ne morem predstavljat niti da bi se družila s sošolci mojega brata, ki ima 15 let. Nevem no, za moje pojme to ni lih normalno. Tisto 15 - 41 pa sploh. Sej načeloma se stinjam, da leta niso pomembna, ampak pri takih primerih je ogroooooomna razlika v zrelosti... Eno je npr. 30 - 60...Ampak 15 -30 (ali več)...No go, vsaj za moje pojme.
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
Tiavanna napisal/-a:Jaz se popolnoma strinjam s trapo...Kar se tebe tiče, edinka, že lahko razumem, da se ti zdi normalno...Ampak z njegovega vidika... Jaz imam dvajset let, pa si ne morem predstavljat niti da bi se družila s sošolci mojega brata, ki ima 15 let. Nevem no, za moje pojme to ni lih normalno. Tisto 15 - 41 pa sploh. Sej načeloma se stinjam, da leta niso pomembna, ampak pri takih primerih je ogroooooomna razlika v zrelosti... Eno je npr. 30 - 60...Ampak 15 -30 (ali več)...No go, vsaj za moje pojme.
No zdaj pa se malo umirite, ker nimate sploh pojma o čem govorite!Če niste bili v taki situaciji...Pač zgodilo se je...Spoznala sem ga, bil mi je všeč, pa nisva sexala pri mojih 15, ampak 1 mesec pred mojim 18-najstim rojstnim dnevom. Sej pri mojih 15 letih nisva mela neki zelo resen odnos in govorila, da se bova poročila in ne vem kaj še vse - bilo je kakor je bilo. Danes pa je moj mož in mi ni niti za trenutek žal, da je bilo tako kot je bilo. Starši so bili tudi na začetku proti, normalno saj jih je skrbelo zame! Ko pa so videli, da me ima rad, da skrbi zame in da mu veliko pomenim pa so se pomirili s tem in danes imamo super odnos! Ali je boljše, da ima punca fanta "svojih" let samo zato ker je to za večino "ovac" to "normalno", pa ni važno ali jo tip pri 20 vara, ponižuje....ali tipa pri 30, ki jo ima rad in jo spoštuje? Sej ne rečem, da starejši tipi ne izkoriščajo punc, samo je pa možno tudi da se je zaljubil vanjo oz. sama sem primer tega, da ni šlo za izkoriščanje. Zdaj pa o tem kaj je normalno in kaj ni prosim vas! Meni osebno so marsikateri seksualni fetiši, ki jih imajo ljudje npr. scanje en po drugem itd. manj normalni kot je razlika v letih med partnerjema in moje izkušnje so, da je moja babica to čisto brez problema sprejela (pa so po mnenju mladih starejši omejeni ). Vedno so večje težave objasniti stvari mladim, ki itak vse najbolje vedo! In ja tudi moj mož ima dva otroka, in ja, je hči tudi leto mlajša od mene in imava zelo dober odnos. Jaz sem zelo zrela za svoja leta, ne "žuram" in pijem kot žolna po barih zato ker tega enostavno ne potrebujem, zame žur ni napiti se do daske da zase ne vem zato ne morete soditi kdo je pri 15 zrel ce sodite po sebi. Zato jaz Edinko15 razumem, res pa je da se ne strinjam s seksom pri 15 lahko bi še malce počakala ampak to zaradi sebe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov