Starejši fant z mladoletnico
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Temu bi jaz rekel da je ni posilil...kajti posilstvo je nasilno dejanje kjer nekdo drugega nasilno zadovolji...
Tu je ona njemu tamalo nastavila in ga v bistvu ona posilila ali prisilila...
Je pa res, da če bi bil jaz oče te punce ne vem, če bi mirno sprejel tega modela...jaz se prav bojim biti oče hčerki, ker sem blazno zaščitniški...tako da molim boga, da bo fant na svet privekal
Tu je ona njemu tamalo nastavila in ga v bistvu ona posilila ali prisilila...
Je pa res, da če bi bil jaz oče te punce ne vem, če bi mirno sprejel tega modela...jaz se prav bojim biti oče hčerki, ker sem blazno zaščitniški...tako da molim boga, da bo fant na svet privekal
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ker je še mlada? Če hodiš z nekom bi moral pričakovati, da bosta (vsaj, če je enakovredn odnos) na približno istem miselnem nivoju in že iz tega gledano je žalostno, da je tko mlada punca s toliko starejšim. Če pa mislita podobno, se mi smili on, ker je na nivoju pubertetnika. Sej ko si starejši se mogoče leta ne poznajo več toliko, ampak pri takih letih je to ogromno.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Te zveze so v veliki večini neumnost, ker dve tako različno stari osebi ne moreta imeti skupnega nič zdravega. Razen neumnost.
Jaz imam sošolko (18), ki pada na starejše tipe (40+) in so potem sami problemi. Mahhh brezzveze, jaz take ljudi večinoma pomilujem, ker se praktično vedno izkaže, da imajo neke večje probleme.
Jaz imam sošolko (18), ki pada na starejše tipe (40+) in so potem sami problemi. Mahhh brezzveze, jaz take ljudi večinoma pomilujem, ker se praktično vedno izkaže, da imajo neke večje probleme.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
kocka - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2008
Še moja izkušnja..
Stara sem bila skoraj 18 let (manjkala sta mi 2 meseca). Izgledal mi je star okoli 26 let, seksi tip. Začela sva se družit, nakar sem izvedela, da je star 39 let in da ima pri nekdanji ženi 14 letnega sina. Potem je naneslo, da me je enkrat zmasiral.. 2 meseca sva se šla le igrice in nekaj oralnega seksa. dan preden sem postala polnoletna, sem prvič seksala. Z njim.
Ves čas je bilo jasno, da med nama ne more bit nič več in o tem sva se vsakič jasno pogovarjala. Za najin odnos je vedela le moja najboljša prijateljica.
Potem pa sem jaz našla fanta v katerega sem se preveč zaljubila. Po dobrih treh mesecih sem zvezo končala zaradi ... stvari.
Njega sem še nekajkrat videla..sedaj pa že par mesecev niti slišala. Vsak živi svoje življenje.
Ni mi žal, bilo mi je lepo. Seveda sem do njega nekaj čutila. To sem spoznala šele kasneje. In mislim, da je bilo tako tudi prav. Če bi se takrat zavedala, da ga imam rada, bi mogoče hotela ostati ob njem. Kar se pa ravno ne ujema z mojimi načrti za moje življenje..
Kaj je on čutil do mene, hm.. pa nisem nikoli razmišljala. Men je blo kul, zgleda njemu tud. In s tem se je najina zgodba tud končala. Manj čustev, bolš za naju.
Doma pa tega v življenju ne bi povedala. Mislm, d to ni nč čudno. hehe
takih odnosov ne podpiram, ker loh nastanejo veliki problemi. Samo odkar sem sama to doživela nikogar več za nobeno tako stvar ne morem obsojati. Ker nikoli ne vemo, kaj nam bo prišlo na to življenjsko pot.
Stara sem bila skoraj 18 let (manjkala sta mi 2 meseca). Izgledal mi je star okoli 26 let, seksi tip. Začela sva se družit, nakar sem izvedela, da je star 39 let in da ima pri nekdanji ženi 14 letnega sina. Potem je naneslo, da me je enkrat zmasiral.. 2 meseca sva se šla le igrice in nekaj oralnega seksa. dan preden sem postala polnoletna, sem prvič seksala. Z njim.
Ves čas je bilo jasno, da med nama ne more bit nič več in o tem sva se vsakič jasno pogovarjala. Za najin odnos je vedela le moja najboljša prijateljica.
Potem pa sem jaz našla fanta v katerega sem se preveč zaljubila. Po dobrih treh mesecih sem zvezo končala zaradi ... stvari.
Njega sem še nekajkrat videla..sedaj pa že par mesecev niti slišala. Vsak živi svoje življenje.
Ni mi žal, bilo mi je lepo. Seveda sem do njega nekaj čutila. To sem spoznala šele kasneje. In mislim, da je bilo tako tudi prav. Če bi se takrat zavedala, da ga imam rada, bi mogoče hotela ostati ob njem. Kar se pa ravno ne ujema z mojimi načrti za moje življenje..
Kaj je on čutil do mene, hm.. pa nisem nikoli razmišljala. Men je blo kul, zgleda njemu tud. In s tem se je najina zgodba tud končala. Manj čustev, bolš za naju.
Doma pa tega v življenju ne bi povedala. Mislm, d to ni nč čudno. hehe
takih odnosov ne podpiram, ker loh nastanejo veliki problemi. Samo odkar sem sama to doživela nikogar več za nobeno tako stvar ne morem obsojati. Ker nikoli ne vemo, kaj nam bo prišlo na to življenjsko pot.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
to ni tak hudo.. osem let ni tako ogromna razlika..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Huh, js k sm bla stara 14, sm hodila z 21-letnikom. Nisva mela spolnih odnosov, ampk sva bla par ene 3 mesce.. Sam js sm ga pustla kr se je men zdela razlika v letih velika. Kaj bi blo šele, če bi mela 27-letnika. On mi je pol ful zameru. k kao če maš nekoga rad, ni nobenga problema, če je neki razlike u letih - tud če sm bla stara 14.
No, tisti 27-letnik se je na začetku ušteu, kr je vrjeu tejle punci, da je starejša. Tk da ni kašn pedofil al kej. Ona je mal kriva.
No, tisti 27-letnik se je na začetku ušteu, kr je vrjeu tejle punci, da je starejša. Tk da ni kašn pedofil al kej. Ona je mal kriva.
- *Tinka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Gorenjska
Moja sestrca je bla stara 16, on 29, ločen, z otrokom, starim 10 let.. pa sta začela hodit.. Sam k so doma zvedel, ga je mogla takoj predstavt =) Sj drugač je bil fajn dečko, skor 3 leta sta bla skupej..ni ju motila razlika v letih, ampak njegova hčerka..
... Življenje je kratko, okus pa traja ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov