Srečanje z bivšim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeia » 28. Maj. 2008 11:02

Joj, odvisno... Pri bivših je pogosto e kaka tleča kemija oz. napol pozabljena čustva. Če se po dolgem času spet vidita, se pogosto zgodi, da se ob nostalgičnem obujanju spominov spomniš vseh lepih stvari (na slabe pozabiš) in - evo, pa so komplikacije tu :twisted: Tako, da jaz načeloma tega ne prakticiram, vse pa je odvisno od tega, v kakšnih odnosih si z bivšimi... Jaz imam dva bivša fanta, s katerima mi je uspelo ohraniti prijateljstvo (kar je mogoče predvsem zato, ker jevsaka zaljubljenost povsem izginila). Vse odvisno od situacije, skratka...
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 28. Maj. 2008 17:31

1. Kaj ima trebe za bolet če je bil umes z dvema drugima ko pa si ti ravno tako bila v vezi???? Dvojna merila? Kako si sploh upaš obsojat fanta glede na situacijo? POvrh vsega sta bila še narazen.

2. Glede na razloge za razvezo ki si jih naštela ne morem verjet da sedaj teh problemov ni... Mislim da bolj siliš nazaj in samo sebe prepričuješ v to. A nisi bila ti tista ki je težila? Kje je garancija da sedaj ne boš več? Kje je garancija da on ne bo zabušaval faxa in mu ti spet ne boš težila? Kje je garancija da mu boš tokrat pustila dihat? Kje je garancija da ti ne bo šlo v nos ko bo želel s frendi na pir ali bo želel čas zase ti pa boš želela na vsak način dosežt svoje?

3. Če pravi da mora o stvareh razmislit kaj ti kle ni jasno? Mislim kako lahko sploh razmišljaš kaj narest če pa ti je jasno povedal kaj si želi? Mislim da je pri vama problem v komunikaciji. On reče da mu daj jabolko, ti mu prineseš banano...

4. če misliš da bo tokrat uspelo potem si dajta šanso. Samo če on ne bo zato ne it z glavo skozi zid. Kolker sm jst prebirala tole temo skos govoriš o tem kako bi bila z njim, človek pomisli da si on tut tega želi, a na koncu poveš da potrebuje čas in ti bi še kr neki praskala.. Se ti ne zdi da si mal preveč posesivna? Vse zdele takoj, reveža pa niti tolk ne spoštuješ da bi mu dala željeno- da o stvari razmisli. No sej zdej upam da si ga pustila pri miru...

Mislim da se bodo problemi vrnili, ker ti slišiš samo sebe. (oprosti če sem mim kikslna samo to sem razbrala iz tvojih postov- JST JST JST)
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
piiikica**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a piiikica** » 28. Maj. 2008 21:00

jst se nikool več nebi vrnila biušmu...sm se prevečkrat...in obžalujm to.en razlog je mogu bit da sta končala...mislm da se ne splača rint nazaj v prejšne veze....
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 28. Maj. 2008 22:06

NotYourToy napisal/-a:ah dejte no :roll: usaka zgodba je drugačna! punca z njim ni mela problemov kot so varanje, pretepanje itd. zarad katerih se res ne gre nazaj.
Nevem zakaj ne bi poskusila če ga imaš še vedno rada in čutiš, da še ni vse dorečeno. Greta na pijačo, vidita koliko kemije je po tem času sploh še med vama...
Lej pogovor o preteklosti na začetku pusti, ker ga boš dala pod pritisk, da moreta govorit kak si trpela, ga pogrešala itd. kar ga bo lahko prestrašilo. Pogovor naj bo čist prijateljski. Ostali pogovri, če bojo :hearts: med vama pa tk še sledijo čez čas. Ni treba prehitevat!
Drgač, kot sm ti že napisala ne jemlji usega k srcu. U izi, brez pričakovanj. :wink:

hvala za tole :) .

ne ne takih problemov z varanjem, pretepanjem res nikol nism mela. tud pomislna ubistvu nism na to...
res kar je blo problemov so bli uni brezvezni najstniški, k se mu ni dal sredne šole delat in sm mu pol valda težila, njemu pa to ni ravn pasal. pol ker pa tud on ni mogu bit tih je pa še men zard brezveznih stvari začel težit. in pol sva nekak se sporazumno razšla...
zdj sva se pa spet srečala in me je blo res tok lepo z njim :? ....

ah te tipi :)
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 28. Maj. 2008 22:07

piiikica** napisal/-a:jst se nikool več nebi vrnila biušmu...sm se prevečkrat...in obžalujm to.en razlog je mogu bit da sta končala...mislm da se ne splača rint nazaj v prejšne veze....

si ti tud bla v taki situaciji da sta z bivšim končala in sta šla potem spet skupaj?
sta šla narazen zaradi tehtnih razlogov al zarad brezveznih?
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 28. Maj. 2008 22:16

shtrukeljchek napisal/-a:1. Kaj ima trebe za bolet če je bil umes z dvema drugima ko pa si ti ravno tako bila v vezi???? Dvojna merila? Kako si sploh upaš obsojat fanta glede na situacijo? POvrh vsega sta bila še narazen.

2. Glede na razloge za razvezo ki si jih naštela ne morem verjet da sedaj teh problemov ni... Mislim da bolj siliš nazaj in samo sebe prepričuješ v to. A nisi bila ti tista ki je težila? Kje je garancija da sedaj ne boš več? Kje je garancija da on ne bo zabušaval faxa in mu ti spet ne boš težila? Kje je garancija da mu boš tokrat pustila dihat? Kje je garancija da ti ne bo šlo v nos ko bo želel s frendi na pir ali bo želel čas zase ti pa boš želela na vsak način dosežt svoje?

3. Če pravi da mora o stvareh razmislit kaj ti kle ni jasno? Mislim kako lahko sploh razmišljaš kaj narest če pa ti je jasno povedal kaj si želi? Mislim da je pri vama problem v komunikaciji. On reče da mu daj jabolko, ti mu prineseš banano...

4. če misliš da bo tokrat uspelo potem si dajta šanso. Samo če on ne bo zato ne it z glavo skozi zid. Kolker sm jst prebirala tole temo skos govoriš o tem kako bi bila z njim, človek pomisli da si on tut tega želi, a na koncu poveš da potrebuje čas in ti bi še kr neki praskala.. Se ti ne zdi da si mal preveč posesivna? Vse zdele takoj, reveža pa niti tolk ne spoštuješ da bi mu dala željeno- da o stvari razmisli. No sej zdej upam da si ga pustila pri miru...

Mislim da se bodo problemi vrnili, ker ti slišiš samo sebe. (oprosti če sem mim kikslna samo to sem razbrala iz tvojih postov- JST JST JST)

Moji odgovori: :)

1. Vem, da to res ni moja stvar s kom je bil on vmes ko sva bla midva konc in s kom ne. ampak nek globok u men me pa to zloooo mot.. sploh nevem zakaj. ampak k se spomnm na to in premišlujm o tem, kako je mogu bit z drugima... ma sj sm čudna vem ja :) ... sam k kr ne morm odmislt tega :? .

2. Da bi silla nazaj res ne. ker se nisva prej nč slišala in nič sploh. zdj sva spet neki na vezi. in nikol res tud nubenga v zvezo nebi silila, ker vem da more bit to obojestransko. je pa res, da si jz zlo želim bit z njim, amo če bo reku, da se ne vid, da bi bil še z mano, bom to odločitev neglede na vse sprejela.

3. Ja mogoče res mal prehtevam use, sam k mi je tok težko čakat.... laži bi mi blo da bi zdj povedov ne pa da čakam k nevem kaj :?

Drugač pa da bi mislna samo na sebe-res ne. sam nekak ne morm pisat kaj on misle pa kako on gleda na vso stvar, ker nism on, ampak sm še vedno samo jz jz....

drugač pa res hvala za tvoje mišlenje....še kej napiš če se ti bo dal :) .

lep pozdrav
piiikica**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a piiikica** » 02. Jun. 2008 14:46

ni me varu...sam ble so tuki brezvezne stvari....k so se skos punavlale in men je šlo to drugač na žiuce...pa je govoru da se bo s tem kunčal pa se ni!!blo je isto!!sam ej to je stvar posameznika,niso usi isti...najbolš da mu kr prsluhnš pa vidš u kero smer se to razvija...če ti je uredu bod z njim.če pa ne vidš smisla in ugutoviš da to ni to pol si pa reč hvala bogu da je ko nc :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov