Srečanje z bivšim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Prtička » 23. Maj. 2008 16:06

ISTA ZGODBA pr men bla.
ne bo se obnesl,99,99%.
nočm bit direktna pa te u žalost spraulat,zato raj ne bom pisala vse kr mislm in vem o takih vrstah 'vračajočih se bivših'.

če hočš seb dobr-PEJT NAPREJ.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 23. Maj. 2008 16:11

Če je on tvoj sanjski moški v vseh poglediš, če bi umrla za njega, če bi si rada ustvarila prihodnost in družino z njim in če enako čuti tud on....potem poskusta še 1x. Ampak (mi je žal da se ponavljam) je zelo majhna možnost da bo ta vajina "pogreta" zveza uspela. Sicer možnost OBSTAJA, ampak kot so že mnoge punce tle gor napisale, 99% se ne bo izšlo. Sorry :(
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 23. Maj. 2008 16:15

In zakaj ne bi probala zarad tistga enga procenta? Mal optimizma, nooo :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 23. Maj. 2008 16:20

Ja sej sem rekla, če je on OHINSPLOH, naj poskus še 1x...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Maj. 2008 16:21

Itak se ogromen procent (mogoče ne 99, ampak večina pa zagotovo) zvez konča. Če bi s takim pesimizmom gledale na vsakega novega fanta, gremo lahko vse po vrsti v samostan :)
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 23. Maj. 2008 16:24

jullia_ napisal/-a:Itak se ogromen procent (mogoče ne 99, ampak večina pa zagotovo) zvez konča. Če bi s takim pesimizmom gledale na vsakega novega fanta, gremo lahko vse po vrsti v samostan :)

hehe tole me je pa prov nasmejal :) . se strinjam ja;). itaq gre večino vez narazen...

ful me boli to, ker pr nama ni blo nobenga tehtnga razloga, da sva šla narazen, res samo šola in moje teženje. zdj pa tega ni več.... :)

ne bom rekla, da je moj sanjski moški, ampak je res edini s katerim si predstavljam prihodnost. :?
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 23. Maj. 2008 16:29

Mogoče je edini zato kr še nisi mela dost fantov? Ne vem...
Sej si še mlada, veš kok stvari te še čaka v življenju.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 23. Maj. 2008 16:40

ja hvalabogu da ne bo isto, kot je bilo v prvem razmerju in sta šla kasneje narazen. Če sta šla narazen zaradi neumnosti, kot jim sama pravi in razlog ne tišči drugje, potem bi lahko bilo zdaj drugič bolje. Vsaj poskusta lahko, tako si ne bo očitala, kako je na stvari bo pa videla kar kmalu. Ali je to to, ali pa ni. Trpi tako ali tako že zdaj, oz. celo leto kot pravi, saj ga ne more preboleti je napisala
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NotYourToy » 23. Maj. 2008 18:10

jst se strinjam z aloho.
Pomoje lahk probata še enkrat, če ne bo šlo pa itak lahk greta nararazen. Takrat ti bo pomoje lažje ko boš vidla, da res ne gre med vama, kot pa če ne bi poskusila in se spraševala kaj pa če.
Probi, izgubit nimaš kaj, sam kot predlog ti rečem da ne imeti kakšnih pričakovanj, use uzem tak bolj na izi.. da ne boš prizadeta.
:wink:
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 24. Maj. 2008 10:26

NotYourToy napisal/-a:jst se strinjam z aloho.
Pomoje lahk probata še enkrat, če ne bo šlo pa itak lahk greta nararazen. Takrat ti bo pomoje lažje ko boš vidla, da res ne gre med vama, kot pa če ne bi poskusila in se spraševala kaj pa če.
Probi, izgubit nimaš kaj, sam kot predlog ti rečem da ne imeti kakšnih pričakovanj, use uzem tak bolj na izi.. da ne boš prizadeta.
:wink:

hvala za ta odgovor :)

zanima me samo še, kaj bi nardile, če bi reku, da mu nej dam neki časa, da razmisle? ga pustim pri miru?

res hvala usm :) :wink:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 24. Maj. 2008 11:21

ja, kej dost ti tuki ne preostane, kot da mu daš mir, če rabi čas da malo premisli...mogoče je dobro, da začneta lepo počasi in ne hitita.
kufer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kufer » 24. Maj. 2008 11:47

seveda, se enkrat poskusita. in zakaj bi bilo slabse, lahko da bo bilo se dosti bolje kot je bilo.. ne poslusaj zgodb drugih,,ker cisto vsak ima svojo in drugacno zgodbo. ne mores rect, ce tukej enim ni ratalo v drugo, .da tebi pa tudi ne bo. kaj pa ves..lahko pa da.

ja zdej pa res zacnita pocasi. ne pritiskaj na njega, pusti ga ce rabi cas, ne bodi videti zdaj nestrpna, da ze komaj cakas njegov odgovor...bodi sproscena, smej se se naprej, imejta v izi pogovore... in odvilo se bo, kot se bo. sama tud ves kaj mu rect, da bo vesel slisat tega. povej mu da se nekak v tem casu, z drugimi fanti nisi nasla, da te nihce ni znal tako nasmejat in poslusat kot pa on.

pa ful srecno!!
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 24. Maj. 2008 15:28

kufer napisal/-a:seveda, se enkrat poskusita. in zakaj bi bilo slabse, lahko da bo bilo se dosti bolje kot je bilo.. ne poslusaj zgodb drugih,,ker cisto vsak ima svojo in drugacno zgodbo. ne mores rect, ce tukej enim ni ratalo v drugo, .da tebi pa tudi ne bo. kaj pa ves..lahko pa da.

ja zdej pa res zacnita pocasi. ne pritiskaj na njega, pusti ga ce rabi cas, ne bodi videti zdaj nestrpna, da ze komaj cakas njegov odgovor...bodi sproscena, smej se se naprej, imejta v izi pogovore... in odvilo se bo, kot se bo. sama tud ves kaj mu rect, da bo vesel slisat tega. povej mu da se nekak v tem casu, z drugimi fanti nisi nasla, da te nihce ni znal tako nasmejat in poslusat kot pa on.

pa ful srecno!!

hvala za tole..mi je dal kr dost mislt;)...
si mela sama mogoče kšno podobno izkušnjo?

lp :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 24. Maj. 2008 19:56

Jz naj bi šla jutri z bivšim na kavo. samo upam, da je pozabil
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 24. Maj. 2008 20:12

jemina napisal/-a:Jz naj bi šla jutri z bivšim na kavo. samo upam, da je pozabil

kaj se ne želiš dobit z njim sploh? koliko časa pa sta narazen?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]