Srečanje z bivšim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 23. Maj. 2008 8:44

Že to da si šla na kavo z njim je bla po mojem napaka...on je bil vmes z drugima dvema... ti si bla s kom,al si ga čakala?
Jaz ti iz osebnih izkušenj ne priporočam da si njim,ker če prav nista mela večjih težav..bota zdaj imela tiste,ki jih nista pozabla + nove... če boš pa še zdaj 1x z njim...pa bo verjetno trajalo kakšen mesec,morda kaj weč,potem pa bosta spet končala... in bo rana spet sveža...
Sicer pa sama najboljše veš zase,tako da se probaj odločit tako da bo najboljše zate. Pa veliko sreče...
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 23. Maj. 2008 10:12

Dvakrat ko sta šla narazen je to trajalo ene dva meseca ta tretjič pa ne vem točno mislim da od maja do februarja-vem da okrog valentinovega sta pršla spet skupi. Js še skor mislim, da je boljš če sta dlje cajta narazen, se stvari pozabijo, ni več nekih zamer, kot pa po dveh treh mesecih, ko je vse še ful sveže.
Js bi probala in tudi sama sm bla v taki situaciji, sva šla dvakrat narazen in sva spet pršla skupi po slabem mesecu in se ni izteklo..preveč se je nabralo stvari, preveč je blo zamer..ampak sm vsaj probala in sm čist kul, narazen sva šla pa dokončno pred dvema tednoma. Vsaj sprašujem se več ne, ker vem, da sva si dala dovolj priložnosti. Čeprav se mava rada, ni šlo..mogoče če bi preteklo mal več časa, ko sva bla narazen, pa se bi stvari malo umirile. Ne vem probaj,se mi zdi še tok bolj realno da vama rata, glede na to da sta bla narazen eno leto in v tem času nisi ti našla nč "boljšega" niti on zgleda in če so čustva še zmer prisotna po enem letu to velik pove. No sam moje mnenje, js pač tko gledam na te stvari..dejta si še eno šanso, če je on seveda tud za. Pa se potrudta, da vama ne bo spet žal..tako kot je meni in mojmu bivšemu žal za vse napake k sva jih delala.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 23. Maj. 2008 11:04

lana ne glej na tvojo situacijo kot nekaj kar se splača ali ne splača. Sama pri sebi razčisti ali je on to kar si želiš, si v tem času spoznala, da ti manjka, da je on tisto nekaj, kar potrebuješ, kar želiš, kar ti je vse...Fora je ravno v tem, da ljudje ugotovimo kako ljubimo neko osebo, šele ko jo izgubimo...in potem se zamislimo.
TO da je bil z dvema drugima..ne vem kako bi komentirala...ali je šlo le za bežna srečanja, le za fizični stik, ali so bila vmes tudi čustva...tega ne vem...Bi pa rekla, da ne boš nikoli vedela, ali je tvoj bivši še zagret zate, še kaj čuti do tebe, šegoji enaka čustvakot jih je nekoč, če tega ne vprašašš, oziroma načneš te te teme, in boš videla v katero smer se borazvila. V kolikor se bo o tej temi pri vama pogovor stekel, lahko rečem da verjetno še kaj bo, v kolikor se ne bo želel pogovarjat na to temo, potem se bojim, da mu ni več do tebe v tej meri, da bi bila ponovno par..To je samo moje mnenje.

Kdo od vjau pa je dal povod za kone?
Always look on the bright side of your life.
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 23. Maj. 2008 11:30

Marcela123 napisal/-a:lana ne glej na tvojo situacijo kot nekaj kar se splača ali ne splača. Sama pri sebi razčisti ali je on to kar si želiš, si v tem času spoznala, da ti manjka, da je on tisto nekaj, kar potrebuješ, kar želiš, kar ti je vse...Fora je ravno v tem, da ljudje ugotovimo kako ljubimo neko osebo, šele ko jo izgubimo...in potem se zamislimo.
TO da je bil z dvema drugima..ne vem kako bi komentirala...ali je šlo le za bežna srečanja, le za fizični stik, ali so bila vmes tudi čustva...tega ne vem...Bi pa rekla, da ne boš nikoli vedela, ali je tvoj bivši še zagret zate, še kaj čuti do tebe, šegoji enaka čustvakot jih je nekoč, če tega ne vprašašš, oziroma načneš te te teme, in boš videla v katero smer se borazvila. V kolikor se bo o tej temi pri vama pogovor stekel, lahko rečem da verjetno še kaj bo, v kolikor se ne bo želel pogovarjat na to temo, potem se bojim, da mu ni več do tebe v tej meri, da bi bila ponovno par..To je samo moje mnenje.

Kdo od vjau pa je dal povod za kone?

Pri meni je blo tako. Že takoj ko sva šla narazen mi je blo zelo zelo žal, in po pravici povedano ga še do danes nisem prebolela in še vedno čutim nekaj do njega.
da sva končala, sva se ubistvu dogovorila, šla sva narazen sporazumno.
obadva sva bila mnenja, da veze ne moreva več nadaljevati, on je govoril da ga preveč omejujem, da mu preveč težim, meni pa ni blo prav, da je zabušval s srednjo šolo. in tako sva končala.
sedaj je pa to vse mimo, končal je šolo in je na faksu.

Problem pa je v tem ja, da je bil on z dvema drgima, čustev pomojm kaj zelo velikih ni imel, saj mi je sam priznal, da je velikokrat mislil name? :?: :buhu:

nekako pa nevem, kako naj začnem sploh to temo.sva se nekaj že pogovarjala, pa je rekel da želi nekaj časa da o tem premisle..
naj ga pustim pri miru sedaj?

kaj si vi mislte o tem da je bil z drugima vmes? bi vas to ful motilo al ne?

hvala usm :bussi:
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 23. Maj. 2008 11:34

sončnica napisal/-a:Dvakrat ko sta šla narazen je to trajalo ene dva meseca ta tretjič pa ne vem točno mislim da od maja do februarja-vem da okrog valentinovega sta pršla spet skupi. Js še skor mislim, da je boljš če sta dlje cajta narazen, se stvari pozabijo, ni več nekih zamer, kot pa po dveh treh mesecih, ko je vse še ful sveže.
Js bi probala in tudi sama sm bla v taki situaciji, sva šla dvakrat narazen in sva spet pršla skupi po slabem mesecu in se ni izteklo..preveč se je nabralo stvari, preveč je blo zamer..ampak sm vsaj probala in sm čist kul, narazen sva šla pa dokončno pred dvema tednoma. Vsaj sprašujem se več ne, ker vem, da sva si dala dovolj priložnosti. Čeprav se mava rada, ni šlo..mogoče če bi preteklo mal več časa, ko sva bla narazen, pa se bi stvari malo umirile. Ne vem probaj,se mi zdi še tok bolj realno da vama rata, glede na to da sta bla narazen eno leto in v tem času nisi ti našla nč "boljšega" niti on zgleda in če so čustva še zmer prisotna po enem letu to velik pove. No sam moje mnenje, js pač tko gledam na te stvari..dejta si še eno šanso, če je on seveda tud za. Pa se potrudta, da vama ne bo spet žal..tako kot je meni in mojmu bivšemu žal za vse napake k sva jih delala.

Evo podpis.
Js sm tut končala vezo, se 1 mesec nisva vidla, pa sva pol spet probala... pa sva probla prvič in ni šlo, pa sva probla drugič in ni šlo... pol sm pa vidla, da ni to to in sm zaklučla zadevo. Po približno pol leta sm tipa pozabla in šla naprej.

Zdj če maš trenutno feeling, da bi vama lahko še ratal, probej. Sam boš pa po kakem tednu, dveh, ugotovila če je bolš kot prej, al slabše. In če boš ugotovila, da se stare napake ponavljajo, ne vstrajej predolgo.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 23. Maj. 2008 11:35

To da je mel druge je čist normalno. Mene bi bolj skrbelo če jih ne bi mel! Sej je bil samski...
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 23. Maj. 2008 11:36

sončnica napisal/-a:Dvakrat ko sta šla narazen je to trajalo ene dva meseca ta tretjič pa ne vem točno mislim da od maja do februarja-vem da okrog valentinovega sta pršla spet skupi. Js še skor mislim, da je boljš če sta dlje cajta narazen, se stvari pozabijo, ni več nekih zamer, kot pa po dveh treh mesecih, ko je vse še ful sveže.

najprej hvala, ker si ful lepo napisala :o .
Ja je res, da sem bla jz tud vmes z enim, ubistvu ni blo nč resnga, in mi je blo z njim ž v štartu stokrat slabš k pa z bivšim. prav tako sm spoznala velik fantov, ampak z nobenim si ne predsatvlajm, da bi imela kaj več kot zgolj prijateljstvo.
Nevem ali je to posledica, ker še vedno veliko čutim do bivšega? :?

super mi je, ker se z njim lahko o vsem pogovrim, ker me posluša in mi zna svetovat...ampak nevem kakšnega mišljenja je on glede tega :? .

sta vidva z bivšim šla narazen, zaradi konkretnih razlogov?
bi se sedaj še vrnila, ali si 100%, da taka veza ne pelje nikamor več?

lp
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 23. Maj. 2008 11:39

leoncinha napisal/-a:To da je mel druge je čist normalno. Mene bi bolj skrbelo če jih ne bi mel! Sej je bil samski...

ja to je tud res ja... sam a tebe to nebi nč motil? recimo če bi bla na mojem mestu, kaj bi nardila?
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 23. Maj. 2008 12:03

pa sej je biu frej, goddamit. kaj je meu umes, tebe nima kej za brigat... :D
Uporabniški avatar
*bondovo*dekle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *bondovo*dekle » 23. Maj. 2008 12:24

hej l_a_n_a

KDOR NE RAZKIRA NE PROFITIRA!
bila sem vi isti situaciji in sem se spraševala kaj naredit...potem sem bila po pol leta, kar sva se razšla spet z njim...i se je odneslo za dobre 3 mesece! meni so vse stare in nove stvari začele prihajat naprej, saj je on tudi imel vmes "prijateljico"....tako da, poskusi, tako boš dobila odgovor na vse skupaj! ker potem se boš vedno spraševala, kako bi bilo...PA VSO SREČO!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Maj. 2008 13:09

l_a_n_a napisal/-a:
leoncinha napisal/-a:To da je mel druge je čist normalno. Mene bi bolj skrbelo če jih ne bi mel! Sej je bil samski...

ja to je tud res ja... sam a tebe to nebi nč motil? recimo če bi bla na mojem mestu, kaj bi nardila?

Mene bi verjetno globoko nekje motilo, ampak racionalno tega ne bi smelo biti. Bil je samski, dogovorila sta se da je konec in je pač skušal iti dalje. Glede teh punc res ne tečnari...

Sicer pa razčisti sama s sabo kaj si sploh želiš. Zakaj hočeš biti z njim? Zato, ker si ga pogrešala in ker se zdaj zavedaš, da ti je z njim veliko lepše, kot bi ti bilo s kom drugim? Ali zato, ker ne maraš biti samska in bi se v neki zvezi boljše počutila? Moraš ugotoviti če ti je res toliko do NJEGA, ali pa samo nočeš biti samska.

Pogovoru z njim se seveda ne moreš odpovedati. Če pri sebi ugotoviš, da si res želiš prav njega, je to šele polovica dela. Njegova čustva in motivi so prav tako pomembni kot tvoji in če tam nekaj ne štima kot bi moralo, potem zveza ne bo delovala.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
.tincha.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a .tincha. » 23. Maj. 2008 13:52

Moj nasvet: NIKAKOR ne ostani z njim.
Pa ne zaradi tega, ker je vmes imel dve drugi, amapak zaradi tega, ampak ker potem nikoli ne bo isto.
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 23. Maj. 2008 15:52

g00fy_qa napisal/-a:
l_a_n_a napisal/-a:

Mene bi verjetno globoko nekje motilo, ampak racionalno tega ne bi smelo biti. Bil je samski, dogovorila sta se da je konec in je pač skušal iti dalje. Glede teh punc res ne tečnari...

Sicer pa razčisti sama s sabo kaj si sploh želiš. Zakaj hočeš biti z njim? Zato, ker si ga pogrešala in ker se zdaj zavedaš, da ti je z njim veliko lepše, kot bi ti bilo s kom drugim? Ali zato, ker ne maraš biti samska in bi se v neki zvezi boljše počutila? Moraš ugotoviti če ti je res toliko do NJEGA, ali pa samo nočeš biti samska.

Pogovoru z njim se seveda ne moreš odpovedati. Če pri sebi ugotoviš, da si res želiš prav njega, je to šele polovica dela. Njegova čustva in motivi so prav tako pomembni kot tvoji in če tam nekaj ne štima kot bi moralo, potem zveza ne bo delovala.

ja sm se tud jz to vprašala in zdj vem. z njim bi rada bla, ker po enm letu odkar sva narazen, še vedno velik čutm do njega, ker je oseba s kero si predstavljam prihodnost. je tak, da se lahko z njim use pogovarjam in k me zna poslušat.k sm upazla, da to velik tipov ne zna, in se mi zdi da s takim nimam kej delat.
kljub temu da sm tud jz mela umes zvezo(sicer skoraj zanemarljivo), še vedno mislm na njega in ga pogrešam :?
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 23. Maj. 2008 15:53

delusional napisal/-a:http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=12762&start=0

hvala za tale link :freude:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 23. Maj. 2008 15:58

Seveda ne bo isto, kr pač ne more bit. Tut prvi mesci zveze niso isti kt leto kasnej.

To, da ne bo isto, zame ni ovira, da ne bi probala še enkrat, seveda pod pogojem, da on razmišlja podobno (če si želi samo en, drug pa cinca in ovinkar, se saj za enga ne bo končal po njegovih željah).
Vedno obstaja možnost, da umes "odrasteš", tko in drgač, zato se lahko drug poskus obnese čist dobr, mogoče še bolš kt prvi.
Če pa ne, odnehaš, ti je en cajt mogoče hudo, ampak saj veš, da ni šlo, se ne sprašuješ "kaj pa če ..." in greš z lažjim srcem dalje.

Če se usedeš, si poveš okvirna pričakovanja, želje, "zahteve" in če si večino naštetga deliš, razčistiš z morebitnimi zamerami iz skupne preteklosti, si sposoben it čez "dogodiuščine", k so se dogajale medtem ko nista bla skupi, lahko še vedno štartaš znova, ne od začetka, ne tam kjer si končau, ampak nekje "umes", s tistim trenutkom.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov