Srečanje z bivšim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 26. Maj. 2008 17:40

jz sicer bivših ne jemljem nazaj ker preden koga pustim dobr premislm in najdem razloge....drgač pa če se teb zdi da je tip tvojga življenja in če tut on hoče bit s tabo mislm da ne bi smela zamudit te priložnosti ker mogoče pa bo zdej bolš.in tut najbrž je usoda hotla d sta skup če se kr tko srečata pa to ;) sta si že usojena d se srečata ker drgač neb ti starih čustev spet obudila :P
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 26. Maj. 2008 19:43

Ne in še 1x NE!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 26. Maj. 2008 21:43

*_nincy_* napisal/-a:Ne in še 1x NE!

Točno tako. Ja lahko greva na kavo, če bi se mi opravičil za par stvari, da bom šla pa na kavo s človekom, ki me je pustil kot psa, se raj takoj drek pišem.
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 26. Maj. 2008 21:46

Mayflower* napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:Ne in še 1x NE!

Točno tako. Ja lahko greva na kavo, če bi se mi opravičil za par stvari, da bom šla pa na kavo s človekom, ki me je pustil kot psa, se raj takoj drek pišem.

pa ne sj problem je v tem, da me ni pustu, ampak sva se sporazumno razšla... nekak se je obema zdelo, da te veze ne moreva več nadaljevat in sva končala.
ampak kot sem že napisala, sva se takrat kregala zaradi stvari, katerih sedaj ni več(srednja šola).
tako da sedaj nevem kaj naj naredim... :?
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 26. Maj. 2008 21:50

Komplicirana zadeva. Ti lohk kar povem kako bo. Ti boš šla z njim na kavo, bosta obujala spomine, se fulll dobro pogovarjala, obema bo všeč in pol bosta vidla, da bi spet nekej mela. Ampak problem je, če ti misleš, da mata razčiščene stvari in da teh problemov ni več, pa so vseeno mogoče še prisotni, kar bi se ti pa pokazalo tekom zveze. Preden se v karkoli spuščaš ti lahko dam edini dober nasvet in to je pogovor z njim. Kle je pa vsaka po svoje pametna, pa nobena od nas ne pozna tvoje situacije.
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _~**SaaŠii**~_ » 26. Maj. 2008 21:56

kork s kerimi..z enimi NIKOL!..z enim al dvema bi se lih tok da jih vidm živjo kako si ......ampak ne da čutm potrebo da jih vidm ampak tko da vidm kako so,kaj kej počnejo..kot kolegi..
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NotYourToy » 26. Maj. 2008 22:08

ah dejte no :roll: usaka zgodba je drugačna! punca z njim ni mela problemov kot so varanje, pretepanje itd. zarad katerih se res ne gre nazaj.
Nevem zakaj ne bi poskusila če ga imaš še vedno rada in čutiš, da še ni vse dorečeno. Greta na pijačo, vidita koliko kemije je po tem času sploh še med vama...
Lej pogovor o preteklosti na začetku pusti, ker ga boš dala pod pritisk, da moreta govorit kak si trpela, ga pogrešala itd. kar ga bo lahko prestrašilo. Pogovor naj bo čist prijateljski. Ostali pogovri, če bojo :hearts: med vama pa tk še sledijo čez čas. Ni treba prehitevat!
Drgač, kot sm ti že napisala ne jemlji usega k srcu. U izi, brez pričakovanj. :wink:
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
wmb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a wmb » 26. Maj. 2008 22:27

Jaz pa nebi, že zaradi samega mojega lubija

Mogoče bi bila primernejša tema ali bi sexsala z bivšim???
Pa skolkim ste že :) ?

Jaz 4, pa zadnjega ne menjam za nič...razen, če bi bila samska bi mogoče zopet z njem :)
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 27. Maj. 2008 11:08

jaz nebi niti premišljevala!
šla bi takoj :)
življenje je nepredvidlivi in tako nikoli ne vemo kaj nas čaka..
upam da bo tudi v prihodnosti v takšni situaciji, da srečam bivšega in greva na pijačo :D :lol:
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 27. Maj. 2008 13:31

shanell napisal/-a:jaz nebi niti premišljevala!
šla bi takoj :)
življenje je nepredvidlivi in tako nikoli ne vemo kaj nas čaka..
upam da bo tudi v prihodnosti v takšni situaciji, da srečam bivšega in greva na pijačo :D :lol:

se čist strinjam
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Maj. 2008 14:43

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 27. Maj. 2008 17:26

l_a_n_a napisal/-a:Se splača it v vezo z bivšim fantom?
Kaj bi naredile v mojem primeru?

Moje mnenje je, da se vez ne pogreva. Več ali manj se iz tega ne izcimi nič dobrega. No vsaj v mojem primeru je bilo tako. Pri tebi je lahko popolnoma drugače. Kar se pa tiče drugih žensk v času ko nista bila skupaj, je pa po moje čist ok. Jaz v tem ne vidim problema. Nista bila skupaj, on je lahko s katerokoli hoče ti pa tudi. Drugače je če sta skupaj a ne.

Naredi pa tako kot ti misliš da je prav. Vsaka šola nekaj stane, še vsakega je :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a duncy » 28. Maj. 2008 9:48

js tud niam nekih ful stikov z bivsimi..ce jih srecam, se pozdravimo, to je pa tudi vse..ker sm enostavno mnenja, da ce v zvezi nisem mogla z njimi nc komunicirat oz zelo malo, tudi zdj niam razloga hodit na pjacke, ali karkol drugega...kar je blo, je blo.... :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 28. Maj. 2008 10:12

Ja če bo poskusi ane...nikoli neveš kako vama je usojeno...ampak si najprej sama sebi reci, da če bo bo če ne pa ne in da se kasneje neboš požrla od žalosti in razočaranja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 28. Maj. 2008 10:18

če ti je nekaj usojeno bo slej ko prej znova skupaj, drugače pa nova pot in nekaj novega ...

še vedno verjamem, da če sta si dva usojena lahk znova ( tud po več letih spet skup prideta ), drugače pa boljše da je tak in greš dalje sam,novim zmagam naproti.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov