Sramežljiv fant
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
mislim, ni me kontaktiru... jst pa njega ne bom, halo.
ker se je že zgodil, da sem mu jaz napisala mesič, pa al ni odgovoru, al pa mi je napisu, da če nimam nč za počet al kaj... in da mi bo že on prvi pisu ko bo hotu.
ker se je že zgodil, da sem mu jaz napisala mesič, pa al ni odgovoru, al pa mi je napisu, da če nimam nč za počet al kaj... in da mi bo že on prvi pisu ko bo hotu.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
no, potem me je kontaktiral, pa sva se dobila. sam pol me spet ni.
kukrkoli, dal mi je jasno vedet, da naj se ne mečem za njim.
kukrkoli, dal mi je jasno vedet, da naj se ne mečem za njim.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mah ta tvoj ma še kup bab zraven in to vsaki dela. pa še kompleks večvrednosti. tebe pa niti minimalno ne spoštuje. dej, ko te naslednjič kontaktira ga skesli. da ti takle grdo odpiše. ne bi se smela dobit z njim sploh.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
delusional - Cosmopsiho
sej sm ga zbrisala. me niti ne bo več kontaktiru.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Dec je nesiguren,sploh če si ti obkrožena z 4 kolegicam. Za nas dece je lahko težava že ogovorit dekle,kaj šele žensko obkroženo z še več ženskami,če se mu nasmihaš in mu kažeš veselje,lahko nesamozavesten ali nesiguren moški misli,da se mu s kolegicam smejite.Je težko prebit to mejo večih žensk okoli ženske ki te zanima (razen če nisi naklan),nočemo biti pa čudaki,ki bi naskakovali dekleta,ko prihajajo same iz kakih wcjev,ali pa trgovin.
Tako da prva zadeva,loči se stran od kolegic. Druga zadeva ko si sama,se mu lahko nasmihaš tako bo dejansko pogruntal da hej mogoče ti je všeč. Tretja zadeva poskušaj govorit z njemu,recimo hej a si ti pozabil tole....hej a ti je tole padlo,a si bil zadnjič na vajah....Ne ga napadat od zadaj k kak specialc,pa na začetku ne postavljat preveč vprašanj (ne kakih,men je to všeč a je tebi tud?,da ne bo kot kaka anketa). Enostavno,pokažeš mu da ti je všeč,stopiš v kontakt,kar ti daje možnost da ga začneš pozdravljat ga spontano ogovarjat pred ali po faksu,in ti daje možnost da rata kaj.
Tako da prva zadeva,loči se stran od kolegic. Druga zadeva ko si sama,se mu lahko nasmihaš tako bo dejansko pogruntal da hej mogoče ti je všeč. Tretja zadeva poskušaj govorit z njemu,recimo hej a si ti pozabil tole....hej a ti je tole padlo,a si bil zadnjič na vajah....Ne ga napadat od zadaj k kak specialc,pa na začetku ne postavljat preveč vprašanj (ne kakih,men je to všeč a je tebi tud?,da ne bo kot kaka anketa). Enostavno,pokažeš mu da ti je všeč,stopiš v kontakt,kar ti daje možnost da ga začneš pozdravljat ga spontano ogovarjat pred ali po faksu,in ti daje možnost da rata kaj.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
Tako da prva zadeva,loči se stran od kolegic. Druga zadeva ko si sama,se mu lahko nasmihaš tako bo dejansko pogruntal da hej mogoče ti je všeč. Tretja zadeva poskušaj govorit z njemu,recimo hej a si ti pozabil tole....hej a ti je tole padlo,a si bil zadnjič na vajah....Ne ga napadat od zadaj k kak specialc,pa na začetku ne postavljat preveč vprašanj (ne kakih,men je to všeč a je tebi tud?,da ne bo kot kaka anketa). Enostavno,pokažeš mu da ti je všeč,stopiš v kontakt,kar ti daje možnost da ga začneš pozdravljat ga spontano ogovarjat pred ali po faksu,in ti daje možnost da rata kaj.[/quote]
sm res, vsaj nasmejala sem se-anketa:))
sm res, vsaj nasmejala sem se-anketa:))
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Sošolca sta, pa to je neki najlažjega na svetu
vsedeš se zraven, začeneš debato, maš eno uro vmes frej, povabiš človeka na kavo... samo ne kompliciri.
Tud ne štekam kako imaš sošolca, ki ti je všeč in nisi pršla niti še do stopnje ker bi se pozdravla in nasmehnila en drugemu
vsedeš se zraven, začeneš debato, maš eno uro vmes frej, povabiš človeka na kavo... samo ne kompliciri.
Tud ne štekam kako imaš sošolca, ki ti je všeč in nisi pršla niti še do stopnje ker bi se pozdravla in nasmehnila en drugemu
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Word!LedZeppelin napisal/-a:Tako da prva zadeva,loči se stran od kolegic. Druga zadeva ko si sama,se mu lahko nasmihaš tako bo dejansko pogruntal da hej mogoče ti je všeč. Tretja zadeva poskušaj govorit z njemu,recimo hej a si ti pozabil tole....hej a ti je tole padlo,a si bil zadnjič na vajah...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi