Sramežljiv fant
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
Živjo vsem skupaj!
Najverjetneje bom izpadala kot kakšna 15 letnica s svojim vprašanjem, ki je naslednje: kako fantu, ki očitno je precej sramežljiv "pomagat" da dojame, da ti je všeč?? nebi rada kar sama pristopila do njega in mu to povedala, saj bi se verjetno preselil na drug planet:)
naj omenim, da sva kolega na faksu (ki je malo bolj številen), pogledujeva se že nekaj časa, samo nebi se nasmejal ali pa me pozdravil, bog ne daj da bi me na kavo povabil, pa čeprav dostkrat sediva precej blizu:) naj še omenim, da zmeraj sedim vsaj s 4 kolegicami, on pa res deluje kot zelo sramežljiv fant in ga nebi hotela s svojim direktnim pristop prestrašit in si zapraviti morebitno šanso:)
hecni so ti fantje:)
kak nasvet...anyone?
Najverjetneje bom izpadala kot kakšna 15 letnica s svojim vprašanjem, ki je naslednje: kako fantu, ki očitno je precej sramežljiv "pomagat" da dojame, da ti je všeč?? nebi rada kar sama pristopila do njega in mu to povedala, saj bi se verjetno preselil na drug planet:)
naj omenim, da sva kolega na faksu (ki je malo bolj številen), pogledujeva se že nekaj časa, samo nebi se nasmejal ali pa me pozdravil, bog ne daj da bi me na kavo povabil, pa čeprav dostkrat sediva precej blizu:) naj še omenim, da zmeraj sedim vsaj s 4 kolegicami, on pa res deluje kot zelo sramežljiv fant in ga nebi hotela s svojim direktnim pristop prestrašit in si zapraviti morebitno šanso:)
hecni so ti fantje:)
kak nasvet...anyone?
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Če ga ne boš ti ogovorila, oziroma naredila prvi korak, bosta najbrž ostala pri gledanju en druzga.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
poskrbi, da boš naslednjič sedela zraven njega in začni pogovor, pa boš videla kako se bo odzval. potem mu lahko omeniš, da greste po predavanjih na kosilo/kavo in da se lahko pridruži...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Začni ga pozdravljat in ga sama na kavo povabi. Al si ti tud presramežljiva?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
babygirly* napisal/-a:Če ga ne boš ti ogovorila, oziroma naredila prvi korak, bosta najbrž ostala pri gledanju en druzga.
zakaj pa to?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
jaqluine napisal/-a:on pa res deluje kot zelo sramežljiv fant
Torej ni nujno, da je. Ker si skos s 4 kolegicami mu otežuješ kakršen koli pristop, spoznavanje. Drugič se vsedi zraven njega, začni pogovor in če bo stekel, ga povabi na kavo ali pač počakaj, da te on povabi (če je sploh samski). A je res tako težko narediti prvi korak puncam al kaj?
A goal without a plan is just a wish.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
jaqluine napisal/-a:tudi sama dajem vtis, da sem zelo resna, fina, stroga in ne vem kaj še vse, pa mi je to bolj všeč, saj ne maram navezovati stikov in kontaktov z vsako osebo...
Sem kopirala iz ene druge teme. No, kako naj potem en sramežljiv tip pristopi?
A goal without a plan is just a wish.
- farmer_boy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2011
ja vprasas ga, pol ti bo pa ze povedal ce ma punco(lahk ma tud fanta, dans vc nc ne ves )
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Nesanica napisal/-a:jz pa mislim da če je tipu bejba res všeč ji bo pristopil.
mogoče pa se mu zdiš čudna in te zato gleda...
pikica_00 napisal/-a:Najprej ugotovi če mogoče že ima punco, ker mogoče je to razlog da te ne povabi na kavo,nato pa ti pristopi do njega
no tko. ti pa se mu nehi vsiljevat. zakaj hočeš prevzet moško vlogo?
-
leal10 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2010
delusional napisal/-a:Nesanica napisal/-a:jz pa mislim da če je tipu bejba res všeč ji bo pristopil.
mogoče pa se mu zdiš čudna in te zato gleda...pikica_00 napisal/-a:Najprej ugotovi če mogoče že ima punco, ker mogoče je to razlog da te ne povabi na kavo,nato pa ti pristopi do njega
no tko. ti pa se mu nehi vsiljevat. zakaj hočeš prevzet moško vlogo?
Moško vlogo???? Kje to piše??? Aja, tko so se nekatere ženske odločile.Dej prosm te. Moško vlogo... jap...nick ti popolnoma ustreza :D:D
Ogromno punc pristopa do fantov in v tem ni nč narobe. Pač pristopiš k tistemu k želiš. Razn če si tok fancy pa mislš da ti bo glava s krone padla če boš ti pristopila.Bravo. Sej zdej mi je žal da sm napisu ta komentar,ker tko kt vedno moraš bedarijo povedat...Zdej pa spluvi še to...lahko noč
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]