mmm napisal/-a:Kar ti bodi moj mentor
Pri 41ih si v zadnjem letu spal s 7imi. Nauči me kako moški doseže tole, s čim jih privlačiš.
In kje jih sploh spoznaš. No da vidim končno kako se to dela
Drugače imam nekaj plusov vendarle. Imam solidno plačo, zgodovino z bivšo sem popucal, svojih otrok še nimam.
Tako da izhodišča, tisto na kar lahko vplivamo na razumski ravni, sem si pravilno nastavil. Samo izhodišča niso privlačnost

Kje ženske ali moške spoznamo?
Kjerkoli smo.
Danes je še najlažje..a la Facebook Instagram..začeti z pogovorom.
Vidimo, kaj je osebi všeč..kar je nam všeč.
In.. začnemo..normalen pogovor, pohvala.
In iz pogovora do srečanja, druženja in... spolnosti. Ni potrebno veliko..
Zanimam se o ženski, jo poslušam in delim z njo del sebe popolnoma neodvisno in z interesom, da jo bolje spoznam. To je vse.
Ženskam pa je všeč neodvisen, svoboden , ustvarjalen moški..ki ji da vedeti, kaj mu je všeč in kako.
In za ženske takisto.
Všeč so mi ustvarjalne ženske, ki odkrivajo svet in sebe. Veliko materiala je tukaj vmes..
Spolnost pa je nekaj čudovitega.. doživetje, ki traja.. potovanje..
Konec koncev..če se seksualno ujemava, potem lahko gradiva zdrave temelje skupnega življenja.. sobivava in uživava v družbi brez pričakovanj.
Všeč so mi ženstvene ženske, ki jasno in glasno izražajo ženstvenost, izražajo sebe.
Torej...zakaj že želiš v novo razmerje?
Da partnerico označiš in nadaljuješ do točke, kjer se je tvoje razmerje razpadlo?
Dobro vprašanje; zakaj sta šla z žensko narazen. Kaj je manjkalo tebi in kaj njej..?
Kar se tiče "mentorja"...
Enega si izbereš; Eric Pearl, Osho, Nietzsche, Eckhart Tolle, Jordan Peterson, Carl Jung, Kristus, Dragunov, Budo, Karel Gržan, Paulo Coelho in še in še..
Imam jih več in od vsakega potegnem nekaj..
Peterson pravi" "Bodi odgovore in pospravi svojo sobo" , Eckhart pravi "Bodi v trenutku in uživaj v njemu." , Kristus pravi "Odpusti jim, saj ne vedo, kaj delajo.."
Stremim k temu, kar mi je všeč in kar čutim. Sprejemam vse..sem trdna struga za mirno kakor najbolj divjo vodo..
Potujem, berem, ustvarjam, opazujem občutke in misli, slikam, fotkam, pišem, spoznavam se vse bolj in bolj, uživam trenutke v tišini, samoti..uživam trenutke z hčerko, starši, prijatelji..ljudmi..
Doživljam.