Ok, to res ne vem sigurno reči glede tega social skills, pač se je odprla tema in smo začeli o tem, te ne poznam dovolj, da bi lahko ocenila..
Mogoče edino to, da se je meni takrat zdelo, da bolj se nisi toliko navajen dobivat z ženskami, samo jaz se tako ali tako nisem preveč poglabljala v tisto srečanje..

. Pa saj si sam nekaj pisal v smislu, da nisi z nobeno nekaj dejtal in da je ta bivša bila edina..? Pa še zdaj ne vem, a te je ona zapela al kaj, si ne predstavljam toliko obratno..
Hm.. ok.

Mogoče bi mogu kaj spit za sprostitev pa it v gym malo na rokah delat.
Jaz nisem imela nobene izkušnje prav v slabem smislu z nobenim..
Sem pa imela izkušnjo z zadnjim tipom, s katerim sem bila v zvezi, da sem že skoraj razmišljala, da bi prenehala dobivanje z njim, ker na začetku se je tko ne 1x ampak ene parkrat, 3x ali 4x zgodilo.. da ni mogel seksat, ker je bil preveč živčen, baje se mu to sploh še ni zgodilo nikoli prej... tako da je bilo ene par neuspelih poskusov preden sva prvič..

. Pa ni fora, da bi bil neizkušen, je že bil v zvezi prej in imel št. spolnih partneric nekje podobno, lih malo višje od mene.. N sej po eni strani kjut, sem si pol razlagala, da sem mu bila tako zelo všeč.

Glede vere, sem se spomila, da sem imela eno kolegico, iz enih skupnih športnih dejavnosti ki je dtudi bila precej verna..
Imam pa sodelavca, lih tistega, ki sem mu simpatična, ki je tud neki veren malo bolj in to kar precej kontra od mene.. Vem pa da je enkrat hodil z nekimi ženskami, ki so bile prav crazy verne in me je res šokiralo, ko sem kakšne štorje slišala. Pa on karakterno deluje res tak v redu, simpatičen, ne vem, kje je take čudne ženske dobil..
Zdaj zadnji čas pa mislim, da tud on ima pri dolčenih stvareh bolj neverske poglede, npr. glede poroke vem, da se mu zdi poroka ali življenje na koruzi enakovredno in da so druge stvari pomembnejše, ki par držijo skupaj, ne poroka.. (Sklepam, da je imel tudi eno neg. izkušnjo s poroko in ločitvijo, ko je zelo verjetno ravno zaradi vere prehitro šel v poroko.. )