Napisal/-a hayley » 27. Nov. 2020 7:23
No moje osebno mnenje je, da si ti ful neizkušen z ženskami in zdaj take cvetke ven mečeš..
Pač ljudje nekje po 20, po 25 iščejo resno zvezo, kjer se ujamejo s partnerjem na vec nivojih, čustveno, karakterno ali iščejo partnerja za imet družino, ne samo za seks.. Če pa iščeš samo za seks, je prav da to poveš, daš vedet.. Drugače boš pač izpadel psiho Oz v drugih besedah, človek, ki ni čustveno zrel, ki je čustveno zaostal, ki nima sočutja, ki mu ni mar za ostale ljudi, gleda samo nase.. Takšnega človeka običajna oseba ne bi želela ne za partnerja, ne za kolega, prijatelja...
Tako kot ti misliš, da si preobčutljiv za fwb, se bi meni isto smilila ženska, ki bi hotela imet normalno zvezo in bi jo partner izbral samo zato, ker bi hotel seksat...
Ne vem a ti resno misliš tako kot napišeš ali je še kak komunikacijski sum vmes.. Za moje pojme je zelo nezrelo it v zvezo samo zato, ker bi rad seks. In je veliko bolj normalno imet casual sekse v takih primerih..
Nisi v sceni, kjer bi ženske seksale izven veze? Wtf.. Ne vem, skoraj vsi, ki niso v zvezi to počnejo najbrž.. Glede razglašanja, nobena ne bo to razglašala, to moreš sam do tega prit.. Pač deluješ, kot da pričakuješ, da se ti bo vse na pladnju prineslo.. In ženska in seks.. Sicer če bi res mislil it v zvezo samo zaradi seksa, po moje vsaka normalna ženska bi to pogruntala in bi samo kakšno s kup osebnih problemov lahko dobil..
Meni deluješ kot da ti manjka nek del socializacije ali bit malo več med ljudmi, imet več socialnih interakcij, tudi z ženskami.. In ne gledat vsake ženske kot, da je nevemkaksno čudo/vesolc..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?