sprejemanje njegove družine

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 17. Apr. 2008 9:24

No,sori če sem te s čim razjezla/užalila.Sam svoje mnenje sem povedla. :)
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 17. Apr. 2008 10:26

Evo ti se ne bi spremenila, druge pa hočeš spreminjat :roll:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Apr. 2008 18:59

Eh, js se resnično ne bi tok (!) obremenjevala s tem, kje živi familija mojga desca, pa magar kampirajo u garaži, spijo u banji in meditirajo na travniku pred blokom.

Ja, zdel bi se mi nenavadno, lahko čudaško, pač, tut komentirala bi sigurno kdaj (ne njim, fantu), ne bi se pa s tem na velko ubadala, sploh kr/če tm ne bi tut sama živela. In to zadnje se mi zdi zadostn razlog, da se u njihovo žiulenje ne bi utikala, saj ne u tolki meri, kt se ti, tamaragro.

Težko boš spremenila družino, k že leta deluje na tak način, pa tle ne gre za vece pripomočke in pečjakove navihančke namest zelenjave z vrta, ampak za bolj osebne težave "tašče in tasta". Če bi se njegova mama nate obrnila po pomoč, takrat bi ji lahko svetovala, ampak posegat u intimo družine, ne da bi si tega le-ta želela, se men ne zdi prou (tut če počneš to čist dobronamerno).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 17. Apr. 2008 21:02

te popolnoma razumem,mam zloooo podobno situacijo,sam da njim gre financno zlo dobro,kar je vcasih lahko se huje.
Povem pa ti da tukaj ne bos nic spremenila.Ce mu bos tezila ga bos izgubila.Edino kar lahko naredis je da si najdes dobro prijateljico kateri se bos lahko tu pa tam potozila.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 17. Apr. 2008 21:04

aja pa se nekaj-POPOLNOMA nic ni narobe s tabo ce te moti svinjarija-to je nekaj osnovnega-se zival ima rada cisto :wink:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 18. Apr. 2008 10:50

Kar se tiče tasta nimaš ti kaj narest razen, da potrpis ali pa gresta na svoje (to si pa napisala da trenutno ni mogoče).

Glede novega pohistva in tega da tasca samo govori, mogoce je pa preobremenjena in preutrujena še za neke projekte prenove...jaz imam čisto mejhno stanovanje in bi morala nekaj prenovit pa sem dokler sm mela eno (al pa včas clo dve) sluzbo pa treninge pa se en hobi pa še fax sam govorila da bom pa mi je vedno zmanjkalo časa, al sm pa čez vikend se rajš mal spočila.

Tko pr domači hrani mam jaz dva vidika, prvo je da tud meni domače mleko smrdi ne morm pomagat...sm pač očitno mestno bitje plus da že tko ne maram kej zlo mleka. Druga stvar pa je, da je hrana res zelo draga in bi bla jaz čisto vesela če bi kdaj dobila kakšne solate pa paradiznike pa ne vem kaj še vse. Bi mi prišlo prav.

Tud kar so ti rekli, da ti kuhaj se strinjam..starejsi ljudje imajo pač neke svoje navade in neke svoje recepte, ki so pač iz časov ko so ljudje ful delali na polju, ko je bilo važno da se preživi itd. Vpelji ti novosti, ponudi se 1x na teden da boš ti kuhala pa je problem rešen.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]