Spoznavanje nasprotnega spola
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
- jenna.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
hmm jst mislim, da se pri človeku že takoj vidi če je zainteresiran za pogovor al ne, pa tudi že po odzivu to lahko sklepaš..če se ti bo nasmehnil ko ga boš vprašala za svinčnik ali pa kaj drugega, takoj veš, da ni nek zaprt človek pa tudi bolj sproščeno bi bilo use skupi:) se mi pa zdi da imaš na predavanjih več možnosti za pristop kot pa kje drugje,na ulici npr. usaj sama nebi vedela kaj nardit, bi bla verjetno v isti situaciji kot ti;)
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
jenna. napisal/-a:hmm jst mislim, da se pri človeku že takoj vidi če je zainteresiran za pogovor al ne, pa tudi že po odzivu to lahko sklepaš.
Se zelo strinjam. Samo kljub vsemu nekateri ljudje preveč plašno pristopijo in potem človek res ne ve, kaj bi se pogovarjal z njimi, zato se eni pogovori (pre)hitro končajo.
Glede nasveta avtorici pa: On je tvoj sošolec, zakaj bi ga torej tepla s torbico po glavi? Ogovoriš ga normalno, kot bi to storila z drugimi sošolci in sošolkami. Usedeš se zraven, vprašaš ga, če ve kdaj bo kolokvij, vaje (nekaj pač), malo pokomentiraš profesorja, potem pa rečeš, da so tale predavanja čisto preveč dolgočasna in če bi ti delal družbo na kavi. Če že tako prihaja samo včasih na faks, bo gotovo izpustil predavanje in poletel na kavo, če si mu vsaj malo simpatična. Če pa ne bo hotel it, potem pa itak veš, kje si. Poleg tega niti malo ne boš izpadla obupana, pa tudi obtožiti te ne more, da se zanimaš zanj, ker konec koncev vsi vemo, kako neprijetno je sedeti na nekaterih predavanjih. No evo, in ga že poznaš, potem pa od tu naprej.
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
mene tut neki zanima. dans sm spoznala enega ki skupi hodiva na jogo. jaz sem dans bla v bistvu prvič, in ko je blo konc smo šli na kavo. z njim sem se ful ujela, pol sva šla še skup na trolo...vprašala sm ga če bo mel ta tedn še kej cajta za pijačo, in sva si zmenjala cifre.torej zdej me zanime, ker mi je res ušeč in je čisto nasprotje tipov ki sem jih do zdej spoznavala, a lohk jst njemu pišem npr. že dans zvečer, al pa jutr, če ga jst prva povabm na to kavo, al naj raj počakam da on men piše? drgač sva si pa ful podobna, oba sva mirna, mava podobne interese...
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
ninni_89 - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:jutri na tešče mu napišeš sms: si kej žejen??? meni se kofetka...
torej jutr šele? ker jst sm ful nestrpna pr teh rečeh...še kašen drug predlog?
-
ninni_89 - Komunikatorka
punkie_ napisal/-a:in, kakšna je situacija danes?
no lihkar sem pršla iz 'zmenka', bla sva na sprehodu itd, bla sva na klopci v parku, v tem mrazu sedela in se pogovarjala skor 1 uro. tip mi je dejansko všeč tut po razmišljanju in značaju. in mi je v bistvu prow malo bad ker nevem... on je ful resen in je reku da se boji kej narest ker bi jutr ful razmišlal o tem ker pač ni tak tip ki bi mu blo useeno jutr. uglavnem nevem jst nočm pač prtiskat, sej je simpatičn sam sm tut zmedena u bistvu je reku da če mu ne bi bla ušeč sploh ne bi bil dans z mano na pijači. ma nevem...reku je pač da on ne bi zdej mel neki resne punce itd... eh nevem mal sm slabe volje no
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
je povedal zakaj ne bi mel resne punce?
zakaj je to tako pogost stavek pri tipih??
no ja, vsaj jasno ti je povedal...
zakaj je to tako pogost stavek pri tipih??
no ja, vsaj jasno ti je povedal...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
ja, sam s to razliko, da ko to rečemo, ne bo ne seksa, ne veze...
ko pa vi to rečete, veze ne bo, seksali pa bi...
ko pa vi to rečete, veze ne bo, seksali pa bi...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ninni_89 - Komunikatorka
pa ne sej po moje pač ni mislu tko da pač prow ne. ni prow uno zavrnu, niti ga nism prašala je kr sam začel o tem... sam škoda. aja mel je pa ne bi ker je lihkar z eno končal... in ja je to ful pogost stavek pr tipih
-
delusional - Cosmopsiho
nini_98, tip naj bo samski vsaj eno leto in naj nima za sabo 5 ali 7 letne veze.
Horus, ne vem ali samo jaz spoznavam take klošarje ali kaj, ki jim je težko že sam en drink plačat.... samo dandanes na veliko in brez seksa častijo samo še budale.
Horus, ne vem ali samo jaz spoznavam take klošarje ali kaj, ki jim je težko že sam en drink plačat.... samo dandanes na veliko in brez seksa častijo samo še budale.
Zadnjič spremenil delusional, dne 02. Dec. 2009 0:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]