Spoznavanje nasprotnega spola
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Lotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2009
No, jaz sem zadnjič na troli slučajno spoznala enega simpatičnega fanta, pač vprašal me je, če mam za razmenjat po 1 € za trolo in sem na srečo mela pa sem mu razmenjala. Na lep način je vprašal pa nič bil vsiljiv, pa pol me je še nekaj v zvezi s trolami spraševal in mi je bilo prav bad, ko sem mogla na naslednji postaji izstopit. Problem je v tem, da se najdejo fajn fantje, ampak valda da se na troli ipd. v okoliščinah ne bo razvila oh in sploh debata, da ga še kdaj lahko vidiš.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
red_rose napisal/-a:^^ane sem mela en dolg post za njega, pa sem si premislila...Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:zato pa razmišljam veliko bolj odraslo in odgovorno kot pa kerkol 25 letnik
no ja sej me poznate in veste vse o meni...
mislim pa da imate vsi veliko večje probleme sami s sabo kot pa jst...tko da...
- wentaholic babe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: The World
živjo!
imam eno vprašanje...
na faxu mam enga sošolca, k ga vidim sam 3x na teden, ker ne hod neki na predavanja, hodi samo na vaje.. no, in zelo me mika ,da bi ga spoznala.. ne druži se z nobenim tam. me pa tudi zelo privlači ne vem ravno, če sem mu jaz všeč...
rada bi nek nevsiljiv način kako bi se mu približala mislim,da mu ne dajem ravno vtisa, da mi je všeč, saj sem se do sedaj opekla pri kazanju čustev do tipov... in me je zdaj vedno strah pokazat preveč, ker mi do zdaj nikoli ni bilo usojeno z nobenim.. deluje mi bol zadržan, no, pa tudi sama sem bolj taka..
mela sem v mislih, da bi ga na pred razredom po pomoti udarla s torbico in se seveda na široko opravičevala, se poskušala smejati...itd..
prosim vas za kak simpatičen pristop
imam eno vprašanje...
na faxu mam enga sošolca, k ga vidim sam 3x na teden, ker ne hod neki na predavanja, hodi samo na vaje.. no, in zelo me mika ,da bi ga spoznala.. ne druži se z nobenim tam. me pa tudi zelo privlači ne vem ravno, če sem mu jaz všeč...
rada bi nek nevsiljiv način kako bi se mu približala mislim,da mu ne dajem ravno vtisa, da mi je všeč, saj sem se do sedaj opekla pri kazanju čustev do tipov... in me je zdaj vedno strah pokazat preveč, ker mi do zdaj nikoli ni bilo usojeno z nobenim.. deluje mi bol zadržan, no, pa tudi sama sem bolj taka..
mela sem v mislih, da bi ga na pred razredom po pomoti udarla s torbico in se seveda na široko opravičevala, se poskušala smejati...itd..
prosim vas za kak simpatičen pristop
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
sam res....vrjetn te se podre
- wentaholic babe
- Sramežljivka
haha ka če bi ga ful mahnla s torbico polno stvari...?
glede punce pa nisem ziher k ga niti ne videvam po faxu, sam kolko sem ga je bil z enim drugim tipom...
sem pa zadnjič mal vlekla na uho ko se je menu z enim po mobiju, če je bla slučajno kaka punca... sam ni nič tko omenjen, da bi bla
glede punce pa nisem ziher k ga niti ne videvam po faxu, sam kolko sem ga je bil z enim drugim tipom...
sem pa zadnjič mal vlekla na uho ko se je menu z enim po mobiju, če je bla slučajno kaka punca... sam ni nič tko omenjen, da bi bla
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
vseeno ti priporocam da se prej pozanimas....da ne bi ksne stale delala....
uglavem ce je samski....good luck
uglavem ce je samski....good luck
- wentaholic babe
- Sramežljivka
no, sj ga nebi neki vabla takoj na zmenk, ampak kot kolega se pa lahk spoznam pač z njem, ne da bi mu mešala štrene z punco če jo ima?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zakaj bi pa delala kakšno sceno, če bi ga samo vprašala kaj ali če bi pogovor stekel? Saj to je pa ja normalno in vsakdanje, ne glede na to, če je kdo od njiju zaseden. Če se bosta med pogovorom ujela, pa bo že sčasoma spoznala, če je samski ali ne.
wentaholic babe, ne poskušaj tega s torbico... raje ga recimo vprašaj, če je frej plac zraven njega, se usedi in ga vprašaj, če ima kakšno rezervno pisalo ali pa če je bil zadnjič na predavanju/vajah, ker ti nisi bla in te pač kao zanima kaj si zamudila. Po moje ne morš falit.
wentaholic babe, ne poskušaj tega s torbico... raje ga recimo vprašaj, če je frej plac zraven njega, se usedi in ga vprašaj, če ima kakšno rezervno pisalo ali pa če je bil zadnjič na predavanju/vajah, ker ti nisi bla in te pač kao zanima kaj si zamudila. Po moje ne morš falit.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Če pa govoriš totalne neumnosti. Poleg tega si smesen s svojimi posti, ki se vlečejo kot jara kača brez poante, druge kot samohvala.Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:mislim pa da imate vsi veliko večje probleme sami s sabo kot pa jst...tko da...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
hja ni nujno, je pa nek povod k temu in če ga vprašaš še kaj drugega (če ravno on ne začne) se da razvit pogovor. razen če se dnevno srečujete več ali mn s takimi ljudmi, ki se po tem obrnejo vstran ali začnejo brat knjigo al karkol pač. ne vem men je še skos ratal razvit kašen pogovor in je beseda stekla. drugič, če ne druzga smo se vsaj pozdravili.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov