Spoznavanje nasprotnega spola

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 17. Okt. 2009 18:10

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ja vse je odvisno na kakšen folk naletiš...

jst nism za zmenkarije prek neta zato, ker človek prek neta ne kaže čustev oz. ne moreš vedeti ali je to zaigrano ali je to resnica..

To pa ni res...niso vsi isti! Ti bi mogoče tko napisal ampak eni pa pišejo resnico in to lahko izveš če se spoznaš z njim(osebno)!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 17. Okt. 2009 18:14

ja itq...jst se ful rad lažem ;)

in kako ti veš a jst resnico pišem ali pa lažem oz. ali imam dobre namene ali slabe???...

če ti pa po pravici povem...pa nimam nobene potrebe po laganju osebam še posebaj na forumu.

ja če se spoznaš z njim osebno...jst sm govoru za INTERNETNO spoznavanje!!

in še enkrat ti napišem, ODVISNO NA KAKŠEN FOLK NALETIŠ!!!!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 17. Okt. 2009 18:17

Mene pa sploh ne zanim ali ti pišeš resnico ali laž! Jst sm svojega spoznala prek neta pa je govoril čisto resnico! Ker sm se tudi sama prepričala!

To pa ja, ODVISNO JE OD POSAMEZNIKA!!!!!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 17. Okt. 2009 18:20

si pač mela srečo, hvala bogu ane?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 17. Okt. 2009 18:21

:P
Uporabniški avatar
Sweet Lotty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Lotty » 17. Okt. 2009 18:24

Res je, šele po prvem oz. kasnejšem srečanju izveš koliko od napisanega je resnica. Nekdo, ki zna obračati z besedami in se zna izražati, hitro pritegne punco, če ji je všeč še vizualno, jo ima že okoli mezinca. :wink: To res ni nobena umetnost, zato je preko interneta spoznavanje res težje, čeprav valda tudi v RL naletiš na take posameznike.

Ne vem no, meni se zdi spoznavanje preko interneta (kljub nekaj srečnim zvezam, ki so se "rodile" po začetnem dopisovanju online) zapleteno oz. raje gledam človeka v oči, ko ga spoznavam. Čeprav tudi v živo ne moreš človeka takoj oceniti in ga popredalčkati, se mi zdi, da je vseeno lažje razbrati govorico telesa in tudi oči veliko povedo. :) Vsaj do zdaj sem znala oceniti ljudi, pri katerih mi je že na začetku nekaj "smrdelo".

Saj ne rečem, lahko se najdeta dva, ki sta do danega trenutka imela smolo pri spoznavanju nasprotnega spola oz. se ni z nikomer izšlo zaradi različnih namenov, ampak se mi zdi, da gre tukaj v veliki meri za loterijo.

Na faksu imam fante, tudi med sošolci. :wink: Ampak nas je v predavalnici reees ogromno, tako da se z zelo malo osebno poznamo oz. so bolj vsi pogrupirani po skupinicah. Kot pravim, večina se jih drži starih znancev oz. kolegov. Jaz sicer nimam težav s spoznavanjem novih ljudi, ampak na faksu vlada neko zamorjeno vzdušje. :? Večinoma se družim s folkom iz višjih letnikov, pa še to je pretežno ženska populacija. :D
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 17. Okt. 2009 18:26

skratka lotko ali lotto...vesel bi bil če bi zadel katergakol od navedenih :D

bodi pozitivna, nasmejana fantu ki ti bo všeč se nasmehni...če bo pršou do tebe OK če pa ne bo je pa pussy al pa glup k noč :P

hmm...preveč negativne energije še tebe naredi negativno...misli na rožice in mavrice :D pa bo takoj pozitivna energija :P

fax ki so predvsem punce :D mmmm mogoče ti usoda hoče povedat da morš bit lesbian :P hecam se :P mal me cufa

kajenje resno škoduje vašemu zdravju in ljudem okoli vas :P
:juggle: :freude:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Okt. 2009 21:41

kaj se bosta zmenila ali ne? :D
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 17. Okt. 2009 21:44

zanimive ljudi lahko spoznaš na internetu.. :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 17. Okt. 2009 21:45

Jst sm ih že par spoznala :D
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 17. Okt. 2009 21:46

tudi jaz :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 17. Okt. 2009 22:20

:biggthumpup:
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Volcjikamen » 17. Okt. 2009 23:10

Nisem bral tujih komentarjev, ampak vseeno bi se rad vključil v debato.

Najprej treba omeniti eno stvar. Bari, diskoteke, kina itd... To so najbolj napačni kraj za spoznavanje ljudi. A resno mislite, da gre kdo tja z namenom, da spozna nekoga?? Nope. Tja se pride s svojo družbo in s svojo družbo se odide. Amen. Bi bilo lepo živeti 50 let nazaj, ko si šel na ples, ples dobil vedno in iz nekaj poskusov ni vrag, da se ne bi kaj izcinilo. Dandanes pač ni tako. Lahko pride kaj spontanega v smislu zaljubljenost ali kaj podobnega, ampak na to ni za računati, ker je to loterija.

Možno pa je, da bo recimo pred diskoteko mord akakšen fant, ki bo tam prav s takšnim namenom, kot ti. Ampak problem bo, ker ga TI ne boš opazila. Ker te bo to, da je sam odbilo, poleg tega pa saj veš "Fant mora narediti prvi korak..." Morda ga bo. Kaj pa če ga ne bo? Ti ga verjetno ne boš.

Moraš najti človeka s takšno željo, kot jo imaš ti. Ampak kje... To je zaj vprašanje.

Tudi raznorazni krožki pa te pizdarije... Tam je spoznavanje zgolj sekundarna funkcija. Dvomim, da gre kdo tja z nameno spoznavati.

O srečanjih za samske tudi nimam pojma, ampak vprašanje je koliko ljudi jih tako radikalno in fatalno jemlje, kot recimo ti. Kaj veš? Morda pa pridejo tja zaradi firbca pa jih potem ni več...

Internet se mi zdi pa dobra alternativa. Na koncu verjemite, da se jih bo največ preko tega spoznalo. Samo spet je vprašanje... Kje najti nekoga... Pa ne govorim o kompatibilnosti. Najprej je potrebno imeti zraven sebe človeka, ki ima takšno željo, kot ti... Kje ga najti pa nimam pojma. Vse je v vzajemno motivaciji. Ti si želiš in on si želi. Če tega ni, ni nič.

Portali za spoznavanje so pa takšen bullshit... Vsaka ženska ima v bistvu napisano, da je simpatična nebesno znamenje in da kupi najboljše blagovne znamke...

Kako je z moškimi ne vem, ker za njimi ne gledam. :D

Tudi to ni res, da se vsi internetni osebki pretvarjajo in da niso resni. To je tako, kot v resnici. Imamo iskrene in neiskrene ljudi.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Uporabniški avatar
Sweet Lotty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Lotty » 18. Okt. 2009 9:24

Volcjikamen napisal/-a:Internet se mi zdi pa dobra alternativa. Na koncu verjemite, da se jih bo največ preko tega spoznalo. Samo spet je vprašanje... Kje najti nekoga... Pa ne govorim o kompatibilnosti. Najprej je potrebno imeti zraven sebe človeka, ki ima takšno željo, kot ti... Kje ga najti pa nimam pojma. Vse je v vzajemno motivaciji. Ti si želiš in on si želi. Če tega ni, ni nič.

Se strinjam. Ni dovolj, da si želi samo eden, zato je iskanje nekoga s podobnimi nameni hudičevo zahtevno. :D

Portali za spoznavanje so pa takšen bullshit... Vsaka ženska ima v bistvu napisano, da je simpatična nebesno znamenje in da kupi najboljše blagovne znamke...

To sem tudi sama opazila, ko sem malo pregledovala en tak portal. Kot da nakupovalne navade povedo kaj o določeni osebi. :gruebel: Poleg tega (govorim iz izkušenj, ko sem pred časom bila prijavljena gor) ima marsikdo napisan zelo lep opis, tak, da te gane in prav nič ne sliči na lezenje v rit ženskam, potem, ko pa ga kontaktiraš, pa je zgodba povsem drugačna. Kot da bi pisal neki čisto x osebi. :? Očitno nekateri obvladajo prelevitev v drugo osebo. Če nekaj napišeš, stoj za tem.

Tudi to ni res, da se vsi internetni osebki pretvarjajo in da niso resni. To je tako, kot v resnici. Imamo iskrene in neiskrene ljudi.

Itak, samo selekcija je zaj*bana in vzame veliko časa in tudi nekaj živcev. To za sabo potegne še skorajšnji obup. :D
Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ~lucka~ » 18. Okt. 2009 10:38

Volcjikamen napisal/-a:Najprej treba omeniti eno stvar. Bari, diskoteke, kina itd... To so najbolj napačni kraj za spoznavanje ljudi. A resno mislite, da gre kdo tja z namenom, da spozna nekoga?? Nope. Tja se pride s svojo družbo in s svojo družbo se odide. Amen. Bi bilo lepo živeti 50 let nazaj, ko si šel na ples, ples dobil vedno in iz nekaj poskusov ni vrag, da se ne bi kaj izcinilo. Dandanes pač ni tako. Lahko pride kaj spontanega v smislu zaljubljenost ali kaj podobnega, ampak na to ni za računati, ker je to loterija.

Možno pa je, da bo recimo pred diskoteko mord akakšen fant, ki bo tam prav s takšnim namenom, kot ti. Ampak problem bo, ker ga TI ne boš opazila. Ker te bo to, da je sam odbilo, poleg tega pa saj veš "Fant mora narediti prvi korak..." Morda ga bo. Kaj pa če ga ne bo? Ti ga verjetno ne boš.

hmm s tem da so bari, diskoteke itd... najbolj napači kraji za spoznavanje se ne strinjam čist. vsaj kr se tiče mojih lastnih izkušenj je kr neki takih ljudi ki pridejo na žure s takihm razlogom. in včasih so mi prov zoprni, pa nočem nobenga užalt, ampak enostavno jim nemor mdopovedat da s te moke pa nebo kruha. no sej hvalabogu niso usi taki :)

To, da mora fant narediti prvi korak pa je že mal zastarelo. seveda usaka punca vedno potihem upa da bo on prvi pristopil do nje, sam realnost je čist drugača. žal so taki časi mimo :( tko da velikokrat kr sama naredim prvi korak, čeprav imm tudi jaz ta problem s samozavestjo :) bi blo zelo lepo, če bi blo več takih fantov, ki naredijo prvi korak :)

na faksu pa je tudi res da so same skupince, seveda izolirane :S

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov