Spoznavanje nasprotnega spola

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Okt. 2009 21:45

še lotko čakamo, kaj poreče na to... :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 16. Okt. 2009 8:59

Se strinjam s tem da se več al manj vsi (ne sam tipi) gibljemo v istih krogih. Js mam trenutno 3 različne družbe in to zto k uživam spoznavat nove ljudi, menjat krog,..

Poznam enga k je lep za dol past, seznam oboževalk je tko doug da bi ga pomoje brala 3 dni in tip pr skor 24ih ni še mel punce. Zadnjič sm zvedla od njegove kolegice, da je to zto, kr se tip ne trudi. Če hoče ženska bit z njim se more DOBESEDNO obešat po njemu.. Js pa nism taka.
če kdo pristopi do mene sm itak prijazna, kr sm odprta za vse, ne gledam osebe postrani.

Tisto z alkotom je pa res.. 2 moja sošolca sta zuni najbolj družabna tipa, celo objela sta me, mi ponujala pivo, se obešala po meni itd.. V šoli pa se skozi držita en drugega in če ju karkoli vprašam me postrani gledata, včasih ju je celo sram oz. neprijetno.. Ja fak, kašna razlika :D Tudi ko sta bla trezna sm ju beknla zuni in sta sam tam v krogu frendou pasivno sedela in čakala na čudež. In poznam ogromno takih osebkou.. OK, sej js sm tudi podivjana ko sm pod vplivom alkohola, trezna mi pa znese samozavest v minus, sam vseeno ni take razlike v obnašanju (da bi se trezna delala ku da človeka sploh ne poznam).

Ne hodim pa vn v upanju da bom koga ulovila, kr v klubih in podobnih krajih se že ve kašni ljudje oz. s kašnim namenom zahajajo tja. :wink:

Bo že pršu tapravi mimo, ne bom se trudla se upisat h 20im različnim športom, ne bom ogovorila vsakega bebca na busu, ne bom se izpostavljala, ne bom se nasmehnla vsakemu k gre mimo mene itd..
Sploh pa se js res težko zaljubim in tkoj iščem na človeku napake tko da, tudi če bi spoznala v tem trenutku milijon novih ljudi, ne vem če bi me 3 prevzeli. Če pa nism zaljubljena nimam kej bit v resni zvezi.
Uporabniški avatar
Sweet Lotty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Lotty » 16. Okt. 2009 9:54

Jochie, saj sem že napisala, da nisem naklonjena spoznavanju preko interneta. ;D

Me myself and my ego: seveda upam na nek način, da bom mogoče pa le spoznala koga v klubu ali običnem lokalu, ko pa drugje ni velikih možnosti, da spoznam koga. Vseeno pa, kot sem že napisala v enem postu, zahajam tudi na druge place in z drugimi ljudmi. Nisem skos v družbi punc. S tem da če grem ven s kolegi in mogoče kakšno punco ali dvema, mi občutek pravi, da me drugi moški še bolj ne "obrajtajo", ker se smatra, da je kateri izmed fantov v družbi moj fant ali da smo pač zaključena družba, ki se je prišla zabavat sama. :?

OK, na borilne veščine se ravno nimam namena vpisati, kakor tudi ne na kakšne podobne športe, ker me pa zanimati vseeno mora dotična stvar. :D Kaj mi pomaga cela četa fantov okrog mene, ko pa bom trpela (tako psihično kot fizično), ker mi ne bo kul ta šport? :P Tudi kakšen fitnes ipd. odpade, ker se trudim, da se rekreiram v naravi, ne pa da bom plačevala za nekaj, kar lahko doma naredim zastonj. Poleg tega sem dobila v fitnesu enkrat občutek, da tja zahajajo samo nabildani tipsoni, ki kar čakajo na potrditev punce v smislu kakšne bicepse ima ali pa si ogledujejo ženske kot da bi bile izložbene lutke. :roll:

Tudi ko grem v klube ne zahajam vedno v take, kjer vrtijo več ali manj podobno glasbo in kjer bi se zbirali več ali manj isti ljudje. Enkrat grem nekam, kjer vrtijo house, electro, pač na plesno glasbo, drugič gremo kam, kjer vrtijo komercialo... s tem, da mi ni za iti ravno v vsak diskač, ker ne moreš niti mirno plesati, da o populaciji in mentaliteti obiskovalcev ne govorim. :wink:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 16. Okt. 2009 10:31

Sweet Lotty napisal/-a:Jochie, saj sem že napisala, da nisem naklonjena spoznavanju preko interneta. ;D

Poskusi, mogoče te bo presenetilo(pozitivno) :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Okt. 2009 10:41

Sweet Lotty napisal/-a:Jochie, saj sem že napisala, da nisem naklonjena spoznavanju preko interneta. ;D

potem pa povej, kje se boš nahajala na določen dan ob določeni uri, pa se bosta v živo spoznala....

najbolje je, da poveš, da boš brala Delo, imej ga pa narobe obrnjenega. tako mu boš dala temo za vzpostavitev kontakta: Gospodična, vi morate biti pa zelo pametni, ko lahko berete narobe obrnjen časopis... :D
Uporabniški avatar
Sweet Lotty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Lotty » 16. Okt. 2009 10:43

:lach:
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 16. Okt. 2009 10:47

[quote="Sweet Lotty"]Forum spremljam že nekaj časa, a še nisem zasledila podobne teme, zato sem se jo odločila odpreti kar sama.

Opazila sem, da se dandanes (sliši se smešno, a nevermind) spoznavanje nasprotnega spola odvija v zelo omejenih okoliščinah oz. že nasploh počasneje pride do spoznavanja oz. začetnega stika. Zdi se mi, da je folk (ker sem ženska, pač govorim za moške) večinoma dokaj zaprt vase. S tem ciljam na to, da moški raje spoznavajo ženske, ki se gibljejo v njihovi družbi, četudi le-ta šteje majhno število prijateljev. Kot da ne upajo pogledati izven teh okvirjev. Nekako se mi zdi, da se počutijo varne samo v zavetju ljudi, ki jih poznajo, mogoče si kaj več upajo le, če imajo ob sebi še prijatelja. Če ga nimajo, si upajo pristopiti samo pod vplivom alkohola, kar se največkrat konča kot polom, saj zaradi tega izpadejo po domače povedano kreteni in se ne pokažejo v pravi luči. :?

to je pa zaradi tega ker ce moski pristopi do zenske, tvega da ga ta zavrne v smislu "eh kaj si pa ta misli da je" in to naredi tak udarec na mosko samozavest, ego da ne vem ce lahko kaj se bolj boli.

Zato ker ce zenska ogovori moskega bo moski takoj za pogovor pa take stvari, ker jo je ubistvo ze oznacil za potencjalni f**, ker je ppistopila do njega pomenida se nekako zanima za njega in on je gotovo za.
Uporabniški avatar
Sweet Lotty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Lotty » 16. Okt. 2009 11:26

Hm, to je sicer res, ampak saj se vsi bojimo zavrnitve. :) Oboji smo na istem, le da se je pač v davni preteklosti zasidrala ta "navada", da moški pristopi k ženski, čeprav meni osebno to ni nekaj, kar mora biti tako in pika. Jaz osebno (za razliko od kakšnih prijateljic) imam pogum, da pristopim k nekomu in se začnem pogovarjati, ampak ne, če ga sploh ne poznam, pač pa če se taisti tip pogovarja s kom, ki ga jaz poznam in smo kje zunaj zvečer, pa se pač začnem pogovarjati ane. :wink: Ne vem pa, kako namigniti, da mi je všeč. Zato se vedno izjalovi vse skupaj ali pa se izkaže, da tip ni r od resnega. :? Četudi se recimo tistih nekaj minutk na čiku zunaj pogovarjamo in četudi se smejemo, zaštekamo in vse to, gre tip nazaj k svoji družbi... Ne vem, neka omejena miselnost ali kaj jaz vem. :nixweiss: Saj ven hodimo ravno s tem namenom, da se imamo fajn in da spoznamo nove ljudi. Ker če bi želeli žurati samo z izbrano družbo, bi itak naredili žur pri kom doma ane.

Kar se tiče mojega izgleda oz. stila, se ne bi ravno uvrstila med pretirano spedenane bejbe, vseeno pa pač dam veliko na videz (pri sebi), ker se potem tudi bolje počutim. Dvomim, da dajem vtis zadržanega oz. hladnega dekleta, h kateremu se moški (taki prijetni in normalni) bojijo pristopiti, tudi z gručo punc nisem nikoli obdana (največ dve, tri gremo skupaj ven, včasih še par kolegov). Mislim, da delujem urejeno, a se obnašam preprosto. Daleč od tega, da bi se nosila. :) Tega še nisem niti nikoli slišala od nikogar, da bi imel tako mnenje o meni.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 16. Okt. 2009 11:54

Sem bla kar nekaj časa samska potem pa sem le našla mojega lubija ali pa on mene kakorkoli.
Prišla sem na salsa žur s prijateljico on in njegov frend sta bla že tam in naju je povabil da prisedeva k njima. Takrat je preskočila iskrica (z moje strani) seveda sva cel večer preplesala skupaj vendar je bla še dolga pot do tega kjer sva zdaj ampak se je splačalo :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 16. Okt. 2009 13:23

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 16. Okt. 2009 14:23

horus lol...

Jochie - ta s časopisom je huda :D hahahaha XD

ti jst povem kako namignit da ti je všeč....glej ga v oči in se mu nasmehni, mežikni, če bi meni punca kej tazga nardila bi stopu do nje,ampakk ne takoj...nekaj časa bi počaku in pol bi jo presenetu ko nebi bila tolk pozorna :D

sam to v klubih kot je punca rekla...prihajajo vsi samo z namenom da dobijo...po domače povedano fukfehtarji... mi pa tut v klubih ni všeč to...pogovarjata se 5min in se že žvalita na polno...kako veš da ti bo z njem kul???

še sam veliko kolesarim v naravi in priznam da videvam vsak dan vse več in več punc ki se sprehajajo s slušalkami v ušesih...v prazno se mi res ne ljubi govort ker pol bom izpadu da sem en psiho ki se pogovarja sam s sabo :D

sam zdej je premraz zame...čakam na pomlad :D mogoče bo takrat kaj več sreče :P lolo

sej bo počasi ;) lahko pa potrdim da dobra volja v človeku in pozitivna energija kar privablja ljudi okoli tebe...sem bil prijetno presenečen :D

lep pozdrav
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Okt. 2009 19:04

Sweet Lotty napisal/-a:Zdaj se bo sigurno našel kdo, ki bo spet naštel seznam dejavnosti, kaj je treba početi (prihranite mi s tem sranjem), da najdeš sorodno dušo oz. pač potencialnega partnerja, da je mogoče celo z mano kaj narobe :D

Tvoje razmišljanje mi je všeč in se mi ne zdi z njim nič narobe. :)

Sweet Lotty napisal/-a:Se bo našel kdo tukaj, ki je spoznal boljšo polovico na zanimiv in drugačen način, z drugačnim pristopom (pa če je to pri menjavanju pnevmatik :D)

Midva z ženo sva se spoznala prek bivšega foruma Spolnost.com. Po kakem mesecu občasnih zasebnih sporočil sva prešla na chat, si izmenjala slike, se slišala po telefonu, se pogovarjala več ur, se naslednji dan dobila v živo, in od takrat naprej sva skupaj.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 17. Okt. 2009 17:46

vse se da, sam če se hoče ;)

kjer je volja, je tam tudi uspeh :P
Uporabniški avatar
Sweet Lotty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Lotty » 17. Okt. 2009 17:51

No ja, to je malo lažje napisati kot pa je potem tudi dejansko v praksi. Sem že bila na enem takem portalu prijavljena in čeprav sem imela napisano, da iščem resno zvezo in so se mi javljali v glavnem sami taki, ki so bili podobnih namenov, je na koncu vedno bilo pomanjkanje interesa z njihove strani, z nekaterimi pa se nismo ujeli v pogovoru (različne vrednote itd.). :?

Zanimivo, da je interes po tem, ko smo si izmenjali slike, bil velik, potem ko pa sem zavrnila takojšnje povabilo na kavo, ampak sem človeka želela najprej preko dopisovanja spoznati, se ni več odzval. :roll:

Očitno imajo nekateri kljub samooklicani resnosti težave s potrpljenjem oz. hočejo vse na silo, kar mi tudi dosti pove o posamezniku - da potem takem le ni tako resnih namenov kot je napisal, da je.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 17. Okt. 2009 18:02

ja vse je odvisno na kakšen folk naletiš...

jst nism za zmenkarije prek neta zato, ker človek prek neta ne kaže čustev oz. ne moreš vedeti ali je to zaigrano ali je to resnica....jst lahko tle napišem kakšni punci vse kar ona hoče slišat in se bom njej zdel princ na belem konju v realnosti bom pa čist tretja oseba...

sej se ne čudim da pol noben več ne reagira na nasmehe in podobne "kažem ti da si mi všeč" fore...

a na faxu pa nimaš nobenih fantov al kako?

se pa strinjam s tem, lažje je napisat (govort) kokr pa narest ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]