Spoznavanje nasprotnega spola
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Selinchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
- Kraj: Štajerska
Sweet Lotty napisal/-a:Hja, začaran krog ane. Ni mu videti konca se mi zdi... Me prav zanima kakšen bo odziv. Se bo našel kdo tukaj, ki je spoznal boljšo polovico na zanimiv in drugačen način, z drugačnim pristopom (pa če je to pri menjavanju pnevmatik ) ali ste vsi spoznali svoje "lubije" (joj kako ne maram teh oznak - pomanjševalnic ) zunaj med vikendom, preko svoje najboljše prijateljice, sestre, brata ipd. scenarijev? Zeeh. Ne mislim zdaj na izvirnost pristopa, ampak na to, ali je katera izmed punc tukaj že doživela drugačen pristop, na najbolj nepričakovanem mestu in ob nepričakovanem času? Da ni bilo čutiti tiste povprečne slovenske sivine? Kaj pa punce, vas je kaj takih, ki naredite prvi pristop (pri popolnoma neznanem fantu) in kako to izgleda? Enostavno nimam "jajčnikov" za kaj takega, čeprav sem zgovorna.
Heh, zanimiva tema. Am... v bistvu ne vem, koliko je to standarden način, ampak dosti ljudi sem spoznala preko spleta, tj. msn, netlog npr., ipd. Se je pa že zgodilo na morju, da smo šli zvečer v mesto z družino (kakšne 5 let nazaj) pa me je pričel prodajalec vabiti ven kar vpričo moje mame .... v bistvu je njo vprašal, če me lahko pelje ven, preden je mene. Drugače pa je standard preko prijateljev, ker je tipom lažje, da ne rabijo narediti prvi korak, ampak rečejo kolegu: "Daj ji povej bla bla ...". To je prosto rečeno kul za tipe brez jajc. Ker če si ne upa priti do tebe in te sam zahaklat, kaj bo šele kasneje .... Vglavnem, ni to zelo v redu, razen če govorimo o 14/15/16letnikih.
Drugače pa vsepovsod vlada neka povprečna sivina. Mi je pa smešno, da jaz če sem šla ven, sem se šla zabavat in plesat ... kolegi pa predvsem punce iskat. In pač pol je logično, da se ga zunaj nacedijo (kapljica za pogum ) in pol tako vrebajo .... standard. To meni tudi ni všeč, samo kaj češ.
Imam pa srečo, da si moj fant veliko upa in čeprav sva se nekako seznanila že preko msn-ja prej, je on zunaj pristopil do mene in ves čas on vodil akcijo. Tako da se nimam kaj pritoževat .... pa še tak srček je
:bussi:
Drugače pa so vse ženske ful proti prvemu koraku ... in iz mene se je kolegica celo norca delala. Samo meni je res vseeno. Če mi je bil tip všeč, sm šla do njega. Kaj, mogoče te še ni opazil, pa ga ti opozoriš nase...Že itak je težko najti the perfect match, ne pa da ga vidiš, a ga zard ponosa pustiš oditi. Pol si kratkomalo neumna . Tako da ja....ženske, kar v napad! Saj tipom to ful laska .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov