Spoznavanje fantovih staršev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Sm hotla napisat v temo "Spoznavanje ozje druzine" (al tko nekak je bil naslov teme), pa je zaklenjena. Ce slucajno obstaja ze ista, odprta, se opravicujem.
V glavnem, fantove starse sm ze spoznala cist slucajno, na eni zurki in z ocetom se vidva vsak teden na fantovih tekmah. No, zdej bi pa fant rad, da bi sla j njim domov, da bi pac kao "uradno" spoznala familijo. Zanima me, kake mate vi izkusnje s temi spoznavanji starsev, a se spodobi kej prinest al kako? Namrec, js nism
bla nikol lih za spoznavanje starsev, ker tko resne veze, da bi to hotla, se nisem imela. Moja mami mi tipo v glavo, da se spodobi da kej prinesem, ker grem prvic tja, ampak js sm cist zgubljena kako naj bi to zgledal.
Bom zlo vesela kaksne koli izkusnje v zvezi s tem
V glavnem, fantove starse sm ze spoznala cist slucajno, na eni zurki in z ocetom se vidva vsak teden na fantovih tekmah. No, zdej bi pa fant rad, da bi sla j njim domov, da bi pac kao "uradno" spoznala familijo. Zanima me, kake mate vi izkusnje s temi spoznavanji starsev, a se spodobi kej prinest al kako? Namrec, js nism
bla nikol lih za spoznavanje starsev, ker tko resne veze, da bi to hotla, se nisem imela. Moja mami mi tipo v glavo, da se spodobi da kej prinesem, ker grem prvic tja, ampak js sm cist zgubljena kako naj bi to zgledal.
Bom zlo vesela kaksne koli izkusnje v zvezi s tem
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz se spomnim, da smo se prvič dobili na kosilu v eni gostilni. Bolj kot to, kaj bom prinesla ali da bi jih obdarovala s čim, me je skrbelo to, kakšen vtis bom naredila na njuju...na koncu smo se imeli prov luštno, njegovemu očetu pa je bilo full dobr to, kr znam fajn roko stisnit.
Prvič pa sem darilo za njuju prinesla v času božičnih praznikov: njemu vino, njej najljubšo bonbonjero. Drugo leto rožo ipd...
Mi pa ni padlo na pamet, da bi prvič ,ko sem jih vilda, kaj prinesla za njih. Mogoče zato, ker smo se dobili nekje odzunaj in ne pri njih doma. Pa še fant mi je reku, naj ga ne serjem.
Prvič pa sem darilo za njuju prinesla v času božičnih praznikov: njemu vino, njej najljubšo bonbonjero. Drugo leto rožo ipd...
Mi pa ni padlo na pamet, da bi prvič ,ko sem jih vilda, kaj prinesla za njih. Mogoče zato, ker smo se dobili nekje odzunaj in ne pri njih doma. Pa še fant mi je reku, naj ga ne serjem.
-
Mi smo se ze tud spoznal, tko da prvi vtis sm ze nekak nardila Mami sm sicer vidla sam 1x, z ocetom pa, kot sm rekla, se vidva vsako nedeljo na trkmah. In je prav fajn k se skupi jeziva na sodnike hehe
Ampak sej pravim, tko uradno pa res nimam pojma kako naj bi zgledal. Tud js nism mela namena nc nosit sej niti ne vem kaj, ce ju ne poznam tok, da bi vedla kaj kupit. Ampak pol mi je mami zacela s tem. Vrjetn so to tko nekoc delal hehe
Ampak sej pravim, tko uradno pa res nimam pojma kako naj bi zgledal. Tud js nism mela namena nc nosit sej niti ne vem kaj, ce ju ne poznam tok, da bi vedla kaj kupit. Ampak pol mi je mami zacela s tem. Vrjetn so to tko nekoc delal hehe
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
Če ste se že spoznali pol ti ni treba nič nosit pomojem... sej tud drugače ne, razen če se ti zdi da bi blo primerno (za take primere ti vedno ostanejo neosebna darila kot je bonboniera, kava, buteljka vina). pač majhna pozornost.
js sem fantove starše spoznala tako da me je pripeljal domov ravno na mamin rojstni dan in sem takrat samo njej nesla eno malenkost.
js sem fantove starše spoznala tako da me je pripeljal domov ravno na mamin rojstni dan in sem takrat samo njej nesla eno malenkost.
-
Harlow - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2011
Meni se zdi, da s tem da kaj prineseš res ne moreš falit. Če je pri njih naprimer taka navada bo ok, pa tudi če ni, bodo veseli. Tako da jim nesi kakšno buteljko ali pa kaj podobega pa je to to
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
-
Harlow - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2011
s0nckic4 napisal/-a:speci eno simpl pecivo pa prinesi zraven. če znaš pa kaj težjega. ownaš mamo takoj
edit: vesna, sej na teh prvih srečanjih se vedno prilizuješ. velja za obe strani.
O sam res Dobra ideja, sem čisto pozabla na to. Definitivno boljša ideja kot buteljka
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
-
to je pa res dobra ideja, spect bi pa znala kaj hvala sej mal se moram priliznit hehe
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^enako so tudi mene naučili doma.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Jst še nikol nism bla v taki situaciji, ker sm fantove starše poznala še preden sva začela. Ampak mislm, da se spodobi nesti npr. vino, če si povabljena na večerjo ali pa če je ravno rojstni dan od fotra. Če boš pa samo šla rečt "živjo" mami v dnevno, ko bo gledala tv, pa potem šibala v fantovo sobo, se mi pa zdijo kakršnakoli darila odveč.
Drugač pa najbol, da vprašaš fanta, kaj on misli. Ker to je vse stvar vzgoje. Recimo v naši familiji si ful ne kupujemo daril, še za božič al pa rd je to bol kot ne posiljena gesta (ker se pač spodob neki mami kupt za rojstni dan). V kakih familijah majo pa to v navadi - moj dobi darila še za god
Drugač pa najbol, da vprašaš fanta, kaj on misli. Ker to je vse stvar vzgoje. Recimo v naši familiji si ful ne kupujemo daril, še za božič al pa rd je to bol kot ne posiljena gesta (ker se pač spodob neki mami kupt za rojstni dan). V kakih familijah majo pa to v navadi - moj dobi darila še za god
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Za vino bi jaz rekla, da je odvisno koliko je punca stara. Če ni polnoletna se meni ne zdi ravno primerno nosit vino. Vsaj meni bi se zdelo malo čudno da bi kot mladoeltnica, ki načeloma še ne sme pit, prinesla buteljo vina. Mogoče pretiravam ampak tako je moje mnenje. Mi je pa izredno všeč tale ideja s pecivom!
Jaz sem starše od fanta prvič spoznala čisto naključno (fant je moral nekaj nujno domov iskat pa sva se ustavla) in nisem imela nič zdraven. Če bi planirala bi že kaj prinesla. Sem pa potem za božič prinesla vedno kako malenkost in za rojstni dan, če sva šla na obisk tudi.
Kar se pa tiče prilizovanja... Nikoli ne škodi, dokler je v mejah normale
Jaz sem starše od fanta prvič spoznala čisto naključno (fant je moral nekaj nujno domov iskat pa sva se ustavla) in nisem imela nič zdraven. Če bi planirala bi že kaj prinesla. Sem pa potem za božič prinesla vedno kako malenkost in za rojstni dan, če sva šla na obisk tudi.
Kar se pa tiče prilizovanja... Nikoli ne škodi, dokler je v mejah normale
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]