Spoznavanje fantovih staršev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Schpeltza, sm 24 stara, tko da leta mislim da niso problem hehe
Za vino pa...vem da njegov oci ne pije alkohola, mami pa mislim da tud ne, tko da se mi zdi pecivo ideja s kero ne morm zgresit
Bi pa naj blo "uradno" spoznavanje, tko da se vrjetn ne bom mogla.kr zmuznit v fantovo sobo
Za vino pa...vem da njegov oci ne pije alkohola, mami pa mislim da tud ne, tko da se mi zdi pecivo ideja s kero ne morm zgresit
Bi pa naj blo "uradno" spoznavanje, tko da se vrjetn ne bom mogla.kr zmuznit v fantovo sobo
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ tudi s 500 gramskim bafkafejem in bonbonjero ne moreš zgrešit.
buteljka mi je pa zgrešena na celi črti. da bi tašči porinila buteljko ko bi jo spoznala, to je pa grozno no. drugo je nest stricu za roj. dan liter merlota, kot pa tastu na prvo srečanje.
buteljka mi je pa zgrešena na celi črti. da bi tašči porinila buteljko ko bi jo spoznala, to je pa grozno no. drugo je nest stricu za roj. dan liter merlota, kot pa tastu na prvo srečanje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Tud to je res, s kavo pa cokolado se ne more zgresit
Pa a bi blo treba vsakmu posebi kaj prinest al kr tko neki za vse?
Pa a bi blo treba vsakmu posebi kaj prinest al kr tko neki za vse?
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Js sm bla tud nekak tko naučen, da se kaj prnese..kšna malenkost. Moj bivši je moji mami prnesu kavo pa nekaj sladkega, js pa k njemu pečeno pecivo.
No od kolegice nov fant je biu pa glih prejšn vikend na "uradnem" spoznavanju in je fotru prnesu vino, mami pa kavo pa še nekaj zraven.
No od kolegice nov fant je biu pa glih prejšn vikend na "uradnem" spoznavanju in je fotru prnesu vino, mami pa kavo pa še nekaj zraven.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
No potem vino ni problem!
Bi pa rekla da če boš pecivo ni treba nekaj zraven nosit. Kava pa cokolada pa nevem no... Meni se zdi že preveč zlajnano "darilo". Tako neosebno in prisiljeno!
Bi pa rekla da če boš pecivo ni treba nekaj zraven nosit. Kava pa cokolada pa nevem no... Meni se zdi že preveč zlajnano "darilo". Tako neosebno in prisiljeno!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
kaj potem se mora res darilo kupit? jaz sem tudi povabljena v kratkem na spoznavanje starsev (vecerja) pa sploh nisem pomislila na to da bi kaj s sabo prinasala..
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
če res ne vem, kaj bi prinesla, potem nimam s sabo nič - pa če se spodobi ali ne. meni je tudi bv, da dobim neko blesavo čoklado samo zato, ker nekdo misli, da se to mora prinest, ker 'se spodobi'.
skoraj vedo do sedaj je naneslo, da sem starše od fantov spoznala nenapovedano, tako da itak nikoli nisem imela česa s sabo.
skoraj vedo do sedaj je naneslo, da sem starše od fantov spoznala nenapovedano, tako da itak nikoli nisem imela česa s sabo.
As your lover describes you, so you are.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
S kakšnimi neumnostmi se eni ubadate: koga se spodobi na svoj rd povabit, kam jih peljat, kaj se spodobi prinest zraven ko njegove starše spoznaš (če se sploh kaj spodobi...).
Naredi kakor se tebi zdi prav ali pa za mnenje vprašaj še svojega fanta.
kaj ti mamp mi tukaj za govorit....ker ti bo vsak drugače reku in itak ne boš vedla na koncu kaj nardit.
Naredi kakor se tebi zdi prav ali pa za mnenje vprašaj še svojega fanta.
kaj ti mamp mi tukaj za govorit....ker ti bo vsak drugače reku in itak ne boš vedla na koncu kaj nardit.
-
Fanta sm vprasala in je reku da naj nic ne nosim. Ceprav, js bi njemu isto rekla, ker se mi ne zdi potrebno da bi recimo mojim kaj nosu, ampak pri bivsem se je pa mojmu ocetu zlo fajn zdel k dobil en konjak k mu je ful vsec. Tko da ne vem. Sej ni treba, ampak vrjetn se starsem lepo zdi.
Pa sej js sprasujem kake mate vi kej izkusnje, da mal vidim kako bi naj to sploh zgledal kr nekega uradnega spoznavanja si pac ne predstavljam. Mnjenja pa vidim, da so razlicna tko da se bom mogla sama odlocit kaj bom
Pa sej js sprasujem kake mate vi kej izkusnje, da mal vidim kako bi naj to sploh zgledal kr nekega uradnega spoznavanja si pac ne predstavljam. Mnjenja pa vidim, da so razlicna tko da se bom mogla sama odlocit kaj bom
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
jaz sem fantove starše spoznala ob enem precej žalostnem dogodku (smrt), tak da sem takrat nesla samo sveče v izraz sožalja.
sem pa nekaj časa za tem bila povabljena k njim na kosilo, pa sem takrat nesla malo nekaj sladkega za oba, kavico za mamo in vino za očeta. se mi zdi vseeno neka izraz spoštovanja, da ko greš prvič k njim, da se spomniš, pa daš nekaj. saj ti ni treba kupit najdražje vino, pa najdražjo bonbonjero. ena malenkost je dovolj. pa je čist vseeno če oče pije vino ali ne. ga bodo že porabli. sem ziher, da noben s tem ne bo mislil, da se nekomu prilizuješ. saj vsak gleda na to s svojimi očmi, ampak sama pač ne bi mogla it praznih rok prvič k njim (je čist druga stvar, če se spoznate na kosilcu nekje v restavraciji, ker tja res ne moreš nest darilca).
sem pa nekaj časa za tem bila povabljena k njim na kosilo, pa sem takrat nesla malo nekaj sladkega za oba, kavico za mamo in vino za očeta. se mi zdi vseeno neka izraz spoštovanja, da ko greš prvič k njim, da se spomniš, pa daš nekaj. saj ti ni treba kupit najdražje vino, pa najdražjo bonbonjero. ena malenkost je dovolj. pa je čist vseeno če oče pije vino ali ne. ga bodo že porabli. sem ziher, da noben s tem ne bo mislil, da se nekomu prilizuješ. saj vsak gleda na to s svojimi očmi, ampak sama pač ne bi mogla it praznih rok prvič k njim (je čist druga stvar, če se spoznate na kosilcu nekje v restavraciji, ker tja res ne moreš nest darilca).
- Ejly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
Jaz pa sem njegove starše spoznala popolnoma spontano in nenapovedano. Najprej mami, čez kak teden še očeta, tako da nekega organiziranega spoznavanja ni bilo. On pa je moje spoznal, ko sva se vrnila z nekega izleta in me je pripeljal domov, prišel praznih rok pa je bilo čisto v redu
Pri moji sestri je pa bilo drugače. Ob prvem srečanju je njen fant za našega očeta prinesel vino, za mami vrtnico in kavo, zame čokolado milko in rafaelo in priznam, da se mi je takoj prikupil Sestra pa mislim, da njegovim staršem ni nič kaj nesla...
Tako da res, popolnoma odvisno od navad posameznika.
Pri moji sestri je pa bilo drugače. Ob prvem srečanju je njen fant za našega očeta prinesel vino, za mami vrtnico in kavo, zame čokolado milko in rafaelo in priznam, da se mi je takoj prikupil Sestra pa mislim, da njegovim staršem ni nič kaj nesla...
Tako da res, popolnoma odvisno od navad posameznika.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz ne bi nič nesla, ker se mi zdi to brezveze. Tud buteljka se mi zdi do konca zlajnano darilo. Je res odvisno od vzgoje, pri nas nimamo navade nosit daril razen za božič in rojstne dneve. Če že, nesi domače pecivo.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
zanimivo, sploh nisem vedela da sem tako hudo nevzgojena
nisem še k nobenemu fantu domov nosila buteljk in bonbonjerc za starše, samo zato ker jih spoznam. Res mi to sploh nikoli ni padlo na kraj pameti, hm.
nisem še k nobenemu fantu domov nosila buteljk in bonbonjerc za starše, samo zato ker jih spoznam. Res mi to sploh nikoli ni padlo na kraj pameti, hm.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
ne sej nisem sploh ciljala na ta komentar, ampak na celo debato - vsi neke čokoladice nosite, pa vsem staršem se tko fajn zdi...
nisem še nikoli doživela da bi me kdo postrani gledal, ker nisem pekla torte za 'bodočo taščo' kajpavem, meni osebno se zdi to skoraj malo pretiravanje.
Se greste res že prvi dan špilat 'tamlado'
nisem še nikoli doživela da bi me kdo postrani gledal, ker nisem pekla torte za 'bodočo taščo' kajpavem, meni osebno se zdi to skoraj malo pretiravanje.
Se greste res že prvi dan špilat 'tamlado'
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov