Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rosomah » 10. Apr. 2008 23:04

Mataio napisal/-a:Živjo
Star sem 21 let, in sem pred 1 mesecem preko oglasa spoznal prijetno dekle.
Punci sem všeč, dobila sva se 1 teden po tem, kar sva se spoznala preko oglasa. Vse lepo in prav, če ne bi takemu načinu spoznavanja punc nasprotovala moja mama (živim v enoroditeljski družini, oče je umrl pred več kot 10 leti.) Pravi, da to ni to, da je to za idiote, itd. Ravno ona ve, kje bom spoznal punco, s katero se bi razumel. Mama o tej moji zvezi ne ve ničesar. Najraje ji nikoli ne bi predstavil dekleta. Bojim se, da bi zveza zaradi
maminih flešov propadla, poleg tega sama nima utemljenega razloga, zakaj bi to bilo slabo.
Naj zvezo zamolčim?

Boga tvoja punca, ker je dobila maminega sineka, ki se stare boji kot hudič križa. Ali boš imel punco, kot bo tebi všeč, ali pa se oženi z mamo.
Saj razumem, da je hudič, če je sama brez moškega, a ne more tebi srati v glavo in ti pri 21 letih govoriti, kaj je dobro in kaj ne zate. Naj si najde človeka s katerim bo živela in naj si najde takega, ki ji bo všeč.
Ti pa se je pazi, ker ti lahko naredi tako štalo, da se boš do penzije jokal.
tantra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tantra » 11. Apr. 2008 3:24

Mataio napisal/-a:Živjo
Star sem 21 let, in sem pred 1 mesecem preko oglasa spoznal prijetno dekle.
Punci sem všeč, dobila sva se 1 teden po tem, kar sva se spoznala preko oglasa. Vse lepo in prav, če ne bi takemu načinu spoznavanja punc nasprotovala moja mama (živim v enoroditeljski družini, oče je umrl pred več kot 10 leti.) Pravi, da to ni to, da je to za idiote, itd. Ravno ona ve, kje bom spoznal punco, s katero se bi razumel. Mama o tej moji zvezi ne ve ničesar. Najraje ji nikoli ne bi predstavil dekleta. Bojim se, da bi zveza zaradi
maminih flešov propadla, poleg tega sama nima utemljenega razloga, zakaj bi to bilo slabo.
Naj zvezo zamolčim?

mislim da mamo nima kaj brigat kje si spoznal punco. če boš se na mamo oziral glede svoje ljubezni ,potem ti bo vsaka zveza propadla. verjemi.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 11. Apr. 2008 7:38

jest sm mojga tud na internetu spoznala, čez nekaj časa pa sva se videla tud u žuvo... ko sem to doma povedala se je mami samo začela smejat in pripomnila da imam zelo čudne načine izbiranja :D svaka ji čast za takšno reakcijo... nadaljnih problemov glede tega pa ni blo...
ampak v tvojmu primeru pa mislim, da bi blo bolš če zaenkt še ne bi povedou usega, ker ti mati mogoče res lahko še kej pokvar... čeprou je po drugi strani nima kaj za brigat kje in kako si jo spoznal... ampak enkrt se bo pa treba postavt zase in se pret mami, ker če se ne boš, bo šlo vse skupaj po gobe in še kam...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Apr. 2008 13:29

[quote="rosomah"

Boga tvoja punca, ker je dobila maminega sineka, ki se stare boji kot hudič križa. Ali boš imel punco, kot bo tebi všeč, ali pa se oženi z mamo.
[/quote]

Preden sva midva z mojim začela, ga je tud skrbelo kaj bodo doma rekli in tkoa, ampak je k sreči vse v redu.
Meni je to kr mal čudno. Če bi meni kdo od domačih prepovedal kakšnega fanta ali se zgražal nad njim, bi bila toliko rajši z njim :D
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 11. Apr. 2008 14:01

jest sem tudi svojega prejšnjega fanta spoznala preko interneta. Pa tudi nisem doma tega povedala. Pač sem rekla, da sem ga spoznala tam, kjer sva se prvič videla. Sej teoretično je to res...takrat sem ga prvič v živo videla, tako se ne zlažeš :D :cool:
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 03. Feb. 2009 22:11

Živjo.
Spet obujam temo, tokrat me zanima, kakšno menite o tem, da tip preko oglasa spozna neko punco?
Hvala
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Feb. 2009 22:14

njo.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 03. Feb. 2009 22:24

~NIA~ napisal/-a:sicer pa moje osebno mnenje: partnerja prek oglasa (interneta...) iščejo nesamozavestni ljudje, ki si v realnem lajfu niso sopsobni dobit partnerja zarad svoje kot sm rekla nesamozavesti ali pa zaradi videza.
Se mi je zdelo, da bo odgovor takšen, kot si ga napisala, Nia. Zato me skrbi, kaj reči nekomu, ki me vpraša, kako sem spoznal punco; namreč na živce mi gre poslušat pripombe v stilu "kaj, tako mlad, pa na tak način iščeš punco", itd.
~NIA~ napisal/-a:in ker so si tam pomojm ljudje dost podobni, se verjetno medseboj dobro ujamejo.
No, tudi v tem je nekaj resnice; punca, ki sem jo spoznal na tak način in pisal o njej, je tudi netipična predstavnica glede na današnje najstnice, pa ni z njenim videzom čisto nič narobe.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Feb. 2009 22:27

n. :/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:16, skupaj popravljeno 1 krat.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 03. Feb. 2009 22:29

Mataio napisal/-a:Živjo.
Spet obujam temo, tokrat me zanima, kakšno menite o tem, da tip preko oglasa spozna neko punco?
Hvala

Kaj ima sploh veze kje spoznaš punco? Važno je, da se razumeta in imata rada. Zamisli se nad sabo. A tebe najbolj skrbi, kaj si mislijo drugi??? Ma koga briga, kaj si mislijo drugi. Važno je, kaj misliš ti in tvoja punca.

Sploh pa ne razumem, kako te sploh lahko skrbi kaj si tvoja mama misli o tem. Pošli jo v (saj veš kam) in mir.
Če pa si strahopetec in se ne znaš postavit za sebe, pa se ji enostavno zlaži, da si jo spoznal na avtobusni postaji in pusti moralne vrednote na strani, ker v današnji družbi je tako vseeno kakšen si....važen je denar in moč(strahopetci pa itak nimajo ne moralnih vrednot, ne denarja in ne moči).
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 03. Feb. 2009 22:31

~NIA~ napisal/-a:sej pravim.. al je samozavest (pa videz čist uredu), alpa je videz (kar je potem povezano tudi s samozavestjo)..
Sva pa oba premogla toliko samozavesti, da sva se v živo dobila, je pa tudi res, da ona ni bila sama, ko sva se prvič dobila v živo. Pa niti ne bi mogel reči, da je bil pri nama problem v samozavesti, ampak v najinem načinu življenja. :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Feb. 2009 22:35

~NIA~ napisal/-a:
Mataio napisal/-a:Živjo.
Hvala

menimo da si preber poste zadnjih šestih strani..
sicer pa moje osebno mnenje: partnerja prek oglasa (interneta...) iščejo nesamozavestni ljudje, ki si v realnem lajfu niso sopsobni dobit partnerja zarad svoje kot sm rekla nesamozavesti ali pa zaradi videza.
in ker so si tam pomojm ljudje dost podobni, se verjetno medseboj dobro ujamejo.

Aja NIA, ti pa obvladaš....;) :roll: :lol: Pojma nimaš...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Feb. 2009 22:39

n ;)
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 03. Feb. 2009 22:45

~NIA~ napisal/-a:
marypa napisal/-a:Aja NIA, ti pa obvladaš....;) :roll: :lol: Pojma nimaš...

mogoče res ne, vem pa da nikol nebi načrtno iskala tipa na internetu, ker zaenkrat mam še tolk samozavesti da ga lahko dobim v živo.
dobit tipa je najmanjši problem, ampak tazga da mi bo z roke jedu, mi govoru o luni, zvezdah, čebelicah in bil nasploh poseebljena p***a, nebi pa mi znov zamenjat olja v avtu - tazga ne rabim ;)
Če sem našel punco preko oglasa, to še ne pomeni, da imam probleme s samozavestjo, da sem nek fanatični (že patetični) romantik ter povrh vsega čisto nesposoben. In če pogledamo dejstvo, da je na tem forumu nekaj takih, ki so svojo polovico našle preko spleta, nikakor ne gre posploševat. Pa s tem ne mislim žalit nikogar. :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Feb. 2009 22:49

n :P

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]