Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 07. Sep. 2007 14:14

jozica1 napisal/-a:[Men se pa zdi da le ne živi lajf maminega sinčka, ampak je mama tista ki želi dda bi ga. Zaenkrat se ji očitno še kar za silo upira samo...

Meni se pa zdi, da se ji po eni strani želi upreti, po drugi si pa ne upa. :? Mami pa zgleda kar uspeva ta nadzor.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 07. Sep. 2007 14:16

Sam to je res gadno, da ma mat al pa fotr tok vpliva na vse no :? In ja, je ponavad pr edinčkih tko, da nobena oz. noben ni dost dobr ... nikol, pa nej bo še tko oh in sploh kao popoln. Nekomu nekej ne bo všeč in se lahko na mrtvo skregajo doma zarad tega :(
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 07. Sep. 2007 14:20

Jst sm edinka, pa nista nikol nč komplicirala pri moji izbiri fantov...no ja, sej tko za res sta spoznala sam dva... Bi se pa definitivno uprla, če bi mel kdo namen kej težit zravn... :evil:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 07. Sep. 2007 14:23

pol maš pa srečo ... ne vem no, al pa so sam pr tipih, k so edinčki taki čudni tastari k majo en kup kompleksov pa jih zdravjo na puncah od tipa :?
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 07. Sep. 2007 14:31

Sm slišala že za par situacij, k je mama zakomplicirala 100 na uro. Pa ne vem, kako se jim da skoz težit pa bit sitne...sej to morš bit že prov sam seb sitn...

Ampak sigurno ne bi tolerirala, da bi mi en skoz skaku zravn, še posebi, če bi bli to starši. Pa dej, kdo se vtika v tvoje zadeve, da se morš ti v moje :roll: !
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 07. Sep. 2007 15:47

Pri meni se tud v mojo izbiro fantov noben ne vtika - no ja, moj fotr ma stalno pripombe v stilu, sej za dva mesca ane, pol boš pa jokala ... je pa ljubosumn na mojega sedanjega fanta, ker vidi da je bolj resno ... kdo pa ni ljubosumn na svojo punčko :D hahaha ...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 07. Sep. 2007 16:00

Lejla86 napisal/-a:Jst sm edinka, pa nista nikol nč komplicirala pri moji izbiri fantov...no ja, sej tko za res sta spoznala sam dva... Bi se pa definitivno uprla, če bi mel kdo namen kej težit zravn... :evil:

se podpišem :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 07. Sep. 2007 16:07

Jaz sicer nisem edinka, pa lahko rečem, da imam srečo. Moja dva sta fanta kar ''posvojila'', hehe. Pa tudi če jima ne bi bil všeč, se ne bi ozirala nanju. Življenje je moje in če bom storila kakšno napako, bom pač sama odgovorna zanjo! :)
je bil pa bivši edinec in ni bilo nobenih problemov z njegovimi starši, sta bila čisto kul.

Tako da posploševati se ravno ne da. :nixweiss:

Vsekakor bo pa tale dečko moral najprej pri sebi razčistiti. Samo se nič več ne oglasi...
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 08. Sep. 2007 13:30

milsim, da ne abiš zamolčat zveze. ko boš videl, kako se bo izšlo vse skupaj in ali se bo obneslo, jo vseeno predtavi doma. mami pa ni treba vedeti, kako sta se spoznala..
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 12. Sep. 2007 9:49

To je tvoje življenje ne njeno, živi ga kot ti želiš. Če pa se ti ne da poslušat njenega nasprotovanja, pa zamolči način kako sta se spoznala, sej vsega ji pa res ni treba vedet, a ne?
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 12. Sep. 2007 10:25

Mataio napisal/-a:Pravijo, da ima laž kratke noge. Sploh pa bo hotela mama na vsak način vedet, kje sem jo spoznal. Da ne omenjam tega, kako odpira in preverja mojo pošto. Sem ji rekel, da naj pusti mojo pošto pri miru, pa je bil takoj ogenj v strehi.

Zgleda, da je tvoja mama malo preveč navezana nate kot je zdravo. Saj, okej... recimo, da jo do neke mere razumem, glede na to, da ima samo tebe. Ampak to, da ti odpira pošto in "svetuje" kje lahko in kje ne smeš spoznati punce, je pa kaplja čez rob.

No, če ti je ta punca zdaj res všeč pa misliš, da bosta zdržala skupaj več kot le par tednov (če ne, je raje ne predstavi mami), si izmislita neko zgodbico kje sta se spoznala. Prepričana sem, da imata oba dovolj domišljije. :D
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 12. Sep. 2007 10:28

Mataio, občutek imam, da sam sebi (in temu dekletu) onemogočaš imeti "normalno zvezo", ker se bojiš, da boš razočaral svojo mamo. Imaš dve možnosti: da ostaneš v podrejenem položaju v odnosu z mamo in ji pustiš, da še naprej upravlja s svojim življenjem, odpira tvojo pošto in se vtakne v vsako tvojo stvar, pa naj bo še tako zelo osebna - ali pa se ji malce postaviš po robu, da ji bo jasno, da gre za tvoje življenje, katerega del je seveda tudi ona, ne more in ne sme pa sama upravljati s tvojim življenjem tako, kot se njej zdi prav. Saj jo razumem, zaradi smrti očeta je verjetno še bolj zaščitniška do tebe in ti ne pusti odrasti, ker si vse, kar ima. In to je njena največja napaka, saj lahko zaradi nje izgubiš veliko dobrih priložnosti za boljše in bolj srečo življenje. Absurdno se mi zdi, da bo zvezi s tem dekletom nasprotovala samo zaradi tega, kako sta se spoznala. Kaj pa je narobe z oglasi? Veliko parov se je spoznalo tudi preko interneta in v tem ni popolnoma nič slabega. Verjetno je to le prekleto dober izgovor tvoje mame, ki te noče izpustiti iz svojih rok. Kot je že bilo napisano - nobena punca, ki jo boš predstavil mami, verjetno ne bo dovolj dobra zate, dokler ne boš razčistil določenih stvari v odnosu s svojo mamo in ji dal vedeti, da sam sprejemaš svoje odločitve in odgovarjaš za posledice.
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lindick » 13. Sep. 2007 13:10

ce se ne misls postavt zase in svojo zvezo...ti ocitn punca ne pomen kaj dost...torej nima smisla,da se ostajas z njo...itak boljs,da ve kaka je resnica-pac nikol ne bo na prvem mestu in tvoja mami vama bo obema narekovala kako zivita...been there done that,zdej k slism 'moja mami prav...' iz tipov ust bezim stran kokr me noge nesejo...take zveze se ne obnesejo...

ne narobe razumet,res je lepo,da sta si z mamo tako blizu...ce te ma res rada ti privosc sreco in bo razumela...sprva bo vik in krik...pol pa se bo navadila al pa bos cele dneve poslusu kok je tvoja punca bedna...skratka slej ko prej bos mogu izbirat med sreco tvoje mami(ki vrjetn nikol z nobeno ne bo cist zadovoljna)in med svojo.vcas je treba bit mal sebicn,se posebi ce te folk zatira z izgovorom,da ti 'hoce samo najboljse'...vrjetn sam najboljs ves,kaj je dobro zate ali pac rabs mami,da ti to vsakic pove...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 13. Sep. 2007 13:31

FairyAngel napisal/-a:Saj jo razumem, zaradi smrti očeta je verjetno še bolj zaščitniška do tebe in ti ne pusti odrasti, ker si vse, kar ima.
Nisem vse, kar ima, smo trije, torej še 2 moja brata.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 13. Sep. 2007 15:56

enostavno ji ne povej tega... reč da sta se spoznala nekje zunaj in to je to. vseh podrobnosti pa starši tud ne rabijo vedet. na konckoncu vajina zveza temelji na vaju dveh in ne zarad mame, tko da.... naredi kak se ti zdi prav..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov