Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Mataio napisal/-a:Pravijo, da ima laž kratke noge. Sploh pa bo hotela mama na vsak način vedet, kje sem jo spoznal. Da ne omenjam tega, kako odpira in preverja mojo pošto. Sem ji rekel, da naj pusti mojo pošto pri miru, pa je bil takoj ogenj v strehi.
A ti sploh maš kej zasebnosti a si vedno v senci svoje mame.
Mislm fant star si 21 let povej kako in kaj pa če to ne odobrava njen problem. A boš vedno delal tako kod bo mama rekla.
Jaz mam občutek da se ji mal preveč pustiš, da lahko s teboj dela kar se ji zapaše.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Mataio napisal/-a:Pravijo, da ima laž kratke noge. Sploh pa bo hotela mama na vsak način vedet, kje sem jo spoznal. Da ne omenjam tega, kako odpira in preverja mojo pošto. Sem ji rekel, da naj pusti mojo pošto pri miru, pa je bil takoj ogenj v strehi.
pa si jo vprašal, zakaj???
čudna tale mama....
ti se kar dobivaj z dekletom, povej mami, da si jo spoznal, da ti je všeč ter če ti bo težila, jo preprosto vprašaj, če ti ne privošči, da bi bil srečen...
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Heh sem mislila,da je moja mama včasih malo ta čudna,sam zaj ko pa tvoj primer vidim,pa niti ni tako proti tvoji mami Pa kaj ti sploh maš kaj zasebnosti?
Drgač pa tako kot so ostale rekle,malo se skupaj zlažita z punco.Ona bo razumela,mama pa tud ne bo pol komplicirala
Drgač pa tako kot so ostale rekle,malo se skupaj zlažita z punco.Ona bo razumela,mama pa tud ne bo pol komplicirala
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Mataio napisal/-a:Star sem 21 let, in sem pred 1 mesecem preko oglasa spoznal prijetno dekle.
Punci sem všeč, dobila sva se 1 teden po tem, kar sva se spoznala preko oglasa.
Mataio napisal/-a:Pravi, da to ni to, da je to za idiote, itd. Ravno ona ve, kje bom spoznal punco, s katero se bi razumel.
Take zgodbe so se že in se še bodo odvijale.
Nekako iz vsega skupaj razmišljam, da njeno vedenje morda izhaja iz tega, če si slučajno njen edini otrok in pa mogoče še zaradi smrti moža oz. tvojega očeta, zakaj je umrl in kakšne čustvene posledice je to pustilo pri njej. Iz tega se lahko potem razvije to, da matere postanejo preveč "zaščitniške" do svojih otrok, spremljajo jih na vsakem koraku in gledajo, kaj se z njimi dogaja in s kom se družijo. Nekatere imajo tudi svoj pogled na to, kje in koga spoznajo, v smislu ljubljene osebe. Ampak s tem svojim otrokom naredijo več škode, kot koristi, česar pa se ne zavedajo in nikoli ne vedo.
Zato verjetno vsakršna tvoja beseda, naj ne govori o tem, kje in koga boš ti spoznal, ne zaleže, ker ima ona pač pravo mišljenje. Ravno tako glede elektronske pošte (mimogrede, ne moreš spremeniti gesla? ali pa odpreti še ene pošte in ji ne povedati za to?) in ostalih sprehajanj po medmrežju.
In ker je tako razmišljanje, potem sploh ne ve, da tudi če imaš nekoga rad, ona pač misli da to ni prava oseba in konec. Vendar, takšno je njeno prepričanje. Ko bo izvedela za tvojo vezo s to punco, ji povej, da se imata rada, da sta rada skupaj in da vama je skupaj lepo in da bi ji njej kot materi tvoja sreča morala pomeniti veliko. Glede tega, kje sta se spoznala, pa se strinjam z dekleti, ko se boš s punco videl, slišal, se dogovita o zgodbi, ki jo bosta povedala mami. Ko bo vajina veza trdna, in če bo potrebno, pa naj izve resnico, vendar ne dovolita, da njeno mnenje in poizkus vplivanja prične spodjedati temelje veze.
Če je ta punca prava zate ali ni, boš čutil ti, drugi lahko le delimo mnenja, nasvete, komentarje, ti pa pri sebi povzameš tisto, kar čutiš.
Kako bi pa rekla, če npr. pri, kaj vem, pri 30-ih še nebi imel nobene punce oz. le bežne veze - ja a ti boš pa večno sam? Ja, mama, izbral sem si iskanje punce preko spleta, ampak ker ti to ni všeč, moram biti sam. Bo tako? Pač, ti si imel srečo, in preko spleta spoznal sorodno dušo, krasno.
Eh ja, res da ima laž kratke noge, vendar naj ti ena manjša laž, kje si spoznal punco, pomaga pri sklepanju vezi v tej vezi. In želim ti vso srečo!
- Mataio
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2007
Gre še za klasično pošto. (uporabljam tudi elektronsko, da ne bo pomote)Snow flake napisal/-a:Ravno tako glede elektronske pošte (mimogrede, ne moreš spremeniti gesla? ali pa odpreti še ene pošte in ji ne povedati za to?) in ostalih sprehajanj po medmrežju.
Spoznal sem jo preko oglasa v reviji, ne preko neta.Snow flake napisal/-a:Kako bi pa rekla, če npr. pri, kaj vem, pri 30-ih še nebi imel nobene punce oz. le bežne veze - ja a ti boš pa večno sam? Ja, mama, izbral sem si iskanje punce preko spleta, ampak ker ti to ni všeč, moram biti sam. Bo tako? Pač, ti si imel srečo, in preko spleta spoznal sorodno dušo, krasno.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Aham, ja, klasična pošta - tu je pa mogoče težko dosežt, da je nebi odpirala, sploh če je doma, ko pride poštar oz. je pred teboj doma, ampak definitvino !vztrajaj!; ampak dej ji enkrat, dvakrat, večkrat reči, naj ne odpira tvoje pošte, pa tud če bo pol takoj ogenj v strehi, poizkušaj, mogoče vendarle dosežeš svoje in večkrat ji reci, da imaš lahko tudi neko svojo zasebnost. Kako bi se pa npr. ona počutila, če bi še imela pisma, če se je mogoče dopisovala s tvojim očetom, ti bi pa to bral?
Aagghhh kaj me to podraži, če mi kdo odpira mojo pošto, ampak jest sem pri mami dosegla, da jo je pustila (sicer sem jo redko dobila). Bil je potem veeeeelik firbec, kdo je bil, in če je mi je bilo prav, sem povedala, drugače ne. Bila je užaljena, ampak potem se vse pomiri.
Ma dobro, pa preko oglasa v reviji, važno da si imel srečo in si našel osebo, ki ti je všeč. Če se imata rada in se razumeta, je še toliko lepše.
Aagghhh kaj me to podraži, če mi kdo odpira mojo pošto, ampak jest sem pri mami dosegla, da jo je pustila (sicer sem jo redko dobila). Bil je potem veeeeelik firbec, kdo je bil, in če je mi je bilo prav, sem povedala, drugače ne. Bila je užaljena, ampak potem se vse pomiri.
Ma dobro, pa preko oglasa v reviji, važno da si imel srečo in si našel osebo, ki ti je všeč. Če se imata rada in se razumeta, je še toliko lepše.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no, po pravici povedano, bi se meni na tvojem mestu zmešalo.
Lej, prvo kot prvo moraš počas začet svoji mami vbijat v glavo, da nimaš več trinajst let in da si že praktično odrasel in da lahko sam odločaš o svoji prihodnosti, sploh o svojem intimnem življenju, ki se sploh NE tiče tvoje mame, ne tete, ne nobenega drugega!Ampak dobivam občutek pri tebi, da si preveč navezan na mamo in bi imel precej slabo vest če bi ji tole zamolčal oziroma resnico "predelal".Poglej, poba, kot sm že rekla, love lajf je samo tvoj problem in od nobenega drugega in ne pusti si uničit nekej kar lahko traja in traja.Predlagaj pa tudi tvoji punci, da si še ona omisli e pošto, da bo vajin pogovor tekel gladkeje.
Mislim da je vse preveč tega in vse več tega, da starši postopajo v ljubezenska življenja svojih otrok, sploh pa pri takih letih ko si praktično že odrasel in sposoben razmišljat s svojo glavo. Tle je treba pač starše "prevzgojit", drugače bodo skos in skos skakali v zelje.
In tko kot sm že v neki drugi temi povedala, mama lahko poda svoje mnenje in to je vse.Kaj in kako boš storil je pa tvoja stvar (in brez tega da potem podaja mnenje vsak dan desetkrat)!
Lej, prvo kot prvo moraš počas začet svoji mami vbijat v glavo, da nimaš več trinajst let in da si že praktično odrasel in da lahko sam odločaš o svoji prihodnosti, sploh o svojem intimnem življenju, ki se sploh NE tiče tvoje mame, ne tete, ne nobenega drugega!Ampak dobivam občutek pri tebi, da si preveč navezan na mamo in bi imel precej slabo vest če bi ji tole zamolčal oziroma resnico "predelal".Poglej, poba, kot sm že rekla, love lajf je samo tvoj problem in od nobenega drugega in ne pusti si uničit nekej kar lahko traja in traja.Predlagaj pa tudi tvoji punci, da si še ona omisli e pošto, da bo vajin pogovor tekel gladkeje.
Mislim da je vse preveč tega in vse več tega, da starši postopajo v ljubezenska življenja svojih otrok, sploh pa pri takih letih ko si praktično že odrasel in sposoben razmišljat s svojo glavo. Tle je treba pač starše "prevzgojit", drugače bodo skos in skos skakali v zelje.
In tko kot sm že v neki drugi temi povedala, mama lahko poda svoje mnenje in to je vse.Kaj in kako boš storil je pa tvoja stvar (in brez tega da potem podaja mnenje vsak dan desetkrat)!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
če te bo vedno tko skrbel, kaj bo mamica rekla in te bo vest pekla vsakič, ko ji ne boš povedal (po resnici) vsega, kar bi rada vedla, te bo tale tvoja gospodična iz oglasa kmal nekam poslala če bo pametna
The secret of success is consistency of purpose.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
micamaca napisal/-a:če te bo vedno tko skrbel, kaj bo mamica rekla in te bo vest pekla vsakič, ko ji ne boš povedal (po resnici) vsega, kar bi rada vedla, te bo tale tvoja gospodična iz oglasa kmal nekam poslala če bo pametna
Se čist strinjam.
Moja sestrična ma tazga tipa, je edinček in mamin sinko in se ji že meša počas, zato k mor on najprej vse mamici povedat, jo vprašat, v vse se jima utika, skoz jima svet...hvala lepa za tazga tipa!
Jst se ji sploh neb lagala, zakaj, sj se gre zate?! Če ti ne prvošč, da bi bil srečn, pol je mal čudna mama. Najbol, da ti ona kr sama izbere punco, sicer pa v takih primerih itak nikol ni nobena dost dobra. Jst ti toplo priporočam, da se mal postavš zase, dost si star, da veš kaj delaš.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ojoj, sm pa misnla, da ma sam moj tip s tastarimi probleme
Lej, se strinjam, ne povej, kje sta se spoznala. Pač sta se spoznala, pa pika. Povej ji, da sta srečna, da ti je res všeč in jo hočeš met, ona pa tebe.
Glede pošte pa dej tko, če je le mogoče, da jo dobivaš na pošto. Al pa če slučajno živiš v hiši in če sta še stara starša spodi (ponavad je tko), nej ti spravlata. To tud jst delam in pol se vsi čudjo, kk to, da je pošta pršla, če so pa rekl, da je ni
Če bo pa res hotla vedt, ji pa pač po pravici povej, kje si jo najdu in da ti pač ni važno, kaj si ona misl o tem, kako sta se spoznala in boš z njo, dokler bo šansa.
Upam sam, da ko ji boš to reku, da te ne bo izsiljevala, tk k izsiljujejo mojga
Lej, se strinjam, ne povej, kje sta se spoznala. Pač sta se spoznala, pa pika. Povej ji, da sta srečna, da ti je res všeč in jo hočeš met, ona pa tebe.
Glede pošte pa dej tko, če je le mogoče, da jo dobivaš na pošto. Al pa če slučajno živiš v hiši in če sta še stara starša spodi (ponavad je tko), nej ti spravlata. To tud jst delam in pol se vsi čudjo, kk to, da je pošta pršla, če so pa rekl, da je ni
Če bo pa res hotla vedt, ji pa pač po pravici povej, kje si jo najdu in da ti pač ni važno, kaj si ona misl o tem, kako sta se spoznala in boš z njo, dokler bo šansa.
Upam sam, da ko ji boš to reku, da te ne bo izsiljevala, tk k izsiljujejo mojga
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Tako kot so punce rekle, pac ne povej mami, kako sta se s punco spoznala. Ce te dobi na lazi, ji mirno povej, da te je njeno obnasanje prisililo do tega, da ji lazes in da dokler te ne bo sprejela takega kot si, ti je zelo zal (lahko reces, da ti je tezko, da te boli) ampak da ji stvari ne bos vedno mogel povedati take kot so. To seveda velja le v primeru, da si se res pripravljen borit za zasebnost, ker ni nujno, da se bo po tem govoru spremenila - lahko se bo oddaljila od tebe.
Mimogrede, odpiranje tuje poste je nezakonito, to ji tudi lahko omenis.
S punco se pa zmenita, da se menita samo preko telefona/emaila.
A da bi se pa na svoje preselil, se pa ne da? (se te res zelo moti, da ti vdira v zasebnost) Al pa da ji omenis, da si razmisljal o tem?
Srecno
Mimogrede, odpiranje tuje poste je nezakonito, to ji tudi lahko omenis.
S punco se pa zmenita, da se menita samo preko telefona/emaila.
A da bi se pa na svoje preselil, se pa ne da? (se te res zelo moti, da ti vdira v zasebnost) Al pa da ji omenis, da si razmisljal o tem?
Srecno
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
se strinjam z večino pred mano...ko boš želel punco predstaviš doma, pa če mama vpraša kje sta se spoznala pač poveta npr.kraj prvega zmenka al pa pač nek kraj kjer se ti včekrat nahajaš(fakulteta,fitnes...)....na laži te pomoje ne bo dobila, če te pa, ji pač poveš zakaj si to nrdil in da se pač tega ne sramuješ in da sprejemaš vso odgovornost za svojo zvezo....konc koncev je to tvoja zveza...pa vlk sreče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov