Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 22. Mar. 2009 18:09

Mataio napisal/-a:
BHawk napisal/-a:Maš probleme z mamo? Vse se da rešit. Jst sem mel isto situacijo; popoln nadzor nad mojim življenjem, nobene zasebnosti,...
Rešil sem jih sila enostavno; Šel v službo, se vpisal na izreden študij, se preselil (stran od staršev za več kot pol leta, zdj pa živim nazaj pri njih), pa so se stvari čisto lepo uredile. Sedaj pa imam nadzor nad svojim življenjem da o popolni zasebnosti ne govorim.
Imam probleme z mamo. Ravno danes ji je uspelo prebrat sms od punce, in sedaj sklepa, da sem naletel na neko punco, ki od mene le denar molze. Ni mi jasno, kako je lahko prebrala sms, ko pa je bil mobilnik zaklenjen z zaščitno kodo.
BHawk, tudi jaz študiram, večino časa preživim v kraju študija, toda ravno danes, ko sem doma, se je usoda takole poigrala. :(

to je pa že preveč, da ti bere smse :? mogoče pa ve zaščitno kodo- ali si si jo kam napisal?
Zadnjič spremenil lelija, dne 22. Mar. 2009 23:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 22. Mar. 2009 18:09

*mala* napisal/-a:Kak lahko pustiš, da ti mama smse bere? Mislim, da se moraš resno pogovorit z njo in postavit meje, do kamor lahko gre.
Mobilnik je bil zaklenjen z zaščitno kodo, tako da ne razumem, kako je lahko prebrala. Jst ne štekam, zakaj mi grejo stvari vsakič po Murphyju. :x
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 24. Mar. 2009 11:26

Bolj kot berem, bolj se mi zdi, da moraš preprosto pobegnt...tko se žvet ne da! Pa ne more ti mama brat sms-ov pa pošte odpirat pri 21...Jz bi na tvojem mestu spokala od doma in se kr za stalno preselila v kraj, kjer študiram. Konc debate. Teb in punci pa vso srečo, pa drž jo čim dlje od mame!! :!:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 24. Mar. 2009 11:37

[quote="Peterca18"]Če bo kdo kaj spraševal, lahko rečeta da sta se spoznala npr. v tistem lokalu, kjer sta se prvič dobila (ali pač kje sta se prvič dobila). To ni tako zelo daleč od resnice.

To delava midva, sva se spoznala na netu. Nisva iskala partnerja, vendar sva se dobro ujela in se začela dobivat.
Ker se ljudje radi ozgražajo nad takim načinom spoznavanja in ga takoj obsodijo na propad, sva se zmenila, da če kdo vpraša (itak vsak vpraša kje sva se spoznala, ker sva iz različnih koncev Slovenije) poveva, da v lokalu. :oops: Redko kdo ve kako sva se spoznala.
(s)mej se
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 24. Mar. 2009 15:52

piškotek* napisal/-a:To delava midva, sva se spoznala na netu. Nisva iskala partnerja, vendar sva se dobro ujela in se začela dobivat.
Ker se ljudje radi ozgražajo nad takim načinom spoznavanja in ga takoj obsodijo na propad, sva se zmenila, da če kdo vpraša (itak vsak vpraša kje sva se spoznala, ker sva iz različnih koncev Slovenije) poveva, da v lokalu. :oops: Redko kdo ve kako sva se spoznala.

Pri nama je isto. "Neuradno" sva se spoznala v Franci na balanci v Lj, "uradno" pa preko neta. Vsaj prvi kontakt je bil tam. Večina pa pozna neuradno verzijo.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 24. Mar. 2009 15:58

Lepo, da nisem edina.
(s)mej se
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 30. Mar. 2009 22:16

Khm, khm, folku se trga...

http://fmist.blogspot.com/ :stupid:
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 30. Mar. 2009 22:25

Skrat potepuh napisal/-a:Khm, khm, folku se trga...

http://fmist.blogspot.com/ :stupid:

to povezavo si na facebooku našla? :D
jst sm se ji pa nasmejala, pač tip je očitno obupan in poln keša :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 31. Mar. 2009 21:18

Ja. Sj v bistvu ni nč novga, sam sm bla kr mal šokirana, k sm jo tm vidla.

Ne sme bit prostitutka. Itak. Pa slikco pa prave mere zahteva. Peljal jo bo v Tivoli, na fensi večerjo, pol mu mora bit pa na voljo za intimne trenutke.

Fina prostitutka torej. :D
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Mar. 2009 21:24

Ta tip je pač čisto direktno povedal, kaj hoče. Verjetno je pa takšnih "razmerij" še precej, samo da niso tako strogo definirana.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 31. Mar. 2009 22:04

Ogromno punc išče fanta, ki bi jo vsakem tolko "piknu". Sej tle ni nobene obveze, če ti ta moški ni všeč, rečeš ajde in je... Če ti pa je fajn, za to, da se maš fajn dobiš še 100 evrov :D
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 13. Maj. 2009 17:31

Glede pošte lahko narediš tako, da greš na pošto in zaprosiš, da pošte nočeš da ti pošiljajo na dom, ampak da jo boš osebno dvigoval na pošti. Glede branja sms.ov, pa al enostavno nosi dobesedno vsepovsod mobitel kamorkoli greš al pa se preseli, s tem boš rešil vse težave :razz:
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 18. Sep. 2009 20:42

Kar ne morem verjet, kako je folk negativno nastrojen do takega načina spoznavanja. Kolegica mi je rekla, da je to kr neki, da pa ona že ne bi na tak način spoznavala tipe, da raje spoznava v živo, in da ne razume, kako to, da za svoja leta iščem punce preko oglasov.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 18. Sep. 2009 20:46

Ne zamolčat zveze, zamolči samo to kako si jo spoznal...sicer je pa tako, kaj pa njo briga kje si ti spoznal svojo punco?? Sj ne bo tvoja mami imela zvezo z njo ampak ti.
Uporabniški avatar
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pyrexia » 21. Sep. 2009 10:45

Mataio napisal/-a:Kar ne morem verjet, kako je folk negativno nastrojen do takega načina spoznavanja. Kolegica mi je rekla, da je to kr neki, da pa ona že ne bi na tak način spoznavala tipe, da raje spoznava v živo, in da ne razume, kako to, da za svoja leta iščem punce preko oglasov.

Mene bolj moti tvoj odnos z mamo, kot pa tak način spoznavanja. S spoznavanjem ljudi preko oglasov, interneta, ni nič narobe, narobe pa je to, da se svoji mami ne znaš zoperstavit in postavit meje zasebnosti.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov