Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 19. Nov. 2009 15:58

@Mataio - dojamem. Sam še vedno si tega ne morem zamislit kot oviro. Ker če ti je res do nekoga se boš zanj potrudil in šel čez vse ovire in našel način, da boš z njim.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 19. Nov. 2009 16:01

Pomembno je TVOJE mnenje in mnenje od ex punce, ne mnenje drugih! Kaj boš reku na mojo ljubezen. Razlika med nami je bila 1000 km razlike, in lej ga zdej...srečno poročena! Razdalja med dvemi osebami NIČ ne pomeni!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 16:01

Drobtinica napisal/-a:@Mataio - dojamem. Sam še vedno si tega ne morem zamislit kot oviro. Ker če ti je res do nekoga se boš zanj potrudil in šel čez vse ovire in našel način, da boš z njim.
Oba sva se trudila po najboljših močeh. A to, da sva se v 2 letih 10x videla, nima pomena?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 19. Nov. 2009 16:05

Mislim da nima pomena pisat kaj več na to temo!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 16:06

Liefde napisal/-a:Pomembno je TVOJE mnenje in mnenje od ex punce, ne mnenje drugih! Kaj boš reku na mojo ljubezen. Razlika med nami je bila 1000 km razlike, in lej ga zdej...srečno poročena! Razdalja med dvemi osebami NIČ ne pomeni!
Mi je čisto jasno, da je pomembno moje in njeno mnenje. Vendar sklepam, da imata ti in tvoj mož tudi vse resurse, da vama laufa; glede na to, da sta se poročila, imata verjetno urejene tudi eksistencialne zadeve?
Midva jih zaenkrat nimava, oba živiva pri svojih starših, oba se še šolava, nihče od naju nima lastnega prevoza.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 16:12

Liefde napisal/-a:Mislim da nima pomena pisat kaj več na to temo!
Anede? Med tabo in tvojim je bilo 1000 km, sedaj praviš da vama laufa. Hočeš reči, da bi moralo po logiki laufat tudi tistim, pri katerih je razdalja bistveno manjša? Veš, poznam primere, ko sta on in ona živela 30, 50, 100 km narazen, pa jim prav zaradi razdalje ni laufalo, tako da bodi tiho.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 19. Nov. 2009 16:22

Lej kot prvo spusti žogo na tla!

Izgleda si pesimist v življenju! Najboljše naj ti tvoja mama najde punco, v istem bloku in bo vse kul! Pa naj ona živi življenje namest tebe!

Ko sm brala poste sm vidla da si "mamin sin" mogoče se ti tega ne zavedaš , ampak drugi okoli tebe JA!

Ti si rabil pomoč in mnenje drugih, in si jih dobil! Zakaj pa se zdej jeziš? :roll:
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 16:37

Liefde napisal/-a:Zakaj pa se zdej jeziš? :roll:
Pa kdo pravi, da se jezim? Potem je ona zate očetova hčerkica, če je popustila pritiskom svojih staršev in okolice.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Nov. 2009 16:49

Mataio napisal/-a:Potem naj tukaj omenim še razdaljo med nama (220 km), tako da sva se v 2 letih videla vsega 10x, in zadeva je propadla.

To pomeni, da se nista videla niti na vsaka dva meseca. Sori, ampak toliko pa 220 km spet ni. Nekateri imajo vsak teden takšno pot do faksa.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 19. Nov. 2009 16:57

Zdej kr naenkrat starši od nje! Ti kot moški bi moral imeti svoje JAZ, ne pa se podrejat drugimi! Zakaj se pustiš drugim (mami) da ti govori kako in kaj je najboljše za tebe...nasvet je dobrodošel ampak prevelika skrb za otroka da mora vse vedet, posebi o tvoji ljubezni...se mi zdi malo preveč! Od tebe bo nardila samo človeka kateri ne bo imel svojega mnenja! Na napakah se učimo in postajamo bolj močni!Naj te pusti da uživaš dokler lahko!

Želim ti srečo!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Nov. 2009 18:20

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 19. Nov. 2009 22:06

Mataio napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:^^ upam, da si napačen komentar citiral.. da nebomo zdaj po 19ih straneh ugotovili, da ne znaš brat :D

sicer se pa čist strinjam z *Abby*
Nisem citiral napačne izjave. Pač sklepam, da posredno tudi tisto punco označujete za nesamozavestno, glede na to, da se je odzvala na oglas. Pa btw, s to punco nimava več stikov.

pa saj ona ni pisala o tem, da si nesamozavesten, ker si se javil na oglas halo? no vsaj jaz sem tako dojela, da te je označila kot takega, ker nisi mel jajc te punce "priznat" in jo skorajda tajil.. whatever.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 06. Dec. 2009 10:14

~NIA~ napisal/-a:ok, to da se v dveh letih vidiš 10x zame sploh ni zveza, ker partnerja sploh ne poznaš! ker ga ne morš poznat prek smsjev, mejlov, skajpa, msnja, fbja,...?!
žou, tud če bi rad nadaljeval tako zvezo bi mogu (po mojem mnenju) najprej ukrepat neki glede razdalje.
V oglasu sem jasno napisal, da iščem punco, ki naj bo iz mojega kraja ali okolice. Ko sem mi je dotična javila, sem si kakšen teden dopisoval z njo, misleč, da živi v istem kraju kot jaz. Verjemi, bil sem zelo presenečen, ko mi je povedala, od kod prihaja. Takoj me je prešinila misel, kako pogosto se bova videvala. :?
Kot kaže, drži, kar je napisano: http://www.ona-on.net/splet-je-svet/
Namreč, citiram: "bodite pozorni tudi na kraj, od koder prihaja oseba, ki jo spoznavate, saj utegne biti precej neprikladno, če živita 400 kilometrov narazen."
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 06. Dec. 2009 14:54

Nisem brala čiist cele teme, ampak ...

jullia_ napisal/-a:To pomeni, da se nista videla niti na vsaka dva meseca. Sori, ampak toliko pa 220 km spet ni. Nekateri imajo vsak teden takšno pot do faksa.

Exactly. Res ni, kot da bi en živel v Avstraliji, drug pa tuki. Zase vem, da če bi mi bil nekdo ful ful všeč, bi se potrudila, da ga čimvečkrat vidim. Ne glede na to, kolk polen bi mi starši/prijatelji vrgli pod noge na poti na avtobusno/železniško postajo. Razdalja je neprikladna, ampak ni pa to zdej neki, zaradi česar bi spustila ljubezen svojega življenja iz rok. Če so vama bla mnenja prijateljev in staršev bolj pomembna, to pač ni bilo to.

Btw: jz mam prijatelje zato, da mi bojo stal ob strani in mi privoščili srečo, ne pa da me bodo postran gledal, ko bom končno spoznala nekoga, ki mi bo res všeč. Pač si jo spoznal prek oglasa, big deal. Ne vem, zakaj se morjo vtikat v to? In še manj mi je jasno, zakaj se je treba podrejat njihovemu mnenju?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 15. Dec. 2009 15:16

Mataio napisal/-a: Potem naj tukaj omenim še razdaljo med nama (220 km), tako da sva se v 2 letih videla vsega 10x, in zadeva je propadla.

In ti temu rečeš zveza??? Pa kot da si star 12 let :roll:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov