Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 06. Sep. 2007 11:32

Živjo
Star sem 21 let, in sem pred 1 mesecem preko oglasa spoznal prijetno dekle.
Punci sem všeč, dobila sva se 1 teden po tem, kar sva se spoznala preko oglasa. Vse lepo in prav, če ne bi takemu načinu spoznavanja punc nasprotovala moja mama (živim v enoroditeljski družini, oče je umrl pred več kot 10 leti.) Pravi, da to ni to, da je to za idiote, itd. Ravno ona ve, kje bom spoznal punco, s katero se bi razumel. Mama o tej moji zvezi ne ve ničesar. Najraje ji nikoli ne bi predstavil dekleta. Bojim se, da bi zveza zaradi
maminih flešov propadla, poleg tega sama nima utemljenega razloga, zakaj bi to bilo slabo.
Naj zvezo zamolčim?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 06. Sep. 2007 11:34

Ni treba zamolčat zveze. Ni pa ti treba povedat, kako sta se spoznala ... Sicer se ne strinjam z mnenjem tvoje mame, ampak konec koncev je to čisto tvoja stvar in zakaj bi se trudil spreminjati njeno mnenje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 06. Sep. 2007 11:38

Jaz ji tudi ne bi povedala kje sta se spoznala. To je tvoja stvar in, če boš zaradi tega izgubil to dekle ki ti je res všeč itd. potem pa sori si idiot in mamin sinko. Sj vem, mnenje staršev je pomembno sploh če jih ceniš in spoštuješ ampak nekje so pa meje..edino če ti sam dvomiš v pravilnost spoznavanja nekoga prek oglasa oz. če sam dvomiš v svojo zvezo pa je mama mejčkn izgovor.
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 06. Sep. 2007 11:40

Js tud tko mislim... Pač si s punco izmislita neko dokaj verjetno zgodbico in jo natvezita tvoji mami... Vsega ji itak ni treba vedeti :wink: Punca bo pa tudi razumela...

Velik sreče (s punco in z mamo)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Sep. 2007 11:43

sploh nevem zakaj bi blo treba povedat kako sta se spoznala? :? ne poveš pa je :)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 06. Sep. 2007 11:46

To je čist simpl stvar. Greš parkrat kao ven (s to punco seveda), mami pa rečeš, da greš mal žurat al pa kej. In potem ji čez nekaj časa poveš, da si tam in tam na žuru spoznal to deklco in to je to. ;)

Seveda se morta prej s punco zmenit glede zgodbe. ;)

Sicer pa sploh ni potrebe, da mami govoriš kako si jo spoznal. Spoznal si jo pač! :)
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 06. Sep. 2007 11:47

Ja jst se strinjam z vsemi nad mano :cool: Če te vpraša kje sta se spoznala, si zmisli nekaj ane...kako pa bi ona lahko vedla da sta se ravno na tak način ki njej ne ustreza?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 06. Sep. 2007 11:48

Če ti je punca všeč in če se dobro razumeta, potem ne dovoli, da bi šlo kaj narobe, ker se tvoja mama ne strinja s tem, zato bi blo gotovo res najbolje, da ne poveš kako sta se spoznala. Lahko ji poveš kasneje, ko bosta s punco že nekaj časa skupaj in bo mogoče lažje sprejela :wink:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 06. Sep. 2007 11:49

*lilica* napisal/-a:Če ti je punca všeč in če se dobro razumeta, potem ne dovoli, da bi šlo kaj narobe, ker se tvoja mama ne strinja s tem, zato bi blo gotovo res najbolje, da ne poveš kako sta se spoznala. Lahko ji poveš kasneje, ko bosta s punco že nekaj časa skupaj in bo mogoče lažje sprejela :wink:

Saj ni treba, da vse ve. Saj ji najbrž tudi ne razlaga kako seksa ipd. ;)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 06. Sep. 2007 11:53

Sej vem, da ji tega ne razlaga, ampak mogoče bi ji pa rad povedal.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 06. Sep. 2007 11:54

To je pa druga zgodba, če bi ji rad povedal. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Sep. 2007 11:59

veš, včasih je tud koristno kakšno stvar prekrit.sej ji ne rabš povedat zdaj, povej ji kasneje, če boš s punco skupaj in če se ji bo zazdela ok.
Se mi zdi, da če ji boš povedal, da si boš čist sam jamo skopal.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 06. Sep. 2007 12:11

Ampak ponavadi je med prvimi vprašanji o novem partnerju vprašanje, kje/kako sta se spoznala. :)

Tako kot so rekli že pred mano, izmislita si kakšno primerno zgodbico in se je držita, lahko pa kdaj kasneje poveš tudi resnico, če želiš.

Predvsem pa niti ni treba, da punco mami predstaviš že po enem mesecu, pa še nekaj časa boš pridobil. :wink:
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 06. Sep. 2007 12:15

Pravijo, da ima laž kratke noge. Sploh pa bo hotela mama na vsak način vedet, kje sem jo spoznal. Da ne omenjam tega, kako odpira in preverja mojo pošto. Sem ji rekel, da naj pusti mojo pošto pri miru, pa je bil takoj ogenj v strehi.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 06. Sep. 2007 12:21

Mataio napisal/-a:Pravijo, da ima laž kratke noge. Sploh pa bo hotela mama na vsak način vedet, kje sem jo spoznal. Da ne omenjam tega, kako odpira in preverja mojo pošto. Sem ji rekel, da naj pusti mojo pošto pri miru, pa je bil takoj ogenj v strehi.

No, se pravi si oba izmislita eno zgodbico, ki bo čimbolj vsakdanja in ji to povej. Brez skrbi, samo enkrat boš to povedal in to si boš tudi zapomnil, tako da ti najbrž ne bo potrebno velikokrat ponavljati tega.

Verjemi, tudi jaz sem moral malce prirejati zgodbo, kako sva z mojo skup prišla pa to...ker če bi čisto vse po resnici povedal, bi bil takrat najbrž ogenj v strehi, tako pa je bila mami vesela, ko sem povedal za njo. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov