Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 21. Sep. 2009 12:16

Waw kakšna mama.. In ti se ji ponujaš na pladnju :D ji daš odgovore, gledaš na to kaj bo ona rekla in kaj si bo ona mislila.. Ajoj :D , sej ti ni pomoči..
A goal without a plan is just a wish.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 27. Sep. 2009 11:20

Trenutno ni toliko problem okoli mame kot to, da se večina mojih kolegov in kolegic zgraža nad tem, kako sem spoznal dotično.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 27. Sep. 2009 11:27

Glej, vidm d teb velik pomen kaj drugi misljo o tem kaj ti delaš. A se ti ne zdi, da si že dost str, da bi lahko razmišlju s svojo glavo. Sej ne hodjo s to punco tvojo kolegi in mama, ampak ti! Men se tvoja punca prav smili no. Če si pa pač tak člouk, da velik da na druga mnenja in če si prišel do tega, da večina ljudi misli, da je tako spoznavanje bedno, pa bi prej mislil na to in si izmislil, kje sta se spoznala. Zdej je za to že prepozn in loh izbiraš sam še med SE OBREMENJEVATI S TEM KAJ DRUGI MISLJO ali POSLUŠATI SVOJE SRCE.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Sep. 2009 11:41

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 0:43

*Abby** napisal/-a:Da sem jaz ta punca, da jaz to berem...bi ostal sam. Brez punce, ki bi ti delala tako velike probleme. :roll: Mislim, če je pa važno to, kaj mislijo drugi o tvoji zvezi, o tvoji punci...če sam nimaš svojega mnenja...uh...to je zame ena slabših lastnosti, kar jih lahko ima tip. Da se oseba ne zna zanašati na svoje mnenje, pomeni le to, da je obupno nezamozavestna, neodločna, copatasta...ne hvala, talega tipa si pa res ne bi želela... tvoj problem sploh ni tvoja punca... :roll:
In potem svizec zavije čokolado v folijo. A potemtakem je tudi z njo nekaj narobe, če se je morala odzvati na oglas? :roll:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 19. Nov. 2009 8:42

^^ upam, da si napačen komentar citiral.. da nebomo zdaj po 19ih straneh ugotovili, da ne znaš brat :D

sicer se pa čist strinjam z *Abby*
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 10:05

rachka_ napisal/-a:^^ upam, da si napačen komentar citiral.. da nebomo zdaj po 19ih straneh ugotovili, da ne znaš brat :D

sicer se pa čist strinjam z *Abby*
Nisem citiral napačne izjave. Pač sklepam, da posredno tudi tisto punco označujete za nesamozavestno, glede na to, da se je odzvala na oglas. Pa btw, s to punco nimava več stikov.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 19. Nov. 2009 11:20

Še dobr...ker takega fanta, k mu je sam za tuja mnenja mar, ji niti slučajn ne prvošm!
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 11:25

snezinka* napisal/-a:Še dobr...ker takega fanta, k mu je sam za tuja mnenja mar, ji niti slučajn ne prvošm!
Tudi njej je folk težil, da kako to, da je našla nekoga preko oglasa, tako da je tudi na njeni strani bil pritisk.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 19. Nov. 2009 13:15

Ali si pa ti ves čas pretiraval, glede na to, kako si bil prej takoj prepričan, da je Abby omenila nesamozavest zaradi oglasa, pa ti je v resnici očitala to, da se preveč obešaš na tuja mnenja.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 19. Nov. 2009 14:17

Mislim halooo fant....kako pa boš najdu punco če namesto tebe drugi razmišljajo !?

Dej malo zrihtaj te svoje možgane!

Nič ni narobe če si nekdo najde punco ali fanta prek oglasa (cool) :D

Sej ni čudno da nimate vč stikov, ker poslušaš tuja mnenja, svojega pa izgleda nimaš!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 19. Nov. 2009 14:38

In zakaj z dotično nista več skupaj? Je imela tvoja mama prste vmes? Če je bil to razlog, potem si lahko brez skrbi ob naslenjem nakupu privoščiš hrbtenico. Komu mar, na kakšni podlagi sta se dva spoznala.
Jaz sem tudi svojega spoznala prek neta - in? To je pač dan današnji način spoznavanja.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 14:56

*SunFlower* napisal/-a:Ali si pa ti ves čas pretiraval, glede na to, kako si bil prej takoj prepričan, da je Abby omenila nesamozavest zaradi oglasa, pa ti je v resnici očitala to, da se preveč obešaš na tuja mnenja.
Nič nisem pretiraval. Ko sva se s to punco pogovarjala o najini zvezi, je večkrat omenila, da jo njeni znanci postrani gledajo, ko jim je omenila, kako sva se spoznala.
Liefde napisal/-a:Mislim halooo fant....kako pa boš najdu punco če namesto tebe drugi razmišljajo !?

Dej malo zrihtaj te svoje možgane!

Nič ni narobe če si nekdo najde punco ali fanta prek oglasa (cool) :D

Sej ni čudno da nimate vč stikov, ker poslušaš tuja mnenja, svojega pa izgleda nimaš!
Moje mnenje je 1, tujih je pa toliko, njeno mnenje je bilo 1, tujih pa toliko kolikor je bilo njenih znancev. Sedaj pa pomisli na psihološko razmerje moči.
Drobtinica napisal/-a:In zakaj z dotično nista več skupaj? Je imela tvoja mama prste vmes? Če je bil to razlog, potem si lahko brez skrbi ob naslenjem nakupu privoščiš hrbtenico. Komu mar, na kakšni podlagi sta se dva spoznala.
Jaz sem tudi svojega spoznala prek neta - in? To je pač dan današnji način spoznavanja.
Mama se ni vtikala, ker pač ni vedela za to mojo vezo. Pač je mnenje drugih vplivalo tudi nanjo; preden sva se razšla, mi je povedala, da ne zdrži tega pritiska. Potem naj tukaj omenim še razdaljo med nama (220 km), tako da sva se v 2 letih videla vsega 10x, in zadeva je propadla.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 19. Nov. 2009 15:11

Mataio napisal/-a: Potem naj tukaj omenim še razdaljo med nama (220 km), tako da sva se v 2 letih videla vsega 10x, in zadeva je propadla.

Tle si napisal, kot da je eden na Marsu, drugi na Veneri in da so povezave zelo slabe. 101 izgovor.

Pa kaj se ljudje toliko ubadate s tem, kako sta se spoznala in kaj počneta/ne počneta. Saj imata vidva vezo?!!? Ali morajo biti tle notr vpleteni še vsi kolegi in širša družina? Če bi bilo vredno vstrajat, potem vama nobena ovira ne bi smela stat na poti. Če pa kloneta zaradi razdalje in mnenja drugih... Ne javkajta in si najdita partnerja, ki ga bodo vsi odobravali, ki bo živel točno tako, kot boste hoteli in kjer boste hoteli. Veliko sreče!
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 19. Nov. 2009 15:28

Drobtinica napisal/-a:
Mataio napisal/-a: Potem naj tukaj omenim še razdaljo med nama (220 km), tako da sva se v 2 letih videla vsega 10x, in zadeva je propadla.

Tle si napisal, kot da je eden na Marsu, drugi na Veneri in da so povezave zelo slabe. 101 izgovor.

Pa kaj se ljudje toliko ubadate s tem, kako sta se spoznala in kaj počneta/ne počneta. Saj imata vidva vezo?!!? Ali morajo biti tle notr vpleteni še vsi kolegi in širša družina? Če bi bilo vredno vstrajat, potem vama nobena ovira ne bi smela stat na poti. Če pa kloneta zaradi razdalje in mnenja drugih... Ne javkajta in si najdita partnerja, ki ga bodo vsi odobravali, ki bo živel točno tako, kot boste hoteli in kjer boste hoteli. Veliko sreče!
Ampak ti zlepa ne dojameš poante. Si se morda vprašala, da če tip in punca živita vsak na svojem koncu Slovenije, da se posledično ne moreta videt vsak dan, potrebno je sprejemanje kompromisov, organizacija časa itd. ob mnogih drugih obveznostih? Poleg tega nihče od naju nima lastnega prevoza, tako da sva bila odvisna od javnega prevoza. S tem pa je tako, da je ob koncih tedna, takrat ko sva oba imela čas, dokaj redek.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]