Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 168 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Glej, vidm d teb velik pomen kaj drugi misljo o tem kaj ti delaš. A se ti ne zdi, da si že dost str, da bi lahko razmišlju s svojo glavo. Sej ne hodjo s to punco tvojo kolegi in mama, ampak ti! Men se tvoja punca prav smili no. Če si pa pač tak člouk, da velik da na druga mnenja in če si prišel do tega, da večina ljudi misli, da je tako spoznavanje bedno, pa bi prej mislil na to in si izmislil, kje sta se spoznala. Zdej je za to že prepozn in loh izbiraš sam še med SE OBREMENJEVATI S TEM KAJ DRUGI MISLJO ali POSLUŠATI SVOJE SRCE.
- Mataio
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2007
In potem svizec zavije čokolado v folijo. A potemtakem je tudi z njo nekaj narobe, če se je morala odzvati na oglas?*Abby** napisal/-a:Da sem jaz ta punca, da jaz to berem...bi ostal sam. Brez punce, ki bi ti delala tako velike probleme. Mislim, če je pa važno to, kaj mislijo drugi o tvoji zvezi, o tvoji punci...če sam nimaš svojega mnenja...uh...to je zame ena slabših lastnosti, kar jih lahko ima tip. Da se oseba ne zna zanašati na svoje mnenje, pomeni le to, da je obupno nezamozavestna, neodločna, copatasta...ne hvala, talega tipa si pa res ne bi želela... tvoj problem sploh ni tvoja punca...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ upam, da si napačen komentar citiral.. da nebomo zdaj po 19ih straneh ugotovili, da ne znaš brat
sicer se pa čist strinjam z *Abby*
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Mataio
- Sramežljivka
Nisem citiral napačne izjave. Pač sklepam, da posredno tudi tisto punco označujete za nesamozavestno, glede na to, da se je odzvala na oglas. Pa btw, s to punco nimava več stikov.rachka_ napisal/-a:^^ upam, da si napačen komentar citiral.. da nebomo zdaj po 19ih straneh ugotovili, da ne znaš brat
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Ali si pa ti ves čas pretiraval, glede na to, kako si bil prej takoj prepričan, da je Abby omenila nesamozavest zaradi oglasa, pa ti je v resnici očitala to, da se preveč obešaš na tuja mnenja.
Every rose has its thorn
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Mislim halooo fant....kako pa boš najdu punco če namesto tebe drugi razmišljajo !?
Dej malo zrihtaj te svoje možgane!
Nič ni narobe če si nekdo najde punco ali fanta prek oglasa (cool)
Sej ni čudno da nimate vč stikov, ker poslušaš tuja mnenja, svojega pa izgleda nimaš!
Sej ni čudno da nimate vč stikov, ker poslušaš tuja mnenja, svojega pa izgleda nimaš!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
In zakaj z dotično nista več skupaj? Je imela tvoja mama prste vmes? Če je bil to razlog, potem si lahko brez skrbi ob naslenjem nakupu privoščiš hrbtenico. Komu mar, na kakšni podlagi sta se dva spoznala.
Jaz sem tudi svojega spoznala prek neta - in? To je pač dan današnji način spoznavanja.
Jaz sem tudi svojega spoznala prek neta - in? To je pač dan današnji način spoznavanja.
- Mataio
- Sramežljivka
Nič nisem pretiraval. Ko sva se s to punco pogovarjala o najini zvezi, je večkrat omenila, da jo njeni znanci postrani gledajo, ko jim je omenila, kako sva se spoznala.*SunFlower* napisal/-a:Ali si pa ti ves čas pretiraval, glede na to, kako si bil prej takoj prepričan, da je Abby omenila nesamozavest zaradi oglasa, pa ti je v resnici očitala to, da se preveč obešaš na tuja mnenja.
Moje mnenje je 1, tujih je pa toliko, njeno mnenje je bilo 1, tujih pa toliko kolikor je bilo njenih znancev. Sedaj pa pomisli na psihološko razmerje moči.Liefde napisal/-a:Mislim halooo fant....kako pa boš najdu punco če namesto tebe drugi razmišljajo !?
Mama se ni vtikala, ker pač ni vedela za to mojo vezo. Pač je mnenje drugih vplivalo tudi nanjo; preden sva se razšla, mi je povedala, da ne zdrži tega pritiska. Potem naj tukaj omenim še razdaljo med nama (220 km), tako da sva se v 2 letih videla vsega 10x, in zadeva je propadla.Drobtinica napisal/-a:In zakaj z dotično nista več skupaj? Je imela tvoja mama prste vmes? Če je bil to razlog, potem si lahko brez skrbi ob naslenjem nakupu privoščiš hrbtenico. Komu mar, na kakšni podlagi sta se dva spoznala.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Mataio napisal/-a: Potem naj tukaj omenim še razdaljo med nama (220 km), tako da sva se v 2 letih videla vsega 10x, in zadeva je propadla.
Tle si napisal, kot da je eden na Marsu, drugi na Veneri in da so povezave zelo slabe. 101 izgovor.
Pa kaj se ljudje toliko ubadate s tem, kako sta se spoznala in kaj počneta/ne počneta. Saj imata vidva vezo?!!? Ali morajo biti tle notr vpleteni še vsi kolegi in širša družina? Če bi bilo vredno vstrajat, potem vama nobena ovira ne bi smela stat na poti. Če pa kloneta zaradi razdalje in mnenja drugih... Ne javkajta in si najdita partnerja, ki ga bodo vsi odobravali, ki bo živel točno tako, kot boste hoteli in kjer boste hoteli. Veliko sreče!
- Mataio
- Sramežljivka
Ampak ti zlepa ne dojameš poante. Si se morda vprašala, da če tip in punca živita vsak na svojem koncu Slovenije, da se posledično ne moreta videt vsak dan, potrebno je sprejemanje kompromisov, organizacija časa itd. ob mnogih drugih obveznostih? Poleg tega nihče od naju nima lastnega prevoza, tako da sva bila odvisna od javnega prevoza. S tem pa je tako, da je ob koncih tedna, takrat ko sva oba imela čas, dokaj redek.Drobtinica napisal/-a:Mataio napisal/-a: Potem naj tukaj omenim še razdaljo med nama (220 km), tako da sva se v 2 letih videla vsega 10x, in zadeva je propadla.
Tle si napisal, kot da je eden na Marsu, drugi na Veneri in da so povezave zelo slabe. 101 izgovor.
Pa kaj se ljudje toliko ubadate s tem, kako sta se spoznala in kaj počneta/ne počneta. Saj imata vidva vezo?!!? Ali morajo biti tle notr vpleteni še vsi kolegi in širša družina? Če bi bilo vredno vstrajat, potem vama nobena ovira ne bi smela stat na poti. Če pa kloneta zaradi razdalje in mnenja drugih... Ne javkajta in si najdita partnerja, ki ga bodo vsi odobravali, ki bo živel točno tako, kot boste hoteli in kjer boste hoteli. Veliko sreče!
Prvi neprebran prispevek • 168 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]