Spoprijemanje z razočaranji

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Jan. 2009 20:41

fun napisal/-a:Se strinjam z tem kar ste napisale; ampak:

A vašemu fantu bi blo vseeno, če bi mu rekle, da ma njegov najboljši prijatelj lepše telo, lepši obraz, lepše roke in nos, karkoli pač ... Oz lepšo fasado?

ok, to je druga zgodba.prijatelj je useeno prijatelj in to bi blo neglede na use, ranljivo.pa ne mogoče niti ranljivo, ampak bi verjetno sprožilo ljubosumje.nekje so itak meje ane, nekak ne morš rečt, da je njegou kolega ful lepši od njega.Ok, lahko rečeš, da ima nekej hudega, naprimer nevem hude roke, al pa da je pač nevem hud oziroma da ni grd, če bi pa rekla, da je lepši od njega(kar je sicr dost podobno) bi blo pa stokrat hujše.Tud jst tega nebi hotla slišat, da je moja kolegica lepša od mene.
sicer pa sem mogoče jst mal drugačen človk kot on in bi jst to drugače vzela kot on.Ne bom rekla, da se me nebi dotaknlo, ampak še vedno nekak vem, da ma mene rad in da njena lepota pač ne pove nič (vkolikor pač nebi bilo še kšnih ostalih sumljivih znakou, na to da se resno zanima zanjo).
useeno je razlika med nekom random in med nekom nekje daleč, kot pa med nekom ki je tukaj blizu in še kšn bližnji prijatelj.
sej niti ni fora, da bi si mogla zdej to pari govort al pa kej, tko kot recimo jst mojmu povem da je orlando pač njegova konkurenca :D fora je v tem, da se je treba zavedat tega, da pač ni nujno da smo najlepše za naše fante in oh in sploh popoune, ker če smo prepričane da smo in potem drezamo in sprašujemo v prepričanju, da bomo dobile točno določen odgovor ki ga mamo že sestavlenga v glavi, smo potem lahko prizadete.ampak, zakaj, če nam ni treba? :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov