Spoprijemanje z razočaranji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*purple* napisal/-a:drugače pa zgleda, da mam jst mal obratno razmišljanje tukej od ostalih.
moj fant ni naklepši na svetu, zavedam pa se pa tudi vem, da tud jst nisem zanj najlepša na svetu.
Ammm, no, ne bi rekla, da maš kej dost drgačno razmišljanje. Dvomm, da je kej velik takih, k bi rekl (še mnj pa trdil), da je njihou partner najlepši in najbolši na svetu (kr temu, glede na število prebivalceu našga planeta, po usej verjetnosti ni tko in tut če bi hotl da je, živimo najbrž stokrat premal, da bi lahko to raziskal ), ampak je večina mnenja, da je najlepši in najbolši za njih (in u njihovih očeh). In to je več kot dovolj .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*purple* napisal/-a:In da jst lahko povem mojmu brezproblema, da je orlando bloom pač lepši.
Sej pravm, vedno bo kdo lepši, ampak če bi mel to u mislih, bi lahko ceu žiuljenje jadral od enga do drucga, kr bi vedno nekje nekoč čakal neki "več". Tega se pa najbrž, takrat ko spozna zase ustreznega partnerja, ne bi lotevu noben ... ali pač?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
*purple* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:V dilemi, kdaj človek govori resnico, v živo, ko ga punca gleda s solznimi očmi, ali po telefonu, ko ima privilegij zasebnosti in varnosti, bi jaz prej rekla, da je bil iskren po telefonu, ker takrat ni nad njim visel pritisk žalostne punce 20 cm stran.
se strinjam ja.o takih stvareh dvomim, da bi človek lagal.
drugače pa zgleda, da mam jst mal obratno razmišljanje tukej od ostalih.
moj fant ni naklepši na svetu, zavedam pa se pa tudi vem, da tud jst nisem zanj najlepša na svetu.Namreč lepota je čist relativna in ni v povezavi z ljubeznijo.Ko sm jst mojga spoznala mi vizuelno ni bil ušeč, ampak sem se zaljubila v njegovo karizmo, v njegou karakter,dobrosrčnost.In v to sem zaljubljena še danes in to je njegova celota.tisto kar je na zunaj je samo maska in priznam in tud ve, da obstajajo še lepše maske.Ampak on je pa samo eden, in ljubim tisto kar on je, ne tisto kako izgleda!dostkrat si rečeva, vavv ker tip, vav ker bejba in tko naprej.Razlagava en drugmu kako je beyonce huda in kako hud je orlando bloom.ampak to ne ogroža naju ne najine zveze, ker veva v kakšen smislu je to mišljeno.
resnica je ta, da četudi ljubiš nekoga, še vedno osbtaja nekdo ki je lepši, nekdo ki ima lepši trebuh, lepši obraz, lepše joške....In se mi zdi tud butasto spraševat "ali sem ti najlepša na svetu", če pa vem, da verjetno ne...Ampak vem da me ljubi, to kar sem in takšno kakršna sem in obratno jaz njega.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:*purple* napisal/-a:In da jst lahko povem mojmu brezproblema, da je orlando bloom pač lepši.
Sej pravm, vedno bo kdo lepši, ampak če bi mel to u mislih, bi lahko ceu žiuljenje jadral od enga do drucga, kr bi vedno nekje nekoč čakal neki "več". Tega se pa najbrž, takrat ko spozna zase ustreznega partnerja, ne bi lotevu noben ... ali pač?
kukr se vidi v praksi,je še kr dost tega.
dostkrat je problem ta, da nekdo spozna nekoga ki mu mal potrese kolenčka in ki mu je ful lep (pač osebe, ki je ne poznaš ne morš karakterno precenit in se zaljubit oziroma ti ne more bit ušeč to kar oseba je, ker ne veš kakšna je) in potem se pač zgodijo zadeve...Nakar ugotovi, da pa ubistvu se je zmotil in da je njegou partner še vedno tanajboljši, kar pa je lahko takrat že prepozno.
fora je tud v tem, da bi blo manj solza in komplikacij, če bi se marsikdo še tega zavedal, da pač še vedno obstaja nekdo, ki je lepši in da partner to tud pri sebi ve.namreč najlepša in popolna oh in sploh, to se pomojem kr usak lepo mal zlaže če to reče.treba je sprejemat pač take, čist naravne stvari, pa ne bodo nobenga ogrozile in nobenga prizadele.Ker pa je svet mogoče mal preveč egoističen pa potem nastajajo taki in podobni topiki (ampak ok, zdej v tem primeru je biu dejansko en drug problem), v smislu kako d fak mu nisem najlepša.
drgač pa ja, verjetno se meni in tebi zdi to mal nesprejemljivo, da se še vedno išče nekoga in jadra, čeprav si ga že našel.ampak eni ljudje pač ne moprejo iz svoje kože in skos iščejo boljše, kljub temu, da boljše verjetno celo obstaja ne.
mah, zakomplicirala
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
*purple* napisal/-a:ne ne, jst sm s tem msilna predvsem tist del, ko so punce razočarane, če fant reče, da pač ni najlepša na svetu.In da jst lahko povem mojmu brezproblema, da je orlando bloom pač lepši
hehe legenda !
Se strinjam; če smo zaljubljeni, smo v celoto ki jo vidimo pred sabo; mogoče v banalnosti kot lepe prste, hrbet in polne ustnice... Radi mamo njegove rekakcije, njegove smešne pripombe, njegov način dojemanja okolice in našega telesa... In potem se nam zdi prisrčen način, kako si zjutraj šele v dvigalu popravlja lase, kako naroči pivo, kako po prazni cesti 2krat zapelje čez krožišče, kako si izmišljuje izgovor za šefa ker zamuja v službo zarad tebe, in kako je špagete z nutelo !!
In to je tisto kar ga dvigne nad Orlanda.
- Gost
fun napisal/-a:*purple* napisal/-a:ne ne, jst sm s tem msilna predvsem tist del, ko so punce razočarane, če fant reče, da pač ni najlepša na svetu.In da jst lahko povem mojmu brezproblema, da je orlando bloom pač lepši
hehe legenda !
Se strinjam; če smo zaljubljeni, smo v celoto ki jo vidimo pred sabo; mogoče v banalnosti kot lepe prste, hrbet in polne ustnice... Radi mamo njegove rekakcije, njegove smešne pripombe, njegov način dojemanja okolice in našega telesa... In potem se nam zdi prisrčen način, kako si zjutraj šele v dvigalu popravlja lase, kako naroči pivo, kako po prazni cesti 2krat zapelje čez krožišče, kako si izmišljuje izgovor za šefa ker zamuja v službo zarad tebe, in kako je špagete z nutelo !!
In to je tisto kar ga dvigne nad Orlanda.
Ja, je pa zanimiv paradoks, da včasih prav te malenkosti, v katere se prej zaljubiš, nekoč postanejo moteče in ti grejo na živce. In oseba izgubi celotno privlačnost ...
Se pa globoko strinjam s *purple* glede lepote partnerja. In dejstva v kaj se najpogosteje zaljubiš oz. zaradi česa kasneje nastane t.i. ljubezen.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
MsN napisal/-a:Ja, je pa zanimiv paradoks, da včasih prav te malenkosti, v katere se prej zaljubiš, nekoč postanejo moteče in ti grejo na živce. In oseba izgubi celotno privlačnost ...
Se pa globoko strinjam s *purple* glede lepote partnerja. In dejstva v kaj se najpogosteje zaljubiš oz. zaradi česa kasneje nastane t.i. ljubezen.
Zakaj na živce? nerazumem..
- Gost
Pojavljajo se zgodbe, ko je ženski na začetku zveze tako simpatično, ko (na primer) njen tip hitro je, sreba juhu ipd. Na začetku so take malenkosti simpatične, nekako zaznamujejo človeka, po nečem si ga zapomniš, odstopa od drugih, vse se ti zdi luškano in smešno. No, se pa kdaj zgodi, da čez nekaj let, prav ta ista, prej blazno simpatična stvar, postane zelo moteča, tako zelo, da je ne prebavljaš.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:In da jst lahko povem mojmu brezproblema, da je orlando bloom pač lepši.
To itak, a pa bi mu lahko tudi brez problema povedala, da je njegov najboljši prijatelj lepši od njega?
Ker slavni ljudje so sicer res lepši od nas, hkrati pa ni prav veliko verjetnosti, da bo Orlando prišel v tvoj najljubši kafič, te dvignil v naročje in odnesel s seboj nazaj v Ameriko, kjer se bosta ljubila do konca življenja. Sori, nočem ti ubiti sanj ( ), ampat ta možnost res skoraj ne obstaja
- Gost
Jullia_, po moje pa je to kristalno jasno, da tudi v bljižnji okolici obstajajo osebki, ki so objektivno lepši od našega partnerja. In če smo že pri lepoti kot taki - seveda je tud kak njegov prijatelj lahko lepši kot on, ima lepše telo, lepši obraz, lepše roke in nos, karkoli pač ... Ampak to je fasada. Ni nujno, da te kdaj drugega na njem bistveno premakne. Je pač preprosto lep. In to je to.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
MsN napisal/-a:Jullia_, po moje pa je to kristalno jasno, da tudi v bljižnji okolici obstajajo osebki, ki so objektivno lepši od našega partnerja.
Ja, seveda so. Ampak razlika je, če si sam do sebe pošten in si priznaš, da verjetno nisi najlepši človek v tem delu Centralne Evrope, ali pa če ti fant direktno v glavo reče, da se mu zdi tvoja prijateljica lepša.
Vsaj mene bi v tem slednjem primeru vsakič, ko bi se vsi trije srečali, ali pa celo vsakič, ko bi jo omenil, spreletelo.
- Gost
No, saj take dileme pridejo v poštev, če si partnerja dejansko to govorita. Jaz ga ne sprašujem tega, on tudi mene ne. Oziroma se mi zdijo primerjave na podlagi videza nesmiselne. Vedno je nekdo, ki ti je fizično še bolj privlačen kot tvoj partner ... Če ga še ni, pa zagotovo bo.
Verjetno zmoti, če ti partner pove, da je tvoja prijateljica lepša od tebe (čeprav se tega sama mogoče celo zavedaš), ampak kdo je 'kriv' - tisti, ki odgovori iskreno ali tisti, ki sprašuje take otročarije? Če vprašaš, bodi pripravljen na vse
Verjetno zmoti, če ti partner pove, da je tvoja prijateljica lepša od tebe (čeprav se tega sama mogoče celo zavedaš), ampak kdo je 'kriv' - tisti, ki odgovori iskreno ali tisti, ki sprašuje take otročarije? Če vprašaš, bodi pripravljen na vse
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
meni nbi blo lih fajn če bi vedla da je mojmu tipu všeč moja prijatelca.. k sm itak že tko ful ljubosumn človek.
ne bom pa nikoli pričakovala od nobenga tipa da bom za njega najlepša.. mogoče tudi zto, k meni se to ne zdi najbolj pomembno. 6 let sm bla zaljubljena v tipa k je biu vse prej ku lep.. in tudi on je vedu da mi je marsikdo lepši od njega, je pa tudi to vedu da vidim samo njega, kr itak ni vse v videzu in ko najdeš (zate) "sanjskega" tipa, te ne ganejo drugi, naj bojo še tko oh in sploh na videz
zdej sm sošolka od najlepšega tipa kar sm jih kdaj vidla in se tisti v kerga sm bla tko močno zaljubljena lahko skrije pred njim.. sam sm prepričana v to da v tega sošolca nbi upala bit niti pou tolko zaljubljena ku sm bla v tistega prej
ne bom pa nikoli pričakovala od nobenga tipa da bom za njega najlepša.. mogoče tudi zto, k meni se to ne zdi najbolj pomembno. 6 let sm bla zaljubljena v tipa k je biu vse prej ku lep.. in tudi on je vedu da mi je marsikdo lepši od njega, je pa tudi to vedu da vidim samo njega, kr itak ni vse v videzu in ko najdeš (zate) "sanjskega" tipa, te ne ganejo drugi, naj bojo še tko oh in sploh na videz
zdej sm sošolka od najlepšega tipa kar sm jih kdaj vidla in se tisti v kerga sm bla tko močno zaljubljena lahko skrije pred njim.. sam sm prepričana v to da v tega sošolca nbi upala bit niti pou tolko zaljubljena ku sm bla v tistega prej
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov