Spoprijemanje z razočaranji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Vem, da si ni lahko avta kupt, nism nikol in nikjer rekla, da je to lahko in da ga dobiš kr tko. Ampak če dela, mislm, da si ga pač lahko prvošči, razen če nima želje po avtu, to je pa druga. Pa spet je drugače, če dela preko študenta al pa po pogodbi (sploh če je pogodba za nedoločen čas, potem naj bi si lahko prvošču avto).
Res pa je, da bi šla lahko tud ona kdaj k njemu, ma ravno tolk do njega kot on do nje, pa vrjetno kakšn javni prevoz tud v poštev pride.
Sej nism rekla, da se avto od staršev vedno lahko dobi, seveda ne. Pač se zmeni (tko kot sm rekla) in to jet o. Se prav, se zmeni, kdaj bo šou od doma, kdaj bo prišel domov oziroma kdaj bi en od staršev rabu avto met doma na dvorišču. To je to.
Res pa je, da bi šla lahko tud ona kdaj k njemu, ma ravno tolk do njega kot on do nje, pa vrjetno kakšn javni prevoz tud v poštev pride.
Sej nism rekla, da se avto od staršev vedno lahko dobi, seveda ne. Pač se zmeni (tko kot sm rekla) in to jet o. Se prav, se zmeni, kdaj bo šou od doma, kdaj bo prišel domov oziroma kdaj bi en od staršev rabu avto met doma na dvorišču. To je to.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ne jagoda, če delaš to še ne pomeni, da si lahko kupiš auto.
kot sm rekla, auto je drag kukrkoli pogledaš (nakup, servisi, registracija, zavarovanje, gume,itn..) in če maš (pre)mejhno plačo, si ga žou ne morš prvoščt.Moj je tud biu zaposlen prej pr enmu že tri leta, pa je komu vzdržavl starga kliota s tisto plačo, ki jo je meu, kaj šele da bi se psustu v nakup kakšnga nouga auta in še kšne obroke plačval na mesec.Ni šlo, še skoz mesec s tistim minimalcom ni pršou.ni use tko simpl, auto je težak denarni zalogaj.
sicer pa kot sm rekla, zakaj on?zakaj ne ona?zakaj si mora ravno on kupr auto, pa ni važno al dela al ne?Naj ona poskrbi za kej.Kukr berem njene poste so polni jambranja glede na njenga tipa, že to da dela zvečer ji ni prou in nerga.jst nebi bla na njegovem mestu tkole potrpežljiva, kot je zgleda on.sploh pa da nekdo od mene skos in skos neki zahteva, sam za to ne nardi pa ama nič!
in kot je metuljčica rekla, se use strinjam.
izoblikovani odgovori v glavi in ne sprejemanje ostalih mnenj, ki so glede na večino pomojem kr pravilni, so jo pripeljali do tega, da se v tej temi več ne oglaša.
konc koncev je nihče ne napada, usaj jst ne, želimo ji dobro in želimo da spregleda napake, ki jih dela, ker ji lahko namreč precej škodujejo za vnaprej.
Kako se bo odločila, kaj bo storila in ali bo kej popravila..to je pa pač samo njen problem.mi za njeno zvezo ne bomo jokali, jokala bo ona sama!
kot sm rekla, auto je drag kukrkoli pogledaš (nakup, servisi, registracija, zavarovanje, gume,itn..) in če maš (pre)mejhno plačo, si ga žou ne morš prvoščt.Moj je tud biu zaposlen prej pr enmu že tri leta, pa je komu vzdržavl starga kliota s tisto plačo, ki jo je meu, kaj šele da bi se psustu v nakup kakšnga nouga auta in še kšne obroke plačval na mesec.Ni šlo, še skoz mesec s tistim minimalcom ni pršou.ni use tko simpl, auto je težak denarni zalogaj.
sicer pa kot sm rekla, zakaj on?zakaj ne ona?zakaj si mora ravno on kupr auto, pa ni važno al dela al ne?Naj ona poskrbi za kej.Kukr berem njene poste so polni jambranja glede na njenga tipa, že to da dela zvečer ji ni prou in nerga.jst nebi bla na njegovem mestu tkole potrpežljiva, kot je zgleda on.sploh pa da nekdo od mene skos in skos neki zahteva, sam za to ne nardi pa ama nič!
in kot je metuljčica rekla, se use strinjam.
izoblikovani odgovori v glavi in ne sprejemanje ostalih mnenj, ki so glede na večino pomojem kr pravilni, so jo pripeljali do tega, da se v tej temi več ne oglaša.
konc koncev je nihče ne napada, usaj jst ne, želimo ji dobro in želimo da spregleda napake, ki jih dela, ker ji lahko namreč precej škodujejo za vnaprej.
Kako se bo odločila, kaj bo storila in ali bo kej popravila..to je pa pač samo njen problem.mi za njeno zvezo ne bomo jokali, jokala bo ona sama!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se strinjam s *purple*. Kaj bo naredila ona, pa je njena stvar, čeprav mam občutek, da se ne bo kaj dosti spremenilo, ampak to me tako daleč ne zanima... načeloma se take zveze še nekaj časa obdržijo (ali pa še to ne), potem pa enemu poči film (v tem primeru njej, ki doma sedi in čaka da pride on do nje) and here`s the end. No, pa saj je vseeno, glede na to, da je očitno tudi njej, če je predčasno zapustila tole temo, ker ni sprejela mnenja drugih.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
glede na ta primer ki si ga opisala,bi rekla da je fant nesramen,ker te ni poklical in obvestil da ga ne bo (izgovori glede polnilca in prazne baterije...halo?!,bo pa že nekje dobil en mobitel da te bo poklical). če se to pogosto dogaja mi je tud tvoja reakcija razumljiva.zgleda da se bosta to morala začeti dogovarjat drugače.
tvojih prejšnjih postov nisem brala,tko da ne vem kakšno zvezo natančno mata. me pa je presenetlo,kako so te skoraj vse uporabnice napadle, v temi "žura in ne pokliče" pa bi večina tipa na križ pribila,če jih ta ne bi poklical in jim sporočil da je z njim vse v redu. men se ta primer zdi velik hujši
tvojih prejšnjih postov nisem brala,tko da ne vem kakšno zvezo natančno mata. me pa je presenetlo,kako so te skoraj vse uporabnice napadle, v temi "žura in ne pokliče" pa bi večina tipa na križ pribila,če jih ta ne bi poklical in jim sporočil da je z njim vse v redu. men se ta primer zdi velik hujši
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Če boš hotel avto boš varčeval in si ga nekoč tudi kupil. Če ti pa to ni v interesu boš raje šel in denar zapravil za kaj drugega. Vse je stvar interesa. Če želja ni dovolj močna se potem pa take zadeve dogajajo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Maychy napisal/-a:Če boš hotel avto boš varčeval in si ga nekoč tudi kupil. Če ti pa to ni v interesu boš raje šel in denar zapravil za kaj drugega. Vse je stvar interesa. Če želja ni dovolj močna se potem pa take zadeve dogajajo.
Točn tko! In ne glede na to, kolk se vam zdi p!ka razvajena pa ne vem, kaj še, bi tud jst popizdila, če bi se s tipom neki zmenila, pol bi pa čist zmeri neki vmes pršlo, nazadnje mi pa še sporoču ne bi, ker tko kot vedno , bi mu crknla baterija pr mobitelu! Ma jst bi tud znorela!
- Gost
Yazmeen napisal/-a:Maychy napisal/-a:Če boš hotel avto boš varčeval in si ga nekoč tudi kupil. Če ti pa to ni v interesu boš raje šel in denar zapravil za kaj drugega. Vse je stvar interesa. Če želja ni dovolj močna se potem pa take zadeve dogajajo.
Točn tko! In ne glede na to, kolk se vam zdi p!ka razvajena pa ne vem, kaj še, bi tud jst popizdila, če bi se s tipom neki zmenila, pol bi pa čist zmeri neki vmes pršlo, nazadnje mi pa še sporoču ne bi, ker tko kot vedno , bi mu crknla baterija pr mobitelu! Ma jst bi tud znorela!
Seveda znoriš, ampak če bereš p!kine poste, vidiš, da punca večino časa (no, vsaj glede na napisano) po malem nori zaradi obnašanja svojega tipa. In na tem mestu se človek res vpraša, ali je kriv on, zaradi katerega nori (še vedno lahko odide, če je taka baraba) ali ona, ker preprosto pričakuje preveč ali je konstantno razočarana zaradi lastnih predstav?
-
*purple* - Cosmopsiho
Maychy napisal/-a:Če boš hotel avto boš varčeval in si ga nekoč tudi kupil. Če ti pa to ni v interesu boš raje šel in denar zapravil za kaj drugega. Vse je stvar interesa. Če želja ni dovolj močna se potem pa take zadeve dogajajo.
no maychy preračunaj malo kako lahko nekdo sploh varčuje z minimalno plačo in zraven še sebe živi..
Jst nebi mojga fanta forsirala naj si kupi auto, naj varčuje,naj se zapufa...zame.
yazmeen...Mogoče je pa problem v tem, ker gre njemu že vse skupaj na živce?sicer pa taka stvar, da nimaš auta ker ti ga mat uzame, ker je njen....Lahko znoriš, kaj dost ti pa ne bo pomagalo.pa kej nardiš sam zato a ne.
moj tud prvo leto zveze, ko sva bla ksupi ni imel auta.Imel je izpit,auta ne, ker si ga enostavno ni mogu prvoščt, doma ga mu pa sploh niso posodili.Pa sva se vozoila s trolami, hodila peške, fehtalča tastare če naju peljejo, vozila s kolesi...ko je dobil auto je blo pa še vedno tko, da sm pršla tud s kolesom do njega al pa z busom, al me je mami peljala, itn...in tud zdej ko mam izpit, če mami rabi auto, pač, al me pride iskat al pa spet, kolesa, bus, itn...nikol pa nebi zahtevala od njega, da me more pod mus hodt iskat pa tko.in tud če ti crkne baterija, je jebeš, se zgodi...
in se strinjam z Msn, men se isto zdi.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Pa ste pomislile, da mogoče med njima sicer čisto fino klapa, ampak ima p!ka pač potrebo po tem, da vse negativne misli spravi ven iz sebe? In zato pač uporabi forum... Vem, da če bi nekdo bral moje zapise, ki jih ne objavim javno, ampak zadržim zase, pomislil, da delam psihični samomor s svojim tipom... Velikokrat sem razočarana, ker si ustvarim določena pričakovanja, ki se ne uresničijo, ampak se zavedam tega, da to še ne pomeni, da me on ne izpolnjuje in ga tako ne bom poslala proč od sebe. Počistit moram pri sebi, se prepričat, da spet delam slona iz muhe in da mi zveza sicer - taka kot je - čisto ugaja.
Navsezadnje pa spet - z visokimi pričakovanji ni nič narobe. Narobe je s tistim razočaranjem, ki te doleti, ko se želje ne uresničijo. In to je p!kin problem v tem primeru - ne to, da njen fant nima avtomobila...
Navsezadnje pa spet - z visokimi pričakovanji ni nič narobe. Narobe je s tistim razočaranjem, ki te doleti, ko se želje ne uresničijo. In to je p!kin problem v tem primeru - ne to, da njen fant nima avtomobila...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ampak onadva sta narazen 100km, se pravi ne pride v poštev hoja, kolo, žicanje da te nekdo pelje. če nima avta in ve,da ga kljub dogovoru mogoče ne bo dobil bi se lahko zmenila,da gre na avtobus ali vlak pa ni izgovorov (ali pa ona k njemu).
drugače ne spremljam p!kinih postov in ne vem kakšno vezo ma, še vedno pa se mi zdi nedopustno,da ji ne sporoči da ne bo mogel priti. ta o polnilcu mi je zelo za lase privlečena.
se pa strinjam z iluzijo,če bi jest vse pisala bi tud včasih mislile da delam čustveni samomor
drugače ne spremljam p!kinih postov in ne vem kakšno vezo ma, še vedno pa se mi zdi nedopustno,da ji ne sporoči da ne bo mogel priti. ta o polnilcu mi je zelo za lase privlečena.
se pa strinjam z iluzijo,če bi jest vse pisala bi tud včasih mislile da delam čustveni samomor
- Gost
iluzija napisal/-a:Pa ste pomislile, da mogoče med njima sicer čisto fino klapa, ampak ima p!ka pač potrebo po tem, da vse negativne misli spravi ven iz sebe? In zato pač uporabi forum... Vem, da če bi nekdo bral moje zapise, ki jih ne objavim javno, ampak zadržim zase, pomislil, da delam psihični samomor s svojim tipom... Velikokrat sem razočarana, ker si ustvarim določena pričakovanja, ki se ne uresničijo, ampak se zavedam tega, da to še ne pomeni, da me on ne izpolnjuje in ga tako ne bom poslala proč od sebe. Počistit moram pri sebi, se prepričat, da spet delam slona iz muhe in da mi zveza sicer - taka kot je - čisto ugaja.
To je res. Res pa je tudi, da p!ka prav vsak dan ali vsaj vsak drugi dan joče zaradi tipa. No, to se meni osebno ne zdi normalno. Vem, da je človek jezen, razočaran in žalosten, vse to je dopustno in povsem naravno. Ampak dan za dnem zaradi ene in iste osebe, ki naj bi bila partner? Pride tako obdobje, ampak ne nonstop, a?
Sicer pa smo si ljudje glede tega izjemno različni. Eni ves čas tarnajo nad zvezo in partnerjem, drugi nikoli, tretji srednje ... Meje tolerance so različne.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
MsN napisal/-a:To je res. Res pa je tudi, da p!ka prav vsak dan ali vsaj vsak drugi dan joče zaradi tipa. No, to se meni osebno ne zdi normalno. Vem, da je človek jezen, razočaran in žalosten, vse to je dopustno in povsem naravno. Ampak dan za dnem zaradi ene in iste osebe, ki naj bi bila partner? Pride tako obdobje, ampak ne nonstop, a?
Tudi to je res. V takem primeru je potrebno seštet vse pluse in minuse, sama mora objektivno pogledat na stvar (čeprav je objektivnost s samim seboj precej težka) in ugotovit, če je ta seštevek pozitiven ali negativen. Če bo ugotovila, da je problem res le v njej in da je v splošnem v zvezi srečna, bo morala pospraviti pri sebi (za kar je pravzaprav prosila tudi v tej temi), ampak če bo pa ugotovila, da je on v vseh pogledih tak, ki je očitno ne zmore osrečiti (kar trdijo vsi odgovori v tej temi), je pa spet njena napaka, da še vedno trpi v takem odnosu.
MsN napisal/-a:Sicer pa smo si ljudje glede tega izjemno različni. Eni ves čas tarnajo nad zvezo in partnerjem, drugi nikoli, tretji srednje ... Meje tolerance so različne.
Tukaj pa potem pridemo do tiste teme, ki je bila pred časom aktualna - o "skrivanju težav v raju".
Pa tudi zanimivo je to - odvisno komu tarnamo o teh težavah. Nekomu kažem čudovito sliko, nekdo drugi pa si najbrž misli vse najslabše o nama...
- Gost
Po moje ni problem v tem, da je fant ne bi mogel osrečiti. Verjetno bi jo lahko, samo mogoče pač ni njena 'prava' kombinacija. Zato pravim, da ljubezen ni vse - včasih imaš rad človeka, ki pa v nekih dejanjih in predstavah ni ujemajoč s teboj in v taki zvezi jaz ne vidim sreče. Nekdo drug seveda jo. Je pa treba veliko prilagajanja. Česar pa jaz s strani p!ke, ki je celo zapustila lastno temo, ne čutim. In brez prilagajanja je on lahko tip-top tip, pa ona ne bo nikoli srečna, ker jo bo vedno nekaj zmotilo.
-
*purple* - Cosmopsiho
softTouch napisal/-a:ampak onadva sta narazen 100km, se pravi ne pride v poštev hoja, kolo, žicanje da te nekdo pelje. če nima avta in ve,da ga kljub dogovoru mogoče ne bo dobil bi se lahko zmenila,da gre na avtobus ali vlak pa ni izgovorov (ali pa ona k njemu).
ja ona k njemu ja.
sm že prašala, zakaj bi mogu use on?zakaj ne ona?
Nek fer plej more bit ane.
S polnilcom za lase privlečena...Ja če je doma, je....Če bi pa poznala mene,pa bi vedla, da na take stvari precej redno pozabljam, se ti potem nebi zdelo za lase privlečeno.ampak dobro, jst mam usta in glasilke in pooprosim koga druzga za telefon če meni crkne in potem pokličem, to je res.
nevem, men se je zdelo, da ona useeno preveč pričakuje od njega, sama pa nebi nč nardila za to.Če si lahko on kupi auto, ga lahko tud ona recimo in tako naprej...usekakor pa ne more use težnje spravuljat na tipa in trdit, da je on tukaj krivec, ker se meni nekak ne zdi tako.
aja, pa poznam velik ljiudi, ki imajo zvezo na daljavo, pa se nbobenmu ni problem usest na vlak/na bus/štopat in tko naprej.tko, da sto kilometrou zame ni izgovor.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
OK, uzamem nazaj, da ne bom sodelovala v tej temi, ker se prav težko zadržujem, da ne bi pokomentirala, ker nekatere pametnjakovičke tukej mi grejo prav nažiuce s tem, da je stvar točno takšna kot si zamišljajo. Pa ne napadam nobenga.
Skozi use poste mislim, da je samo iluzija zadela bistvo mojega pisanja na forumu... ˇˇ
1. tale forum, sploh temo o čustvih, uporabljam zato, da potožim kaj se mi zdi hudo, kaj mi gre narobe... Skratka tukej povem stvari, nekako sama sebi, s tem, da vem, da najbrž še nekateri uporabniki berejo moje poste. Zavedam se, da je redko kateri post napisan o tem kako mi gre to in to dobro, kako je Moj to in to naredu... Ampak teh postov ni, ker ne čutim potrebe, da bi razlagala svoje veselje, ker tiskrat skačem okol po svetu z nasmehom do ušes. In nihče nima pravice obsojat tega kaj pišem brez, da bi povdaru, da svoj sklep piše na podlagi pisanega/prebranega. Pametovanje v stilu kolko mam jz sfuka*o zvezo, kakšna sm, itd. ne pridejo v poštev, ker nimate popolne slike. Ž
Tud jz bi se lahko lotla pametovat kolko majo ene uničeno zvezo, kolko pa ene sploh nimajo problemov in samo pametujejo... Ampak tega ne dela, ker mi je nekako jasno, da niso usi na forumu, da razglabljajo o svojem lajfu. Pika.
2. od vseh postov mi je dvignil žiuce post DrFreud. Na kakšni podlagi in s kakšno pravico mi lahko rečeš, da Moj ni več zainteresiran zame in da bo mal začeu sklapljat telefon ?!?! In stavki v stilu:
Razdalja je problem samo pri neresnih zvezah ali pri nezaineteriranih tipih/puncah!... Tole zadrži raje zase, če ne poznaš celotne zgodbe in situacije.
3. Ko sm sama pr sebi razdelala vaše poste, sm res ugotovila, da se mogoče poskušam delati, da ni težav, kjer so... Ampak iz čist preprostega razloga: tale forum v nekaterih temah temelji na temu kolkrat bo predlagano, da par konča, ker ve pa ne bi tolerirale tega in tega, ve pa ne bi to in to... Človeka to tolko najeda (usaj mene), da bi se raj naredu, da nimaš težav, ko prašaš za nasvet pa ti usi začnejo pametovat, da to je pa zveza, ki propada itd.
4.
Lahko, da me spomin malo je*e, ampak ne spomnim se, da bi nevem kolkim puncam svetovala, da nej raje končajo s fantom oz. da jz bi pa v njihovem primeru končala, ker tole meni ene stalno predlagajo in vem kako boleče/utrudljivo zna bit. Tko, da pazi kaj pišeš.
5. Situacija pr Mojmu doma ni tipična družinska scena: mame nima, oče ima samo socialno, bratje ne delajo+doma obnavljajo hišo, ker živijo v nemogočih pogojih. Avto imajo sam 1 bogi. Skor celo plačo (mogoče razen okol 200€) uloži v hišo, familijo, daje bratu (30 let pa ne dela, ker je bogi ) keš... Tega ne bo nikol spremenu, ker mu familija pomeni nenormlano dosti, tko, da kkšne nakup auta ne pride u poštev, ker pol bo njegov bogi brat biu brez keša in bo mogu delat.
6. Nimam izpita za auto in to, da bi se jz odpraula k njemu pride u poštev, ko ma on auto, da me pride iskat u Kp, ker do njegove vasi ni nobene javne povezave. In tuki je spet tma, ker če on nima auta, jz lahko pridem samo do Kp.
7. Glede pounjenja telefona itd. vam je lahko rečt, da se zmišljuje, ampak, če bi ga poznali bi vedeli, da se ne. Tolko je na izi(in jz v nasprotju z njim sm tolko neizi), da ga ne moti, če mu crkne mobi in ga nima dat kam pounit, ker ni doma pouniuca(majo usi iste mobije in si delijo enga, kar pomeni, da ni vedno na volji/doma). To, da bi si šu sposodit telefon za klicat pa mu ne dovoli ponos, ker to jamlje kot prosjačenje, ker je učasih njegova mama okol po vasi fehtala čike in on tega noče delat.
8. Ja, mogoče sm drama queen, ampak takšna pač sm.
Skozi use poste mislim, da je samo iluzija zadela bistvo mojega pisanja na forumu... ˇˇ
iluzija napisal/-a:Pa ste pomislile, da mogoče med njima sicer čisto fino klapa, ampak ima p!ka pač potrebo po tem, da vse negativne misli spravi ven iz sebe? In zato pač uporabi forum... nadaljevanje posta ....
1. tale forum, sploh temo o čustvih, uporabljam zato, da potožim kaj se mi zdi hudo, kaj mi gre narobe... Skratka tukej povem stvari, nekako sama sebi, s tem, da vem, da najbrž še nekateri uporabniki berejo moje poste. Zavedam se, da je redko kateri post napisan o tem kako mi gre to in to dobro, kako je Moj to in to naredu... Ampak teh postov ni, ker ne čutim potrebe, da bi razlagala svoje veselje, ker tiskrat skačem okol po svetu z nasmehom do ušes. In nihče nima pravice obsojat tega kaj pišem brez, da bi povdaru, da svoj sklep piše na podlagi pisanega/prebranega. Pametovanje v stilu kolko mam jz sfuka*o zvezo, kakšna sm, itd. ne pridejo v poštev, ker nimate popolne slike. Ž
Tud jz bi se lahko lotla pametovat kolko majo ene uničeno zvezo, kolko pa ene sploh nimajo problemov in samo pametujejo... Ampak tega ne dela, ker mi je nekako jasno, da niso usi na forumu, da razglabljajo o svojem lajfu. Pika.
2. od vseh postov mi je dvignil žiuce post DrFreud. Na kakšni podlagi in s kakšno pravico mi lahko rečeš, da Moj ni več zainteresiran zame in da bo mal začeu sklapljat telefon ?!?! In stavki v stilu:
Razdalja je problem samo pri neresnih zvezah ali pri nezaineteriranih tipih/puncah!... Tole zadrži raje zase, če ne poznaš celotne zgodbe in situacije.
3. Ko sm sama pr sebi razdelala vaše poste, sm res ugotovila, da se mogoče poskušam delati, da ni težav, kjer so... Ampak iz čist preprostega razloga: tale forum v nekaterih temah temelji na temu kolkrat bo predlagano, da par konča, ker ve pa ne bi tolerirale tega in tega, ve pa ne bi to in to... Človeka to tolko najeda (usaj mene), da bi se raj naredu, da nimaš težav, ko prašaš za nasvet pa ti usi začnejo pametovat, da to je pa zveza, ki propada itd.
4.
roxeanne napisal/-a:tut jst mal spremljam tvoje poste p!ka, v oči si mi pa padla, ker pišeš o določenih stvareh/temah zelo nesramno, vzvišeno in kritično, na drugi strani pa imaš s fantom skos neke probleme, ki če bi jih imela katera druga bi ji brez pomislekov svetovala naj pusti fanta. dvolično vglavnem!
Lahko, da me spomin malo je*e, ampak ne spomnim se, da bi nevem kolkim puncam svetovala, da nej raje končajo s fantom oz. da jz bi pa v njihovem primeru končala, ker tole meni ene stalno predlagajo in vem kako boleče/utrudljivo zna bit. Tko, da pazi kaj pišeš.
5. Situacija pr Mojmu doma ni tipična družinska scena: mame nima, oče ima samo socialno, bratje ne delajo+doma obnavljajo hišo, ker živijo v nemogočih pogojih. Avto imajo sam 1 bogi. Skor celo plačo (mogoče razen okol 200€) uloži v hišo, familijo, daje bratu (30 let pa ne dela, ker je bogi ) keš... Tega ne bo nikol spremenu, ker mu familija pomeni nenormlano dosti, tko, da kkšne nakup auta ne pride u poštev, ker pol bo njegov bogi brat biu brez keša in bo mogu delat.
6. Nimam izpita za auto in to, da bi se jz odpraula k njemu pride u poštev, ko ma on auto, da me pride iskat u Kp, ker do njegove vasi ni nobene javne povezave. In tuki je spet tma, ker če on nima auta, jz lahko pridem samo do Kp.
7. Glede pounjenja telefona itd. vam je lahko rečt, da se zmišljuje, ampak, če bi ga poznali bi vedeli, da se ne. Tolko je na izi(in jz v nasprotju z njim sm tolko neizi), da ga ne moti, če mu crkne mobi in ga nima dat kam pounit, ker ni doma pouniuca(majo usi iste mobije in si delijo enga, kar pomeni, da ni vedno na volji/doma). To, da bi si šu sposodit telefon za klicat pa mu ne dovoli ponos, ker to jamlje kot prosjačenje, ker je učasih njegova mama okol po vasi fehtala čike in on tega noče delat.
8. Ja, mogoče sm drama queen, ampak takšna pač sm.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema