Spanje s partnerjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
s0nckic4 napisal/-a: njen fant daje zraven za stroške oz prispeva 250€ na mesec. kar je čisti dobiček za starše, saj dodatnih stroškov toliko ne pridela, njegove sobe pa ne bi oddali in prejemali večjo najemnino. tako da ta izjava v zvezi z mirom s strani njegove mame je bulšit. a 2 leti je bilo pa ok, ko so se pa skregali pa ne več. to mu je prepovedala, ker ga je hotela kaznovat, ker najverjetneje ni bilo po njeno in ga je tako res v živo kaznovala. njen tip je v bistvu najemnik pri lastnih starših. lajanje "pod mojo streho" ne pride več v poštev.
Se strinjam
- Labela123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2012
Nency,hvala za tvoje mnenje, ga spoštujem,zato sem tudi pisala sem,da dobim mnenja od drugih in verjetmi, da nisem hotela slisati samo v svoje dobro, ampak kar je realno. Zmotilo me je samo to, da me nekatere primerjajo z nekom,ki se hodi samo fu***,ker pa to ni resnica..
- Labela123
- Sramežljivka
claire zato,ker zivimo v bloku in sobo si delim z sestro,poleg tega je zelo majhna, da tudi večja postelja ne bi šla noter. jaz drugače nisem hotela sama začeti tam spati, ampak so klicali celo moje starše,če lahko hodim k njim spat,ker se drugače lepo razumemo..
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
nevem ali sem jaz čudna, ampak a se vam dejansko zdi normalno, da plačujete najemnino pri lastnih starših, oni vam pa omejujejo kdo vas lahk obišče pa kdaj? in še več, to počnete, ker so oni v finančnih težavah, drugače bi itak šli na svoje. jaz tega pač ne bi sprejela. ampak to je v bistvu stvar avtoričinega tipa in ne nje.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Labela123
- Sramežljivka
sej to,da jim pomaga je edini razlog,da nisma v svojem stanovanju.če jima ne bi, ne vem kako bi preživeli iz mesec v mesec.+da kupi tudi hrano, tanka avto..jaz sem to sprejela,ker razumem,da drugace ne gre in da kot sin mora pomagati svojim starsem.To je pa cena,da nisva na svojem,zato pa sem hodila k njemu,ker on k meni ne more.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
potem bo pa rekla, da kakšna je postala ta njegova punca, da noče se več pogovarjat z njimi, da se pride sam še porivat v to bajto.
v glavnem, ne hodit več tja, ker si ji začela it na živce al neki in nisi več zaželjena. jaz se v taki hiši ne bi mogla več počutit sproščeno.
a je kdo od njegovih staršev invalid da ne morejo skoz mesec? oba brezposlena? sestra tudi daje denar?
v glavnem, ne hodit več tja, ker si ji začela it na živce al neki in nisi več zaželjena. jaz se v taki hiši ne bi mogla več počutit sproščeno.
a je kdo od njegovih staršev invalid da ne morejo skoz mesec? oba brezposlena? sestra tudi daje denar?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
Meni je tudi v tem primeru tašča weirdo... ker ok, saj razumem da sin prispeva k položnicam in skupnemu gospodinjstvu če je finančno preskrbljen, ampak da ga mati prav s tem namenom veže na sebe in mu preprečuje da se postavit na svoje noge?...ker je pač odvisna od njega in njegove finančne pomoči...in mu pri vsem tem še postavlja neka pravila kaj lahko pa kaj nesme in jo moti snaha, ki jo vidi za kako uro na dan..
jaooo si že kar predstavljam neko zagrenjeno žensko, s čikom v roki in posedanjem s kafetom po cel dan, na borzi, brez volje se spravit v službo (ker roko na srce, če hočeš delat, se tudi v današnjih časih najde delo za vsakogar)..
jaooo si že kar predstavljam neko zagrenjeno žensko, s čikom v roki in posedanjem s kafetom po cel dan, na borzi, brez volje se spravit v službo (ker roko na srce, če hočeš delat, se tudi v današnjih časih najde delo za vsakogar)..
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
- Labela123
- Sramežljivka
Ukvarjam se z njimi, ker mi je pač čudno pridit in takoj v sobo zbežat..pa tud sami tolk vztrajajo, da pridem k njima, oz da se vsi štirje malo družimo. Včasih reče fant (ker sva že tako midva samo 3 ure skupaj preden greva spat), da bi šla gledat film ali kaj podobnega, pa so čist žalostni zakaj greva tako hitro v sobo.
Starša delata oba, ampak sta padla v nekakšne kredite in nepričakovano ne zmoreta vsega plačevati sama. Zato jima fant pomaga in deva vsak mesec denar+ kot sem že rekla ostale stvari.
In kot ene pišete za to fu****, sploh ni poanta v tem, nama je pomembno da sva vsaj zvečer oz ponoči skupaj, če se že čez dan ne vidima nič zaradi obveznosti. Tisti občutek, da skupaj zaspiva objeta itd..
Starša delata oba, ampak sta padla v nekakšne kredite in nepričakovano ne zmoreta vsega plačevati sama. Zato jima fant pomaga in deva vsak mesec denar+ kot sem že rekla ostale stvari.
In kot ene pišete za to fu****, sploh ni poanta v tem, nama je pomembno da sva vsaj zvečer oz ponoči skupaj, če se že čez dan ne vidima nič zaradi obveznosti. Tisti občutek, da skupaj zaspiva objeta itd..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Ne vem kaj je tako čudno, da sin pomaga svojim staršem...v končni fazi so ga oni spravili do kruha in meni osebno se zdi, da je to kar počne lepo in pravilno, mogoče ni fino zanj si pa lahko vsaj prepričana da je moralen in odgovoren človek.
To o spanju pa štekam obe, tebe in mamo ampak glavni problem je prepir med tvojim in njo se pravi se bo to reševalo na tej relaciji.
To o spanju pa štekam obe, tebe in mamo ampak glavni problem je prepir med tvojim in njo se pravi se bo to reševalo na tej relaciji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov