Spanje s partnerjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Če dejansko hodiš samo prespat in nikoli z njimi ne preživiš nobenga popoldneva, ni ne skuhaš, pospraviš, pomagaš karkoli, no potem ni čudno da so se naveličal tega po dveh letih. Jz bi se, po pravici povedano, na njihovem mestu, naveličala velikoo prej.
Plus vsi žuri, ko gresta zvečer ven in zgodaj zjutraj prideta domov, pa veš da bi mi dok**** če bi bla jz mama tvojega tipa.
So še zelo toleratni, če mene vprašaš.
To da tvoje kolegice živijo pri svojih decih, nima nobene zveze s tabo, saj imajo one najbrž kak proble, ki ga ti nimaš. Primerjati se je res brezveze.
Kolko sta pa stara, če smem vprašat?
Po pisanju se mi zdita stara med 18-21, skratka zelo mlada.
V hotel/motel lahko prideš kadar se ti sprdne, prespiš kolikrat se ti zahoče in greš kadar ti paše, s to razliko da ti nočitev tam zaračunajo. Ne me narobe razumet, saj ne trdim da bi mogla plačevat ali karkoli, ampak poglej resnici v oči in se malo zbudi. Kaj slabe vesti pa res nimaš čisto nič?
Nikoli?
Če jo nimaš, si pa res dobraaa, ejj.
Plus vsi žuri, ko gresta zvečer ven in zgodaj zjutraj prideta domov, pa veš da bi mi dok**** če bi bla jz mama tvojega tipa.
So še zelo toleratni, če mene vprašaš.
To da tvoje kolegice živijo pri svojih decih, nima nobene zveze s tabo, saj imajo one najbrž kak proble, ki ga ti nimaš. Primerjati se je res brezveze.
Kolko sta pa stara, če smem vprašat?
Po pisanju se mi zdita stara med 18-21, skratka zelo mlada.
V hotel/motel lahko prideš kadar se ti sprdne, prespiš kolikrat se ti zahoče in greš kadar ti paše, s to razliko da ti nočitev tam zaračunajo. Ne me narobe razumet, saj ne trdim da bi mogla plačevat ali karkoli, ampak poglej resnici v oči in se malo zbudi. Kaj slabe vesti pa res nimaš čisto nič?
Nikoli?
Če jo nimaš, si pa res dobraaa, ejj.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Tvojega primera, avtorica, se niti ne da primerjat s primeri tvojih prijateljic, saj sodeč po tvojem pisanju, one dejansko živijo pri svojih fantih in ne samo spijo tam, kot to počneš ti.
Sem prepičana, da če bi živela skupaj z njimi...do takih problemov ne bi prišlo, oz. bi se verjetno ti prej naveličala življenja z njimi kot oni s tabo (tako je bilo recimo pri mojih prijateljicah, ki so živele s tipi in njegovo družino).
Sem prepičana, da če bi živela skupaj z njimi...do takih problemov ne bi prišlo, oz. bi se verjetno ti prej naveličala življenja z njimi kot oni s tabo (tako je bilo recimo pri mojih prijateljicah, ki so živele s tipi in njegovo družino).
- Labela123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2012
žal ste me narobe razumele.čez teden delam,pop pa sem na faksu in grem domov jest in se stuširat,ker sem zelo blizu doma, da ne izkoriščam pri njemu doma.Potem pridem tja,ker VEDNO skoraj vedno najprej posedim z starši,se kaj pomenimo,gledamo tv itd.čez vikende in ko imam čas greva s taščo tudi v savno,shoping itd.2x na mesec grem k njim na kosilo,takrat seveda pomagam pospravit,pripravit itd.ko spim,vedno pospravim za sabo in če so zjutraj doma tudi spijemo kavico,če so budni.Hotla sm povedat da pac doma jem ponavadi in se tuširam,da ne delam preveč stroškov,to pa ne pomeni da ne komuniciram z njimi,sem povedala da se lepo razumemo? od kod takšne obtožbe ne vem.hvala vseeno
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ok, glede na to kar si pa zdaj napisala, in ko sem prebrala še enkrat tvoj prvi post, pa mislim....hehehe...da ona hoče, da se vidva oba skupaj čimprej spokata na svoje Ker kot si ti napisala, jo moti kar vidva počneta, ne samo ti.
No in do takrat, ko še ne gresta na svoje, bi jaz pač na tvojem mestu omejila obiske in spanje ter se seveda z njimi pogovorila.
No in do takrat, ko še ne gresta na svoje, bi jaz pač na tvojem mestu omejila obiske in spanje ter se seveda z njimi pogovorila.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^ se strinjam. tudi jaz ne bi.
njen fant daje zraven za stroške oz prispeva 250€ na mesec. kar je čisti dobiček za starše, saj dodatnih stroškov toliko ne pridela, njegove sobe pa ne bi oddali in prejemali večjo najemnino. tako da ta izjava v zvezi z mirom s strani njegove mame je bulšit. a 2 leti je bilo pa ok, ko so se pa skregali pa ne več. to mu je prepovedala, ker ga je hotela kaznovat, ker najverjetneje ni bilo po njeno in ga je tako res v živo kaznovala. njen tip je v bistvu najemnik pri lastnih starših. lajanje "pod mojo streho" ne pride več v poštev.
njen fant daje zraven za stroške oz prispeva 250€ na mesec. kar je čisti dobiček za starše, saj dodatnih stroškov toliko ne pridela, njegove sobe pa ne bi oddali in prejemali večjo najemnino. tako da ta izjava v zvezi z mirom s strani njegove mame je bulšit. a 2 leti je bilo pa ok, ko so se pa skregali pa ne več. to mu je prepovedala, ker ga je hotela kaznovat, ker najverjetneje ni bilo po njeno in ga je tako res v živo kaznovala. njen tip je v bistvu najemnik pri lastnih starših. lajanje "pod mojo streho" ne pride več v poštev.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Labela123
- Sramežljivka
Ja sej zato pravim, da bi šla v najem,ampak sva se zmenla, ker imajo finančne težave,da jima bo pol leta pomagal še, da se izvlečejo ven.Zato pa je rekel, da pač ta čas hodim k njemu, itak bi pa za najemnino dal toliko denarja. Ne razumem nekaterih zgoraj kakšno slabo vest naj bi jaz imela zaradi tega? Hvala browneyes in Sonckica, ki sta verjetno edini prebrali moj post in razumeta kaj želim povedati..Jaz bi mogla met slabo vest, da sem pristala na to da ne moreva skupaj živet, ker bo doma pomagal in ker se trudim razumeti z njegovimi starši in ker se trudim, da jim ne delam stroškov in hodim domov se tuširat in jest, ampak vseeno vedno z njimi počvekam in pomagam, ko jem ali pa pospravim za sabo ko spim?Do zdaj sem spala, ker me je skoz vabil k sebi z namenom, da sva vsaj zvečer skupaj, ker čez dan imava zafilan urnik trenutno.In še zdaleč se nisem tja vselila ali pa koga motila in bila tam 24 ur/dan. Pridem okoli osmih zvečer, z starši se pogovarjam do devetih ali še dlje, potem pa greva v sobo za kakšno urco in spat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
hja, ker so mame pač mame, se zna zgodit, da ti bo zamerila celo to, da nisi več pri njih, tko da tudi to da se odmakneš ni čist 100% rešitev problema. pomoje je najbolje, da se vsedeta skupaj z njo in se odkrito pogovorite, kaj bi blo za vse vas vpletene najboljša rešitev. vidva povesta, da vama veliko pomeni, da sta ponoči skupaj, ona pa naj pove, kaj dejansko jo sploh moti in kolikokrat na teden je zanjo sprejemljivo, da si ti tam. možno je, da je imela slab dan in je jezo zvalila nate/na vaju, v bistvu pa jo teži nekaj čist drugega. rekla bi, da ni dobro, da ji na prvo žogo zameriš, ker lahko iz malenkosti zraste en velik problem, kar pa je brezveze. vglavnem, odkrit pogovor.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Labela123 napisal/-a:Ne razumem nekaterih zgoraj kakšno slabo vest naj bi jaz imela zaradi tega? ... Jaz bi mogla met slabo vest, da sem pristala na to da ne moreva skupaj živet, ker bo doma pomagal in ker se trudim razumeti z njegovimi starši in ker se trudim, da jim ne delam stroškov in hodim domov se tuširat in jest, ampak vseeno vedno z njimi počvekam in pomagam, ko jem ali pa pospravim za sabo ko spim?
kak mene to razpizdi, ko najprej sama oznanja, kako ona hodi tja samo spat in da hodita s tipom ponoči domov, pol pa se čuti užaljeno, ko ji punce navržejo par reči, ki izhajanjo iz njenih postov!
seveda si moj predlog o pogovoru kar ignorirala, da zdaj lahko jokaš kako zelo tebe nima za kaj vest pečt.
takole naj bo- 2 leti naj hodi zdaj on k tebi spat in rogovilita ponoči pri tebi doma. pa nam čez dve leti povej kaj pravi tvoja mama.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
torej se hodiš sam gonit h njemu. mami njegova morda noče da iz njene hiše postane kurbenhaus
- Labela123
- Sramežljivka
a pol so vse punce,ki spijo pri fantih v kurbnhausu?Jaz sem z njegovimi starsi v zelo dobrem odnosu,kot sem napisala že 2x!In ne grem tja samo fu***,ker sem vedno,ko pridem sem najprej 1 uro z starsi.. Potrebovala sem nasvet,dobila pa čisto napačne predstave. in se ne sikiram za nekatere komentarje,ker vem kaj je res in da ni tako,kot nekatere pišete.Jaz preživim z njimi več časa kot doma,s tem da grem samo spat sem mislila, da ne delam drugih stroškov,kot nekatere ki dobesedno živijo na tuj račun in ne devajo nič denarja.
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Labela123 napisal/-a:a pol so vse punce,ki spijo pri fantih v kurbnhausu?Jaz sem z njegovimi starsi v zelo dobrem odnosu,kot sem napisala že 2x!In ne grem tja samo fu***,ker sem vedno,ko pridem sem najprej 1 uro z starsi.. Potrebovala sem nasvet,dobila pa čisto napačne predstave. in se ne sikiram za nekatere komentarje,ker vem kaj je res in da ni tako,kot nekatere pišete.Jaz preživim z njimi več časa kot doma,s tem da grem samo spat sem mislila, da ne delam drugih stroškov,kot nekatere ki dobesedno živijo na tuj račun in ne devajo nič denarja.
Takole je... Kakor koli večina res ni napisala, da te razume in podpira. Torej ali je z večino nekaj narobe ali pa si ti zgolj zatiskaš oči pred resnico ; slišiš le tisto, kar želiš slišati.
Najverjetneje si mislila, da se bo večina obrnila proti mami tega fanta in iz tebe naredila žrtev. Ampak ni tako, ti nisi žrtev in odločitev mame je na nek način popolnoma pravilna.
Vidva bi se pa že v samem štratu lahko dogovorila ali bosta pri njemu stanovala, pri tebi ali pa šla zase. Kakor koli, spanje pri fantu tu pa tam, zakaj ne, non stop 2 leti pač ne gre. Lahko bi šla še k vam domov malo " cvetet".
Vsaka družina ima svoja načela, navade in sedaj je tašča tista, zaradi katere si užaljena. Ah pa daj nehaj no. Napaka je tudi v tebi, sedaj z raznoraznimi izgovori pač ne boš rešila nič.
Občutka slabe vesti ti ne bom dajala, ker ti ga nimam pravice. Po drugi strani pa se nehaj smilit sama sebi, sprejmi odgovornost s fantom vred in predvsem naj te ne briga kako imajo to drugi narejeno, glej nase in na fanta, kaj te brigajo kolegice, ki so pri fantih skos in ne dajejo nič zraven. Pač tako paše tisti družini in fantu, staršem tvojega fanta pač ne. Ali je tako težko razumeti, da smo ljudje različni in imamo drugačne navade, načela? Sprejmi jih, čimprej in lažje ti bo.
Počkaja, da se s fantom skupaj vselita in teh problemov ne bo, bodo pa drugi, vedno je tako, da s problemi se je treba soočiti in jih rešiti kakor se najbolje da. Smiljenje samemu sebi in jokcanje pa ne pomaga, verjemi!
Vso srečo vama želim, kljub vsemu tudi sebe vprašaj, če so bila tvoja dejanja vsa opravičena?
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov