Spanje pri fantu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kje spite?

Doma
21
46%
Pri fantu
8
17%
Se izmenjujema
17
37%
Skupaj glasov : 46

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 03. Jun. 2009 8:08

men je full lepo spat s fantom...ne vem...mogoče zato, ker nisva 24/7 skupaj in mi to potem tolko več pomeni
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 03. Jun. 2009 8:12

vrvica napisal/-a:Moj pri meni doma sploh se ni biu, ker mati se vedno preboleva bivsega. Mau heca, ma drugac ga res ne mora pozabt in sem rekla da sedanjega ga sploh ne bom vlekla domov. Ampak to je ze druga zgodba.

:rofl: sam da mami preboleva biuzga ne pa ti :D:D

Smetka_ pac mors vedt da enim pa pac fulll velik pomen da se z ljubljeno osebo zbudijo in zvecer zaspijo! pac bl gre govora o blizini k pa cem drugm!

sicer kaj je pa razlika da se stiskas v dnevni na sedezni al pa v pojstli pod koutrom?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 03. Jun. 2009 8:44

Mja, znajo starši met tud probleme s prebolevanjem bivših...hehe :) predvsem kake mame...pr men je blo tud mal tega...sam pač je blo tud to razumljivo, saj sem dost hitr prešaltala na novega in...se ni lih spodoblo da bi ga kar takoj pripeljala
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 03. Jun. 2009 11:13

nikaragua napisal/-a:
vrvica napisal/-a:Moj pri meni doma sploh se ni biu, ker mati se vedno preboleva bivsega. Mau heca, ma drugac ga res ne mora pozabt in sem rekla da sedanjega ga sploh ne bom vlekla domov. Ampak to je ze druga zgodba.

:rofl: sam da mami preboleva biuzga ne pa ti :D:D

:D
Ma na zacetku sem se se obremenjevala, zdej pa se sploh ne pogovarjam vec z njo o tem. Ko bo zelela ga spoznat bo ze povedala, do takrat mi je pa cist vseeno a ga vidi al pa ne. Vazno da sem jaz cez teden lahko z njim in ne rabim njenih traparij poslusat. Kukr ji pase. :D :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 03. Jun. 2009 11:55

MsN napisal/-a:
Blair napisal/-a:Jaz vedno spim pri njemu.. moji doma namreč ne odobravajo tega, da bi tip spal pri nas pred poroko :D Kaj čem, so zlo konzervativni glede tega, čeprov sm hvaležna, da mi vsaj pri njemu pustijo prespat. Itak je pa to največkrat 2x na teden (edino če sem še pol čez vikend pri njemu). Na srečo moj razume situacijo, tko da se ne pritožuje in je čist zadovoljen :D

No, tako dvoličnih staršev pa res ne razumem. A ko prespiš pri njemu, pa mislijo, da sadita rožice? :D

Se strinjam, čeprav imam starše, ki majo podobno miselnost kot starši od Blair. Jbg, eni mamo pač mal bl konzervativne starše kar se tiče teh stvari. No, trenutno s pogajanjem sploh nimam težav, ker nimam fanta. :D
Drugače pa ne razumem, zakaj bi bilo potrebno imeti nek dogovor glede tega kdo bo kdaj pri kom spal. Mislim, a vodita evidenco kdaj kdo pri komu prespi? :D Malo mi je smešno, ker pretirana organiziranost privede ravno do tega, kar se zdaj dogaja vama - prepirov. Pogovorita se o tem in jemljita spanje skupaj malo manj resno. A ni celo boljše oz. manj rutinsko, če spita skupaj spontano oz. par noči na teden? :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Jun. 2009 8:37

qq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2010 7:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 04. Jun. 2009 8:56

mi2 tudi nimava nobenega dogovora, ker če bila zmenjena npr. "ta teden ti pri meni, naslednji teden jaz pri tebi" bi nastala velika zmeda. Vsak dan posebej se odločiva kje bo kdo spal, ponavadi on pri meni, ker on zgodaj vstaja, da lahko potem še jaz malo spim. 1x na teden spim jaz pri njemu, ene 2x na teden spiva vsak pri sebi
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 04. Jun. 2009 16:26

men je ful zakon spat s tipom. sam zarad bližine ter zato, ker veš, d se zjutri zbudiš z nekom, ki te ima rad in k ti bo dal lupčka.

sicer bolj redko spiva skp tko, d bi se zjutri res zbudila drug ob drugem, ker grem js ponavad lepo domou sred noči, sam kadar je pa šansa, je pa najbolš. :)

sam tole menjenje, kdaj bo kdo kje spau oz. al sploh bota skp spala je pa čist brez veze. se pač sprot zmenš. enkrat enmu bl paše, d sta doma (ker ma npr. en nslednji dan nujen opravek, ki je bližje njegovemu domu, kot tvojemu; ker se maš ti nasledn dan za učit; ker, ker ker,...). pa zdej, k je še šansa, d kdaj spiš sam, je tut to fajn za izkoristt, če ti paše. Pol se ne boš mogu kr umaknt, k boš živu s to osebo.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 04. Jun. 2009 16:42

snezinka* napisal/-a:Pol se ne boš mogu kr umaknt, k boš živu s to osebo.

zaka mamo pa 'sobo za goste' :rofl:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Jun. 2009 20:51

qqq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 04. Jun. 2009 21:35

^^To se mogoče teb zdi dolgočasno, njej pa najbrž ne. Njej se zdi tvoja verzija, ker (npr.) skos spiš pr fantu čudna, ker ma pač take vrednote, tko je bla vzgojena in (predvidevam) sama verjame vanje. Prav tako njeni sestri. Če sta se poročili nedolžni je bla to zgolj njuna odločitev (ne mi rečt, da nista meli šans za seks) in kdo si ti, da sodiš njihova življenja?

Predvidevam da se niso lih ful kragali doma o spanju v sobi za goste, njim je blo to samoumevno in v tem niso videle nič slabega.

Dokler ti s tem ne škoduje, naj dela, kar ji paše!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 05. Jun. 2009 6:53

^^joj jez mam sosedo tako.. cisti primer verskega fanatika....

ona je stara 22 njen tip 23 skupi sta od njenga 16leta torej njegovga 17! onedvsa se sam za rokce drzita pa lupckata to je pa to.

jez sm se tko znjo pogovarjala o tem in drugim in mi modelka sam rece da se nje to zdi prou in da je tko vzgojena (njena starejsa sestra normalno seksa od svojga 15 leta) in da ji ful velik pomen da kao gresta obadva nedouzna v zakon :roll: a po celi okolici ze vrabcki ciukajo da je on meu bejbe pred njo...

mal OT... ampak......sm mogla napisat

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov