Spanje pri fantu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kje spite?

Doma
21
46%
Pri fantu
8
17%
Se izmenjujema
17
37%
Skupaj glasov : 46

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 31. Maj. 2009 12:11

ja sej sm si misla da mata scetko pa to drug pri drugem, sam vseen, ze en dan prej si je treba spravit za oblect, nest torbo zravn za v solo, zvecer si ne mors se kaj pogledat za solo recimo u miru (ce ga on mogoce rabi mal vec), lahko kaj pozabis...ma vem da ni velik, sj js nikol velik stvari ne nesem, sam se to se mi ne lubi vcasih :D in mogoce pac podobno cuti =) pa pac nisi glih doma...si v bistvu na obisku. ne vem, men se res ne bi dalo tako zivet da bi hodila nekam samo spat....al bodta skos skup pa se preselta k enmu, al pa pac obcasno, tako je pa vse neki na pou...

torej resitev? ti ne hodi vec tok k njemu spat ce bi rada doma spala, pa se zmeni z njim naj namesto tega pac on k tebi pride. pa ni treba da prespat, lahko se zvecer vidita za par urc pa gre potem on domov al pa kaj takega...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 31. Maj. 2009 12:13

Ja, pa se dobivajta ob večerih in se po koncu 'zmenka' razideta vsak na svoj konec, v svojo posteljo. Za vikend pa recimo prespita drug pri drugem. Če praviš, da je med vama 5 min vožnje, potem to sploh ni problem.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 31. Maj. 2009 12:54

bucka_* napisal/-a:Mogoče se nekaterim to zdi čudno.. sam js tud rada kdaj spim doma, v svoji postelji, svoji sobi.. Ker se pač doma bolš počutim in enako on.. Tk da ne vem kako rešitev bi lahk še najdla..

To se zagotovo nikomur ne zdi čudno. Greš pač potem sama domov spat, problem rešen. Tudi vsak dan se vama ni ravno treba videt, a ni res?
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 31. Maj. 2009 13:55

Začetek konca zveze. Good luck.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 31. Maj. 2009 13:56

Shelve napisal/-a:Začetek konca zveze. Good luck.

Ker ...? :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 31. Maj. 2009 13:57

Hehehehe jz sm se ga pa že tok ufurala, da vsak tedn tovorm cune s sabo po celi Lj, po faxu, pač skuši z enim zvezkom pa kemikom...pa mi sicer to preseda, sam kaj, k mi je ful dobr bit pr njemu.

Kok sta pa vi2 stara, ker to so čist neki bedni kregi. Je pa res, da moj ne bi nikol biu za da bi spal pri nas, že tko nimamo neki placa, vsi vse hočjo vedt, vsi pousod udirajo, ni zasebnosti, človk se še učit ne more :)..s tem, da ma moj službo v Lj in sploh ni šans-sva kr ene 20km narazen.

Pogovorta se, praši ga, če ga kej moti, potem pa najdta eno sredinsko :) Sej lohka pa spita kukr pride, če ma on stvari pač ne spita skp, ko teb pride kej vmes pa spet ne..pa pač 2 dni ja 2 dni ne..pa se lohka tut sam vidta, nerabta zdj nujno sotat pri enem čez noč.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 31. Maj. 2009 14:00

MsN napisal/-a:
Shelve napisal/-a:Začetek konca zveze. Good luck.

Ker ...? :D

Citiram dekle v godlji: "z fantom sma skupej že 2,5 leti.. pa se še kr nekak zastopima.."

+ frajer se grdo obnaša do nje, ona revica piše na cosmo kje naj spi (???)
+ več kot očitno je, da sta skupaj iz navade.
+ mislim da nihče od njiju ne šteka kaj pomeni zveza.
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 31. Maj. 2009 19:37

no, mi2 vedno pri njemu spima. je tut meni tak bolše. glede tega pa si prav nardila. zaj usaj ve da ne bo vedno po njegovo. & če mu je kaj do tebe se bo pač mogo prilagodit.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 31. Maj. 2009 19:46

Niti ne vem, zakaj imate vsi tako nujnost spati drug pri drugem in to celo več dni zapored. Eno je sproščenost, ki si jo par ustvari na svojem ali v študentu ali kakorkli že, drugo pa so ta prenočevanja pri partnerju, ki še živi s starši. Pač ni idealno in se mu lahko elegantno izogneš, če greš spat domov.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Maj. 2009 21:43

ww
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2010 7:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 31. Maj. 2009 22:21

Ok, hvala vsem za odgovore.. bom že nekak mogla spregledat to kar dela.. čeprav si je tega domisliv sam.. malo preveč je trmast.. in zgleda ne bo popustil.. tako da se raje ne bom kregala in bom potrpela in spala rajš pol več pri njem..
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 31. Maj. 2009 23:33

^^Ej, pa ne na račun tvojga dobrega počutja.
Če ti je gadno bit pr njemu, se ne silit. Kr jz sama, ko sm pr mojmu (pač živim pr njem, al kk bi se reklo) in včasih se mi zdi, da sm že predolgo tam, včasih že moje tastare mal pogrešam ( :oops: ), največkrat pa enostavno rabim miiiir...in takrat je ful fajn it domov. In vem, da če v takem trenutku nimam možnosti it domov za dan ali dva, sem lahko strahovito tečna.
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 08. Jul. 2009 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 01. Jun. 2009 10:08

Mah men je pa to tk smešno, da mata prav zmenjeno, da en tedn spita pri njemu, en tedn pri teb. Pa a ne morta kdaj spat pač sama za sebe? V čem je fora? Sploh glede na to, da so itak problemi okrog tega "dogovora". Pol si pa recimo ti na vrsti da spiš pri njemu, pa se ti kter dan vmes zalušta doma spat, pa ne morš, ker bi prekršila dogovor in bi se skregala. Jao.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 01. Jun. 2009 15:37

Mi2 imava nekako dogovorjeno, da jaz za vikende prespim pri njemu, on pa čez teden. Ponavadi gre za 1 noč to. Jaz pridem v soboto popoldan in v nedeljo domov (služba kliče). On pa največkrat, če je danes zju3 in ju3 popoldan ali pa je danes prost in ju3 tudi. Da mu ni treba zju3 v službo ali pa v nočno.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Jun. 2009 17:07

bucka_* napisal/-a:Ok, hvala vsem za odgovore.. bom že nekak mogla spregledat to kar dela.. čeprav si je tega domisliv sam.. malo preveč je trmast.. in zgleda ne bo popustil.. tako da se raje ne bom kregala in bom potrpela in spala rajš pol več pri njem..

Potrpela?! Tko kt je no angel napisala, zakaj tok striktna "pravila"? A nej ne bi blo tko, da se greš h nekomu stistnt zato, kr si to želiš, ne zato, kr je tko "določen"?

Razumem, da nista vedno oba enako čvekava, zaspana, živahna, brezskrbna, skratka harmonično usklajena, pa si usen tisto noč delita pojslo, ampak če se pa ta noč raztegne na več njih, si pa s tem ne delata usluge in bi blo to, da spita usak na svojem, prej plus kt minus (naslednja skupna noč pa bl prijetna).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]