Sorodniki

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1585
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 08. Avg. 2007 8:14

Evo mene pa zanima kok mate kej stike s svojimi sorodniki - tete, strici, bratranci, sestrične, stari starši...? Ste v dobrih odnosih al med unimi, ki se srečate 1x na leto? Hodite en k drugim na obiske al ste med unimi slovenci, ki so skregani z 3/4 sorodstva ( :P ). Kolko sploh imate sorodnikov?

Razpište se mal :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2821
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Avg. 2007 8:16

No mi smo lansko leto prvič organiziral prvo družinsko srečanje.
No naslednji vikend bo že 2. srečanje...
In naj bi se dobili vsi po strani starega ata...To se meni zdi vredu...

No po mamičini strani pa kr slabo ohranjamo stike oz se videvamo...

Imam pa po obeh straneh full sorodnikov...tko da se mi je zgodilo enkrat da sem sedela zraven ene punce pa sploh nisem vedla da je moja sesrična :eek:
Zadnjič spremenil Tigi, dne 08. Avg. 2007 9:09, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3779
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 08. Avg. 2007 8:26

Mam preveč sorodnikov, čeprou jih ni velik :D S sorodniki po fotru se ne srečujemo redno, se ne pogovarjamo, razn če je res nujno.
S sorodniki po matki je pa podobn, s tem da oni men težijo, jst jih pa hočm pr miru pustit in jih ignorirat. Pač ne prenesem vsiljivih ljudi. S sestrično sva bli sošolki celo OŠ, potem še dve leti na srednji šoli, pa sva se skregali in pol spet nekak skup pršli, zdj sva se pa spet oddaljili, pa men vsi težijo, zakaj je nikamor ne povabm, obenem ma pa ona lepo mir in ji noben nč ne reče. Mislm, haloooo? :roll: Naša familija je sam za popi****. Resno.
Od vseh se najbl štekam s staro mamo, pa še njej občasno toooook zapere, da bi jo lh sam nekam poslou :evil: (se mi zdi, da je tale tema lih zame)
Pomoje mam še najrajš tiste bratrance, k jih nikol ne vidm :P
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2891
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 08. Avg. 2007 8:27

hehe .... kompicirano :)

- prvi očetov brat ma 2 otroka - en je star okoli 23 in sm ga ubistvu vidla samo 1× ... zdej ma z drugo žensko tamalega starega 3 leta, nisem jih vidla že ene pol leta, pa tudi drugače se vidimo bolj poredko ..
- drugi očetov brat ima tudi dva otroka ... en je neki čez 20, ma že svojea otroka .. ga tudi vidim zelo malokrat, samo na roj. dnevih od strica ... pol ma z drugo 14 al 15 let starega sina, ki živi blizu nas ... ko je bil še majhen so hodli ful k nam, potem sta se ločla in zdej tamal sploh ne ve kdo sm, no jst njega še spoznam na cesti, on pa mene ne ... tale stric je zdej že trtjič poročen, pa prideta z ženo kr dostikrat k nam
- očetova sestra ma eno hčerko, neporočena ... se vidimo mogoče 1× na leto, se ne štekajo tastari prau dobro ...
- njihova starša sta pa umrla že dolgo preden sm se jst sploh rodila ...

- mamin brat - en nima otrok, živi pa tukej blizu pri svojih starših tako da se vidimo skoraj vsak dan, pa na vseh roj. dnevih in tko ...
- drugi mamin brat pa tudi živi čisto blizu in ima dva otroka, jih vidim pa vsak dan, precej cajta sm pri njih, pa tudi oni pri nas zelo pogosto :)

no toj to ... kot vidite, je z vsakim drugače .. complicated :D ... pa videvamo se večinoma s sorodniki po mamini strani, oče se s svojimi ne šteka že od otroštva :( ...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1099
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 08. Avg. 2007 8:43

Jaz jih mam ogromno,sploh po fotrovi strani ( 11 otrok v familiji,zaj pa vsak je poročen in ima vsaj enega otroka - tak,da si približno lahko predstavlate kolk jih je :D ).Stika niam z nikomer,edino eno teto malo poklepetamo 1x - 2x na leto.Prej nam je celo soseda bla.Veliko bratrancov pa sestričen niti ne poznam ali pa samo na videz.Tak,da niam kakega stika z njimi,niti niam kake želje,da jih bi bolje spoznala,glede na to,da so ta namlajši tam vsaj 30 stari.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1230
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 08. Avg. 2007 8:45

POtem smo pa mi čist čudni, ker se redno videvamo in hodimo na obiske. Mami tko nima sestr in bratov, torej imam po njeni strani samo omo in dedija. Se čist normalno štekamo. Po atijevi strani pa je tudi kul. Ima sestro, ki ima familijo, tko da imam 2 sestrični in se tudi super klapamo. Si redno hodimo na rojstne denve, poleti imamo skupaj razne piknike, v glavnem nismo samo sorodniki, ampak tudi prijatelji :)
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 852
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 08. Avg. 2007 8:55

Sorodnike imam bolj po mamini strani (oče je edinec, pa še z njim nimam stikov, ker sta ločena-pa z babi bolj poredko, odkar je ata umrl).
Mami ima enega brata, ki ima dve hčerki (16, 15 let). Z njima sem se v zgodnjih letih ful kregala, potem smo se ene 2 leti dost družile, zdaj je pa spet zatišje. Čeprav bom s tamalo bolj v stikih, ker pride na mojo gimnazijo zdaj.
Potem imam še teto, ki ima v jedro razvajena mulca, ki jih videt ne morem, tako da njih se izogibam :D . Ta druga teta je pa ful mlada zanosila, šla v Nemčijo, ampak se je po petih letih ločila in je zdaj prišla nazaj. Tamal ima 5 let, zdaj ima ene čudne faze, ko samo vpije in cvili in se ga tudi izogibam :D , čeprav je drugače ful prijeten fantek :wink: . S tetico se nasplošno dobro razumem, ampak sva si preveč podobni da bili dalj časa skupaj, ker sva si takoj v laseh (ajme, ko sem bila pri njej na počitnicah sem po enmu tednu hotla spokat domov :mrgreen: ).
Na vsake toliko časa se vsi zberemo na kakšnem kosilu pri babi, pa za rojstne dneve/obletnice/itd.., smo vedno skupaj.
Imam pa še en kup sorodnikov v Kanadi, ampak jih komaj poznam.

Odkar pa ima mami novega fanta (ok, zdaj je že mož :D ), imam tudi tam "sorodnike". Njegovi starši, mačehe in očimi mi grejo po večini na živce, ker so ful hinavski (mama pa oče sta se ločila, zdaj ima vsak novo ženo/moža in še po enega otroka), ta prav brat je v redu, s polbrati se pa vidim samo ob raznih srečanjih, pa še to ponavadi ne grem.
Uporabniški avatar
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 47
Na forumu od: 26. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lolirot » 08. Avg. 2007 9:06

Mi smo po moje eni izmed redkih, ki nimajo pretiranih stikov s sorodniki. Večina jih sploh ne živi v Sloveniji, ampak so se vsi nekam razpasli po svetu. Po fotrovi strani jih živi ene par v Ameriki in v Avstraliji, tko da nekaterih sploh še videla nisem. Tistih v Avstraliji po moje tudi nikoli ne bom. Po mamini strani je pa isto. Ima dve sestri in vsi živijo v Nemčiji. S tisto peščico, ki pa je še tukaj v Sloveniji ostala, pa nimamo nekih stikov, ker so vsi nekam zatagnjeni :? Najraje vidim, če jih nikoli ne srečam! Najbolj mi gre na živce to, da za hrbtom govorijo svega in svašta, potem ko se pa srečamo pa vsi igrajo po motu: "vsi se mamo radi".

Če je med sorodnike mišljeno tudi foter in mami, pa lahko rečem, da z enim izmed njih nimam ravno dobrega odnosa - foter! Mami je ful v redu ženska in se je z njo možno o vsem zmenit, foter je pa zmeri tak "nakurcan" in se moram čist vsak dan z njim skregat. Zmeri mi teži zaradi faksa, tipa... bla bla bla. Zaradi njega sem že dostikrat razmišljala da bi šla na svoje, ampak kaj to ni glih najlažja
odločitev :?

Skratka, po mojih izkušnjah s sorodnikih lahko samo to rečem --> čim dlje tim bolje!
Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 86
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 08. Avg. 2007 9:20

Naša družina je že tko mala - imam samo 1 bratranca in tega vidim enkrat na par let - bolj po naključju, kot kaj drugega. :?

Mi je kar malo žal, ker mi je škoda, če se zgubi stik z delom družine.

Sicer se z eno stranjo starih staršev zelo dobro razumem in se tedensko videvam, z drugo pa bolj tako - za rojstne dneve itd.

Upam, da s svojo ožjo družino - brat, starši - čez leta ne bom preveč zgubila stikov, si želim biti v dobrih odnosih z bratovo bodočo družino, vem pa, da mora biti interes z obeh strani, ne pa, da je enim pač vseeno in se ne vidijo par let, ker potem je težko stike spet vzpostavit...
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 112
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 08. Avg. 2007 10:07

naših sorodnikov po mamini strani je cel bataljon ampak nihče me noče videt ker se je mami oženila s hrvatom :roll: pravjo da sem manjvredna, da nisem čista potomka njihove familje. po očetovi strani jih pa ne vidim prav pogosto ker so vsi sedaj v washingtonu. komi čakam drug let k grem k njim na obisk :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2498
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 08. Avg. 2007 10:14

Mi mamo stike predvsem z najbližjimi sorodniki (to so: dedek,babica, teta, stric ,bratranci:wink: ). S temi se res videvamo velikokrat...z večino kr usak dan ..kavica pa to.MAma pa ata pa teta in njena družina itak živijo zravm nas tko da smo itak skos zlepleni skup :) Edin ena teta je mal taka ˝afnasta˝ in z njo se pa mal redkeje vidmo..še dobr :D Kr se pa tiče ostalih sorodnikov (od staršev tete pa strici) se pa ponavad vidmo na kakih obletnih mašah al pa porokah al pa se kje slučajn srečamo.
Čist uredu mi je tko kot je :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 08. Avg. 2007 10:17

Mi imamo ene nase sorodnike tudi za sosede. Vidimo se ogromno, vcasih celo po veckrat na dan, saj se zelo razumemo.
S sestricno, ki je med temi sosedovimi sorodniki, se dosti vidivi in se zelo razumevi, saj mi je kot starejsa sestra, katere nikoli nisem imela. Punca na mestu.

Z drugimi sorodnik se vidimo malo manj.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 176
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 08. Avg. 2007 10:19

Nimam nevem kolk sorodnikov, pa tut že dolgo časa nisem bila pri nobenem..vidim jih samo če oni pridejo k nam na obisk, drugače pa niti ne, pa tut taki čudni osnosi so med vsemi tako da se ne utikam raj še jaz zraven :?
Zadnjič spremenil Lillu, dne 08. Avg. 2007 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 08. Avg. 2007 10:19

Afrodita napisal/-a:naših sorodnikov po mamini strani je cel bataljon ampak nihče me noče videt ker se je mami oženila s hrvatom :roll: pravjo da sem manjvredna, da nisem čista potomka njihove familje. po očetovi strani jih pa ne vidim prav pogosto ker so vsi sedaj v washingtonu. komi čakam drug let k grem k njim na obisk :D


kak nesramno!!!


Moja babica po ocetovi strani mene tudi nima rada, zato ker sem PUNCA!!!
Na mojega brata pa je cela nora! Mislim... Meni je itak vseeno.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 754
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 08. Avg. 2007 10:29

Foxy-lady napisal/-a:Moja babica po ocetovi strani mene tudi nima rada, zato ker sem PUNCA!!!


mene po očetovi strani babica tud ni nikol marala, ker je bil ati že prej poročen in ona ni prenesla tega da se je loču... In je sovražila mene in moje mami že od nekdaj... Drugač je pa nisem vidla ene 10 let pomoje, ker je itak na primorskem v enem domu, ker se ne more več sama rihtat, pa mal se ji že meša, ampak me baš boli... Vem da je grdo, ampak pač nimam nobenih čustev do nje... Z ostalimi po atijevi strani mamo mal stikov, po mamini strani pa ful več... Smo tud bl povezani med sabo... Najbližji so itak vsi tukej na gorenjskem pol jih mamo pa še v prekmurju nekej pa na dolenjskem kar je ful super za kak vikend obisk...
Always look on the bright side of life!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov