Ja pri meni je pa tako:
Imam sestro in brata (oba mlajša), starše, in še vse stare starše (z maminimi živimo v isti hiši, očetovi so v sosednji ulici). Po mamini strani imam eno teto in 4 bratrance, oče je edinec. Mi + tetina družina+stari starši se vidimo za vsak god, rojstni dan pa še kdaj vmes.
Mami ima ogromn tet, stricev, bratrancev in sestričen, ampak jih ne vidim skoraj nikoli. Enkrat na leto ali pa na dve imamo srečanje vseh bratrancev in sestričen z družinami, ampak ponavadi ne grem. Če gledam kakšne slike, jih je veliko takih, za katere sploh ne vem, kam bi jih dala.
Ati ima tudi veliko tet, stricev, sestričen in bratrancev. Ponavadi se vidimo na kakšni trgatvi ali pa pride kdo na obistk. Za te vsaj vem kako je komu ime.
Imam pa po starem očetu (atijev oče) veliko sorodnikov v ZDA (njegova teta se je z družino preselila tja in razmnožili so se po vseh zveznih državah

). Nekaj jih poznam, nekaj jih je že prišlo v Slovenijo, nekaj sem jih spoznala med obiskom tam, vsake tok časa pa dobimo kakšen mail, da pride nekdo v Slo., nekdo, za kogar slišimo prvič. Ga poiščemo na družinskem drevesu pa je

. Pol mu razkažemo Slovenijo, predstavimo ostale sorodnike in to je to. S tistimi bližjimi si pa napišemo kakšen mail ali dva na leto, pošljemo nekaj fotk, slišimo po telefonu in obvezno pošljemo voščilnico za Božič.
No morem trdit da smo med sabo močno povezani, sploh ne. Kar se mene tiče, dosti lažje zaupam prijateljem kot pa sorodnikom. Pa tudi če grem kam za dalj časa jih ne pogrešam kaj preveč. Sej jih mam rada, ne me narobe razumet, ampak kej posebej povezani pa res nismo.
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...