soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 17. Sep. 2007 16:57

Am ne, oba sva morala plačat za plesne. Katro za maturanca je imal pa kot soplesalec free.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Sep. 2007 17:14

Pri nas pa plesne vaje za soplesalca, če ni z naše šole ne plačamo nič. Samo za večerjo mu damo. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Sep. 2007 18:16

Js sm plesala s svojim sošolcem. Fajn poba :) sicer sva mal zgubila stike, ampak ok.
Ful mi je blo fajn, k se ni sekiral če sva kej zafušala (kar se je men pogosto dogajal), pa me je še on bodril in naredu foro iz tega :D na plesnih sem se tak nasmejala, da me je vse bolel.
Bi takoj še enkrat ponovila maturanca-eden najlepših večerov v mojem lajfu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 17. Sep. 2007 21:43

Jaz sem plesala s sosolcem, s katerim sva ze dve leti skoz neki imela... Je bila ze prej kar precejsnja vsecnost, ampak nisva bila par, ker bi blo precej neprijetno (vsaj meni) hodit s sosolcem. In me je ze kaksne 3 mesece pred plesnimi vajami vprasal, ce bi plesala z njim. :D Po resnic povedan, si sebe s kom drugim plesat sploh nisem predstavljala.
No, med plesnimi je vse skupaj postalo samo se bolj ocitno, iskre so kar svigale :twisted: in sva bila potem nekaj casa celo skupaj. Ampak pri tistih letih so na zalost nekateri fantje preotrocji (vsaj za moj okus) in to se je s casom tudi pokazal.
Ampak imava stike tudi sedaj, po koncu sole, na mojo zeljo. Je bilo to eno najlepsih obdobij mojega zivljenja in on je nekdo, ki me spomni na vse, kar je bilo in si z njim deliva spomine na vse skupaj.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Sep. 2007 22:59

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Sep. 2007 6:52

Jaz pa sploh nevem kaj bom pol na večerji...

Ravno včeraj sem se doma kregala s staro mami ker sem rekla, da bom ekla atiju, da nej pač pride ane pa da bo mamica tudi povabljena in naj vsaj tisti večer zdrži, da bi bli skupi kot ena družina po nevem koliko letih. Nemorm zdej, da edn negre edn pa gre...Seveda upam, da bo mamica lahko takrat pršla ane...
In je mama rekla, da sigurn nebo hotu ker bo mami tm....ker sta ločena in kadar je mami prišla k nam v hišo se je ati neki pizdu... :?

Sej sm rekla, da če mi sceno nardi in ga nebo pol sploh nebo nobenega od mojih tm...in bom pač sama s fantom ker nočm, da mi je neki bedno jaz samo z enim tm pa lepo cele familije...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 18. Sep. 2007 7:11

jaz sem plesala z enim kolegom, ki je bil eno leto mlajši... ampak je bil svetovn. ne bi si mogla želet boljšega soplesalca :D hud tip :D pač, le da je mel punco... :?
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 18. Sep. 2007 9:30

js sm plesala s sošolcu, čeprav sm mela takrat fanta...pač kul mi je blo da nism plesala s fantom...ker smo bli na plesnih skupi tam s sošolci in smo se meli res dobr, ful smeha...kar se vrjetn ne bi mela če bi plesala s fantom, ker bi se tam bol za sebe držala. pa itak je treba ta dogodek delit s tistimi ko si 4leta gulu klopi skup:)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 18. Sep. 2007 10:58

Jst sm plesala s tipom k sva bla takrat skp. On je biu 4 leta starejši tako da mu ni bilo treba nič plačat ker je pač že imel maturantski ples. Plačali smo le večerjo zanj in njegove starše. Ni mi žal da sm plesala z njim. Tudi večina sošolcev je bila s partnerji tako da nisem bila edina :)
Pa tudi na vajah je blo ful fajn. Vedno k sva kej zafušala, sva nrdila ful foro iz tega in je blo vedno velik smeha. Pa tud sošolci so ga poznali že od prej tko da je blo ful fajn!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Sep. 2007 11:04

No pri nas letos so rekl, da plačamo 30€ na osebo...plesalec in soplesalec...oba morta plačat...

:?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 18. Sep. 2007 11:07

pr keri plesni šoli pa ste?
Pri nas je blo dost soplesalcev ki so že imeli maturantske plese tko da so že pred leti plačali za vaje in so rekli da ni potrebno še enkrat plačevat. Samo za večerjo.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 18. Sep. 2007 11:09

Očitno je to pač različno glede na plesno šolo, ki vodi plesne :?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 18. Sep. 2007 11:14

Tigi napisal/-a:No pri nas letos so rekl, da plačamo 30€ na osebo...plesalec in soplesalec...oba morta plačat...

:?

Pr nas je blo treba plačat plesne za oba, če noben še ni plesal pr tej plesni šoli (sicer za mojga soplesalca nism plačala nič, ker itak niso gledali, kdo ma izkaznico pa kdo ne, šla sva pa na plesne tko sam ene 3x) .. Za večerjo je blo pa treba plačat za oba itak, dal se bi pa tut tko, da bi on prišel sam plesat. Jz sm to sicer na koncu zvedla, ampak se mi je zdel fer, da je ta kolega/soplesalc dubu vsaj uno večerjo, če mi je že "delu uslugo" pa plesu z mano. :)

Če je pa kdo že kdaj plesu pr tej plesni šoli na maturancu, je mel pa zastonj plesne. Pa se mi zdi, da če je bil kak tak, da je mel dva maturanca pr isti plesni šoli v istem letu, je mel na enem večerjo pol cenej - 15€ .. Sam nism zihr. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 18. Sep. 2007 11:15

Tigi napisal/-a:Jaz pa sploh nevem kaj bom pol na večerji...

Ravno včeraj sem se doma kregala s staro mami ker sem rekla, da bom ekla atiju, da nej pač pride ane pa da bo mamica tudi povabljena in naj vsaj tisti večer zdrži, da bi bli skupi kot ena družina po nevem koliko letih. Nemorm zdej, da edn negre edn pa gre...Seveda upam, da bo mamica lahko takrat pršla ane...
In je mama rekla, da sigurn nebo hotu ker bo mami tm....ker sta ločena in kadar je mami prišla k nam v hišo se je ati neki pizdu... :?

Sej sm rekla, da če mi sceno nardi in ga nebo pol sploh nebo nobenega od mojih tm...in bom pač sama s fantom ker nočm, da mi je neki bedno jaz samo z enim tm pa lepo cele familije...

Lepo jima povej, da bo to tvoj večer, da bi ti veliko pomenilo, če bi bila oba poleg in da naj se zaradi tebe potrudita vsaj ta en večer prijateljsko komunicirati. :wink:

Držim pesti.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 18. Sep. 2007 15:02

Tigi mogoče je pa bolš da samo enga povabš, pri mojmu bivšemu je bil tud samo eden od staršev pa je blo vseen dobr, pa vsaj sproščeno vzdušje je blo, česar drugač neb blo. tud sm slišala za primer, ko je punca oba povabila, na koncu so bli pa cel ples tiho in je imela večer popolnoma uničen :( tako da dobro premisli...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov