soplesalec na maturantskem plesu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
jaz sem plesala s sošolcem, s katerim se še zdaj ful razumeva, najboljša prijatelja sva.. blo je fajn, presmejala sma se ful, ko sma proti koncu čist narobe nekaj zaplesala.. haha
spomini, spomini..

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
^^ To pa je čisto stvar dogovora šole, oz. posameznega razreda.
Pri nas je tako, da lahko plešeš z fantom/prijateljem/znancem/karkoli ... , ki je starejši od tebe oz. ne obiskuje iste šole, kot ti ...
Jaz bom prihajajoče šol. l. plesala z fantom.
Pri nas je tako, da lahko plešeš z fantom/prijateljem/znancem/karkoli ... , ki je starejši od tebe oz. ne obiskuje iste šole, kot ti ...
Jaz bom prihajajoče šol. l. plesala z fantom.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
asta napisal/-a:kaj pa če imaš fanta ki je npr. starejši 3 leta pa si fuul želiš plesat z njim?
a šole dovolijo? al morš nujno zbrat sošolca oz. paralelko oz. vsaj isti letnik?
LP!
Pr nas je blo tako, da šola z maturancem ni hotla met nič, vse smo si organizirali sami, sošolke so mele za soplesalce fante, nekateri so bli stari tut po 30 let(so ble tut sošolke okol 22 stare), drugač smo si pa doble en "moški" razred(ker smo v razredu same babe)
Drugače pa bova z mojim soplesalcem čez dober teden skupej že 7 mesecev

-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm pa plesala s sošolcem, s katerim sva v 2.letniku hodila en mesc in ga pol še ˝srala˝ 2 leti. Sva se zmenla že zdavnej, da bova plesala skupej ne glede na vse, ma me je pol hmal zajebal in sm mogla ukrepat seveda
. Je bla pa taka situacija, da tudi če sm mela tipa, me je spet začelo flešat za tem sošolcem- ples dela svoje. No ma smo potem vse uredili in sm še vedno z mojim
.
Ja se mi zdi, da ma usaka posebne spomine na ta dogodek!

Ja se mi zdi, da ma usaka posebne spomine na ta dogodek!

-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
moi T napisal/-a:ples dela svoje.
Se ne bi mogla bolj strinjat. Jaz sem začela plesat z dobrim prijateljem, zaključila sem pa s fantom (ena in ista oseba, le da se je naziv spremenil

-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
...
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm pa plesala z enim sošolcem, pač ni blo drugega sm morala pa z njim. ne vem, žal mi ni, da bi bla pa prov srečna da je blo tko pa tud nism. mi je bil veliko bolj všeč after party po plesu 

-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz bom plesala s fantom...neki sanjajo, da punce nesmemo z drugim plesat, če niso vsi dijaki zasedeni ane...
Mah jst sem rekla, da nebom z nobenmu dijakom plesala ampak s fantom...raje ne plešem...
Zanima me kako ste mel kaj za plačat?
Mah jst sem rekla, da nebom z nobenmu dijakom plesala ampak s fantom...raje ne plešem...
Zanima me kako ste mel kaj za plačat?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js sm tudi plesala s fantom. S starejšim, iz druge šole ampak niso na šoli nič komplicirali. Dvomim da še imajo kje stroga pravila glede tega
Hm Tigi, sanja se mi ne kolk je blo za plačat, je že 4 leta od tega

Hm Tigi, sanja se mi ne kolk je blo za plačat, je že 4 leta od tega

-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mislim a si plačala samo ti soplesalec pa nič?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov